sklepy internetowe
Rudzik ja robiam 2 tygodnie temu i wszystko było wporządku 😉
Wielki plus dla Jarpolu za sprawne i świetne jakościowo zamówienie 🙂
Rudzik ja robiam 2 tygodnie temu i wszystko było wporządku 😉
zrobiłam zamówienie telefonicznie, od kilku dni mają problemy ze stroną ze względu na jej przebudowę, ale jest bardzo miła obsługa, telefonicznie wszystko dało się załatwić i dziś towar będzie u mnie
za przemiły kontakt i rewelacyjne ceny eskadrona wielki plus dla końskiego świata
mega + dla dobrego konia! Super kontakt, ekspresowa wysyłka. Bardzo polecam!
konik.com.pl jak zwykle stanął na wysokości zadania - wielki plus.
Czy ma ktos kod rabatowy do p.Podkowy i chciałby się podzielić? :kwiatek:
ogromny plus dla BERGO. nie dość ze super promocje to pan zawsze odbiera tel i jest baaaardzo pomocny. dodatkowo zrobilam spore zakupy i musiałabym czekac za dostawa ponad 7 dni a zależało mi na absorbinie czarnej to za free wyślą mi kalosze, których nie mieli na miejscu 😉.
plusów 100 dla konika - za promocję z okazji dnia dziecka !!!
- dla farnam.pl , jak chcecie kupić taniej to zamawiajcie bezpośrednio z
www.equistore.pl bo rzeczy kupione w farnam i tak przychodzą z equistore tylko że marża większa
ja niestety nadziałam się na to i zapłaciłam 20zł więcej 🙄
Dwa plusy dla Yard Equites - zaległy i obecny - bardzo fajnie, szybko, profesjonalnie realizowane zamówienie, przejrzysta strona, super promocje. No i kontakt mailowy rewelacyjny, zwłaszcza że mam alergię na sklepy które dzwonią do klienta 😉
Kolejny plus dla yard equites. Szybko, profesjonalnie, super kontakt i cierpliwe znoszenie i realizowanie moich pomysłów itd. itp. czego chciec więcej??
+ dla bergo jak zawsze wszystko szybciutko 🙂
Plus dla Konika i dla Decathlona 😉
Zaległe plusy dla arcus-konie i equishop. Błyskawiczna wysyłka i miła niespodzianka w środku paczki 🙂
Czy tylko mi się wczoraj i dzisiaj krzaczy Bergo? Produkty znikają z koszyka, samo mnie wylogowuje w połowie zakupów i inne cuda. Chciałam coś kupić, ale się poddałam.
Ja też mam problem z bergo. Złożyłam zamówienie i brak potwierdzenia :/
Super plusy:
Bergo.pl
Equi-point.pl
arcus-konie.pl
konik.com.pl
Za super kontakt, świetne ceny, gratisy i podejście do klienta :kwiatek: 💘
niestety tym razem minus dla GNL, zrobiłam zamówienie (kwota do darmowej wysyłki), połowy rzeczy nie było... chciałam wybrać zamiennik wędzidła - też nie dało się zamówić...jeśli chciałabym pozostać przy pozostałych rzeczach, które dostępne to musiałabym pokryć koszt wysyłki...dodam, że te rzeczy nadal są na stronie...
i ogromny plus dla konika - jak zawsze bardzo szybko, wszystko na miejscu, ekspresowa wysyłka
i plus dla animalii - świetny kontakt, wszystko ok 🙂
niestety tym razem minus dla GNL, zrobiłam zamówienie (kwota do darmowej wysyłki), połowy rzeczy nie było... chciałam wybrać zamiennik wędzidła - też nie dało się zamówić...jeśli chciałabym pozostać przy pozostałych rzeczach, które dostępne to musiałabym pokryć koszt wysyłki...dodam, że te rzeczy nadal są na stronie...
