Zagra na Szymonowej głowie to ogłowie? http://www.sprzetjezdziecki.com/horze-oglowie-horze-vienna-p-9997.html Rozglądam się za munsztukiem bo żaden z moich mi się nie widzi. Ten Kieffer pasował Waldemarowi, ale przez mocno opadający naczółek z rzędem koralików w trzech kolorach to chyba będzie za dużo dla Mamrotowej głowy. Samego naczółka nie chcę wymieniać bo pójdzie w całości na Kaśkę. Mam jeszcze takiego no-name, ale ten cienki nachrapnik za subtelny chyba. http://re-volta.pl/galeria/foto/72021
lalalaaa, dotarło w końcu ogłowie Sommera 💃 śliczne jest! może uda się nam obfocić to wrzucę, mam jeszcze zaległą dokumentację nowego caballa, więc może będzie hurtem 🙂
Moonica ja właśnie kupiłam na pierwsze cioranie dla młodziaka. Ogłowie bez rewelacji, skóra słabej jakości, sztywna aż skrzypi. Raz przesmarowane trochę zmiękło. No rewelacji za tą cenę nie będzie 😉
iwona9208, dzięki. :kwiatek: Możecie w takim razie polecić fajnej jakości ogłowie w kolorze brązowym,z nachrapnikiem kombinowanym? Najlepiej tak do 250zł. Będę wdzięczna za podpowiedzi. 🙂
Moonica zobacz ofertę hkm albo horze 🙂 ja kiedyś miałam dwa hkm-y i super skóra, długo się trzymały 🙂 a z horze też miałam i też złego słowa nie mogę powiedzieć 🙂 a ceny przyzwoite. Albo używane poszukaj, a jeszcze z wyższej półki 🙂
Moonica kiedyś trafiłam na bardzo duży full ale to było z 6 lat temu 🙂 a teraz to raczej mają duży zakres regulacji i wypadają tradycyjnie. Horze nie wypada za duże na pewno. Jeśli masz cob/full to ja bym full brała 🙂 ale może niech się wypowie ktoś kto ma aktualnie jakieś nowsze ogłowie hkm 🙂
Zmierzyłby mi ktoś obwód nachrapnika, długość pasków od nachrapnika i długość pasków od wędzidła w Busse Solibel Comfort w rozm Full? w cob się siwus nie wcisnał 🙁
Bacik90, dziękuję bardzo,teraz będzie mi łatwiej wybrać jakieś ogłowie. :kwiatek: A użytkował ktoś ogłowie X-Line Sevilla? O takie - Bardzo mi się spodobało, kolor też śliczny,ale nigdy nie miałam do czynienia z tą firmą. 🙄
Do mnie we wtorek przyszło ogłowie, Busse Solibel comfort z lakierowanym naczółkiem i podwójnym rzędem diamencików.szczerze, to po zamówieniu sobie pomyślałam ''jaka ja jestem głupia'' no ale jednak jest super. Fajna skórka, opinii jako takiej nie mam no ale polecam 🙂 😅
espero6 do mnie dotarło w poniedziałek i podzielam opinię 🙂 jedyny problem to rozmiar. Koń który chodzi normalnie w ogłowiu cob nie zmieścił się, nie było szans żeby dopiąć nachrapnik, paski od niego też za krótkie jak i paski wędzidłowe 🙁