Dziękuję Wam bardzo :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Miło to słyszeć. Baba chyba przez musli i podkowy zrobiła się bardziej pro 😁 A może to ten plac daje +100 do lansu i profeski 😀
To Centrum Hipiki w Jaszkowie. Przepiękne miejsce z super podłożem 😍
Dzionka prawdopodobnie w sierpniu. Jednak stwierdziłam, że mi się nie spieszy. Możliwe, że na innym koniu jak moja się nie ogarnie 😁 Jeżdże przecież dla własnej przyjemności i mogą to być nawet parkury LL. Byle koń chętnie to robił 😀 a Wy kiedy następne zawody?
Nirv super, że się znów rozskakujecie 😀
Milusia jeszcze często jej girki wiszą, ale widzę po niej, że jej się dużo lepiej skacze w podkowach. Cieszę się, że właściciel się w końcu zgodził ją podkuć. A gdzie zdjęcia Zwiastunka? 😀
Brzask wiem, wiem. Już raz jechałam 😉 Tylko u nas takie pierdoły- odskok troche za blisko, albo krzyżuje po wylądowaniu jak jej nie przypilnuje w locie. Albo wyłamie, bo zobaczy nagle budkę sędziowską na wprost siebie 😜 Zazdroszczę strasznie kąpieli 😀
Anai powoli dorastam do tego, żeby częściej wyjeżdżać na treningi w różne miejsca niż na zawody 😎 na spokojnie można przepracować i pokazać wszystkie straszne rzeczy wokół. Fajnie, że młody tak się stara 😉 kiedy następne zawody planujecie?
Cejloniara mam identycznie! "na pewno ona się tego wystraszy i zaparkuje". Momentalnie ja jade asekuracyjnie, albo... że tak powiem nie jade wcale. Siedze jak ostatnia trąba i czekam co ona zrobi 😵 nic tylko lać ... 🤬
Uwaga, filmik!
Czar trochę pryśnie, bo jednak na fotach zawsze to lepiej wygląda. Wybierze się odpowiedni moment, ujęcie i nie widać co było wcześniej lub później 🥂
I na dowód, że nam też nie wychodzi nadal jak ja się wystraszę 😎
ale rączka oddana jest 🏇 😂