też kiedyś miałam taką sytuację w GNLu, jak dla mnie przezabawne. do tego zostałam zaatakowana tu na forum przez pracowników tegoż sklepu, więc uważaj 🙂😉 ale teraz żyjemy w pokoju, tylko czekać trzeba zawsze 3 tygodnie na wszystko, chociaż dają zawsze jakiś rabacik czy gąbeczkę w kształcie konika. 😎
Olson, no właśnie dziwna sytuacja, rozumiem jak jednej rzeczy nie ma, no ale kilku? połowy zamówienia, wypadałoby już wynagrodzić że wysyłka zostanie gratis? poza tym sklep na plus, często tam zamawiam, kontakt też bardzo dobry, może następnym razem wybiorę bardziej szczęśliwe produkty 😉
i jeszcze zapomniałam, plus dla [b]arcus[/b]
ja zamawiałam w gnl kilka razy (3 albo 4) i zawsze był z czymś problem
mają dużo fajnego asortymentu, ale niewiele na magazynie, dlatego przerzuciłam się na konika, equishop i cavallo tam zawsze wszystko jest i doręczane jet błyskawicznie
zawsze praktycznie zamawiam z GNLa. I owszem, czasem nie ma czegoś. Ale na stronie jest przecież podany czas oczekiwania (NIGDY nie był dłuższy w realu niż na stronie, zawsze nie 10-14 dni a np 7).
ZAWSZE dostawałam wiadomość tego samego dnia, że np różowy kantar nie jest dostępny u dystrybutora i trzeba długo czekać i czy chcę inny kolor czy może inny model.
a jak trzeba poczekać ten tydzień? rzadko kiedy potrzebuję czegoś na jutro i ten czas oczekiwania mnie nie rusza.
Jako, że sami mamy sklep internetowy to w pełni rozumiem, że często NIE MA czegoś u importera/dystrybutora. Np w zeszłym roku ponad miesiąc czekaliśmy na jeden model towaru. Bo nie było. I można to dostać tylko gdzieś, gdzie się sklep zatowarował wcześniej na to, bo ściągnąć w czasie rzeczywistym nie ma szans. Ale też w 95% czas oczekiwania na coś zgadza się z czasem oczekiwania na stronie gnl.
zawsze praktycznie zamawiam z GNLa. I owszem, czasem nie ma czegoś. Ale na stronie jest przecież podany czas oczekiwania (NIGDY nie był dłuższy w realu niż na stronie, zawsze nie 10-14 dni a np 7).
ZAWSZE dostawałam wiadomość tego samego dnia, że np różowy kantar nie jest dostępny u dystrybutora i trzeba długo czekać i czy chcę inny kolor czy może inny model.
a jak trzeba poczekać ten tydzień? rzadko kiedy potrzebuję czegoś na jutro i ten czas oczekiwania mnie nie rusza.
Jako, że sami mamy sklep internetowy to w pełni rozumiem, że często NIE MA czegoś u importera/dystrybutora. Np w zeszłym roku ponad miesiąc czekaliśmy na jeden model towaru. Bo nie było. I można to dostać tylko gdzieś, gdzie się sklep zatowarował wcześniej na to, bo ściągnąć w czasie rzeczywistym nie ma szans. Ale też w 95% czas oczekiwania na coś zgadza się z czasem oczekiwania na stronie gnl.
ale my nie mówimy o takiej sytuacji, tylko o takiej kiedy ten produkt już został wycofany z produkcji, nie będzie go i za 100 lat, ale w GNL na stronie nadal wisi.
albo, że na ochraniacze miałam czekać 21 dni a czekałam duużo dłużej i nie dostałam żadnego maila w tej sprawie, musiałam się sama przypomnieć
Czy sklep galloper działa? Zamówiłam bryczesy i nie dostałam potwierdzenia.
Duży
plus + dla
Animalii, jak dla mnie wzorowo przeprowadzona sprzedaż, super kontakt z klientem i informowanie go.
I pytanie:
Gdzie dostanę oprócz BR pasek do nachrapnika szwedzkiego?
O taki:
http://br-konie.pl/pasek-do-podkladki-do-nachrapnika-pod-zuchwe/produkt/1255/
duży plus dla dobry-kon.pl
super kontakt i doradztwo i b.fajne progi darmowej wysyłki 🙂
+ dla Bergo. Tak dbają o to, żeby produkty doszły w nienaruszonym stanie, że przez 5 min muszę się namęczyć odwijaniem z folii 😁
Ava, ja taki pasek nie mogąc znaleźć w sklepach końskich, kupiłam na allegro pod hasłem "trok". trzeba poszukać, bo sa różne, ale i takie z "ogłowiowej" skóry- czarne, brązowe się zdarzają.
z troków można też zrobić łącznik wędzidła do ogłowia west (nie znam pl nazwy) - nie ma żadnej różnicy miedzy takim a tym specjalnym kupnym (nieozdobnym)- taki sam pasek. tylko cena 20 x mniejsza 😉