Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

No właśnie wyobraziłam sobie materac. I drinka z parasolką. 😜

edit: Zajrzałam sobie do wątków tekińców i w efekcie obejrzałam relację z porodu Osman Guli. Komentarz z nagrania (jakkolwiek to trochę czarny humor) "Co, malutki, zimno na dworze, z matką było lepiej? Ale nie przejmuj się, matka poza tym, że przeć nie potrafi to dobra jest" mnie rozłożył. 😉
Mnie też podoba się tylee fajnych rzeczy ale nawet ich nie przymierzam w sklepie bo wiem, że mi nie pasują...  😲
Odp.
Ja przymierzam. Bo wygląd wyglądem, a nadzieja nadzieją 😁
Bischa   TAFC Polska :)
31 maja 2014 20:45
Tak jak w stajni na Służewcu działają inne stajnie. Teraz chyba nawet Poland Park.

Czytam, czytam i nie kumam pierwszej części 🤣
(...) no i się rozstaliśmy... na chwilkę 🙂 znowu będzie trzeba koparką dziurę na placu zasypywać po mnie  😂
(...)
nie wiem co ja tu rękami, różaniec odmawiam chyba  😂

😂 😁
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
02 czerwca 2014 18:05
To takie trochę.... na poziomie mistrzostw o złotego buraka za stodołą pana Stasia.

hehe 😁
[quote author=Ramires link=topic=18.msg2109222#msg2109222 date=1401719746]
To takie trochę.... na poziomie mistrzostw o złotego buraka za stodołą pana Stasia.

hehe 😁
[/quote]

Nawet nie wiedziałam, że interesujesz się skokami, widać bardzo ostro śledzisz moje życie. Właśnie to mnie śmiesz na volcie, prześladowania żabci  😁 
In.   tęczowy kucyk <3
02 czerwca 2014 21:48
monia, ty jakis pepek swiata jestes? Tez czytam watek skokowy, a ani konia nie widzialam z bliska od jakichs 4 lat, ani sie sportem nie interesuje. Zabronisz?
Ja piernicze, co tu sie dzieje... Jakas manie przesladowcza masz. To sie leczy, wiesz?
monia, tyle że żabeczka wstawiła śmieszne zdanie, w jakim stopniu ono pije do Ciebie jako wyrwane z kontekstu ? Oo

parkourów nie jeżdżę, pingwinić też nie pingwinię a te wątki też czytam
monia nie ma mani prześladowczej. monia i zabeczka17 od niepamiętnych czasów mają z sobą na pieńku, w realu chyba też.

Autentycznie zakwiczałam jak prosię:
trza było spytać czy może nie mam jakiejś wady pisowni?  🤣  🤣  🤣

03 czerwca 2014 06:26
halo Jesteś w błędzie, bo ona ma manię i z tego co widzę ostatnio bardzo sie pogłębiła.
To widać również i tutaj, na kolejnym już wątku  🙄
Zreszta wystarczy poczytać pozostałe,  na które, przenoszone są te chore frustracje i uwierz mi z pewnością ( kolejny raz  :icon_rolleyes🙂   nie wywołane przeze mnie.
Paranoja w stosunku do tego co napisze  i próby chorej interpretacji pozostawiam już do oceny innym.
Dwa i nawet jeśli mamy na pieńku pytam  po co siać tutaj ferment?
Czy moje życie w każdej sekundzie tyczy się tylko jednej osoby? Ja mam cierpieć za to ze ktoś bezpodstawnie  utożsamia się z moimi wpisami?

Po za tym dziewczyny słusznie zauważyły- A co nie można czytać pozostałych watków? zabroni?
Dla mnie czasami można sie wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć. Chociażby o regionalnych  trenerach. I co mam się jeszcze z tego powodu tłumaczyć?
Czy naprawdę w każdym napisanym przeze mnie zdaniu trzeba szukać ukrytego przekazu?
Niedługo dojdzie do tego że zacznę pisać-> ten post nie tyczy się Moniki G. bo tak.. toż to re-voltowy pepek świata.
Postrzeganie przez tą osobę świata zewnętrznego oraz próby oceniania moich postó  wychodzą tak samo jak i tutaj- beznadziejnie i od zawsze mijają sie z prawdą.

zoriczkowa In.  :kwiatek: dziękuje, że ktoś to w koncu zauważył.
Facella   Dawna re-volto wróć!
03 czerwca 2014 08:21
Kurde, mieszkacie chyba niedaleko siebie, dajcie sobie po męsku w przysłowiową mordę i skończcie ten cyrk...
Bez urazy  :kwiatek: ale takie wywlekanie prywatnych brudów na forum nie jest fajne, ani dla was, ani dla nas...
A ja proszę, aby nie kontynuowac OT również tutaj
[img]http://i1.sportfan.pl/spof28/e44c26780029c2604dabe505[/img]
To ja na temat. Ikarina to ten w czarnym.
Tania, jak w czarnym, to z całą pewnością TEN 😉
Tania, jak w czarnym, to z całą pewnością TEN 😉

Moderator- na forum masz płeć męską. Trudno.
bo to trzeba podejmowac męskie decyzje, dlatego 😉
bo to trzeba podejmowac męskie decyzje, dlatego 😉

No i gender w modzie. Jesteś top trendy.
nie Top Trendy, tylko Eurovision
03 czerwca 2014 09:00
Tania dobre  😂 😁
monia nie ma mani prześladowczej. monia i zabeczka17 od niepamiętnych czasów mają z sobą na pieńku, w realu chyba też.

Autentycznie zakwiczałam jak prosię:
trza było spytać czy może nie mam jakiejś wady pisowni?  🤣  🤣  🤣

Ja właśnie chciałam spytać, cytując znajomego instruktora*: "dziewczynko, czy ty masz jakąś wadę?"... Ale już nie muszę, już wszystko wiem. 😁

*żeby nie było, to nie był tekst do klientów, tylko w żartach do osób, z którymi był na stopie przyjacielskiej 😉
Takie tam:
Znam też stajnię, gdzie konie na łące 24h.  Nie wiem czy mają wolne boksy 🙂
[s]Bawią mnie ignory za urażoną dumę jeździecką [/s] chyba jednak pomyłka
halo nie czaję  😡
BASZNIA   mleczna i deserowa
03 czerwca 2014 18:26
Po co boksy w wolnowybiegowej stajni-o to chyba szlo :-) .
Na co im boksy, skoro są całą dobę na zewnątrz? A może zapchali już boksy, więc część koni wyrzucili na padok? Albo oferują transparentne boksy usytuowane dokładnie tam, gdzie właśnie znajduje się koń.
Skoro konie są cały czas poza boksami, to boksy muszą byc wolne 🤣
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
03 czerwca 2014 23:33
podkreślenia moje
Co do konkursu o dokładność i trafienie w normę czasu, to chyba są 2 oddzielne konkursy a nie jeden. Nie spotkałam się z łączeniem tych konkursów i w drugiej fazie mam jechać, żeby trafić w czas.
niezłe combo  😁
O jak miło, że kogoś rozbawiłam 🙂 fajnie 🙂
Ah, no to już rozumiem. Chociaż to logiczne mi się wydało, że w stajni, w której konie stoją na pastwiskach nawet 24h latem i tak raczej mają boksy, np na zimę.
Sorki, nie ogarnęłam 😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
04 czerwca 2014 08:36
Albo oferują transparentne boksy usytuowane dokładnie tam, gdzie właśnie znajduje się boks.

Chyba koń? 😉
JARA, jasne 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się