Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

Pewnie. Kujka to dobra dziewczyna, zawsze tak uważałam. 😀
Dworcika   Fantasmagoria
18 maja 2014 12:24
Ciekawa jestem tylko co Boy na takie dzielenie się powie... ;p
kujka   new better life mode: on
18 maja 2014 13:30

Julie, to o niej w sumie całkiem dobrze świadczy - ładnie jest dzielić się z innymi 😁

Uff czyli chociaz troche podreperowalam swoja reputacje pedokujki :P

Boy nie ma nic przeciwko. :P Uchyle rabka tajemnicy i powiem ze w tej formie zrobilam ciasto urodzinowe (bananowe) dla amnestrii i wszyscy sie zajadali 😁 ale juz nie powiem na ktora czesc ciasta rzucila sie Dzią   😀iabeł:
Dworcika   Fantasmagoria
18 maja 2014 18:48
Powiedz jeszcze że 90%  stajni nie wypuszcza koni zimą, żeby grzały się od tego gnoja, a nie marzły na zewnątrz. 🤔

😁
To gnojek jeden, konie ogrzewa 😉
Mam nadzieję, że to się zalicza do tego wątku.
Trochę mnie to rozbawiło, kiedy praktycznie ogłoszenie pod ogłoszeniem były te dwa (to samo woj)

http://ogloszenia.re-volta.pl/inne/szczegoly/29440?q=&kategoria=3&lokalizacja=&widok=0&strona=3
http://ogloszenia.re-volta.pl/inne/szczegoly/29460?q=&kategoria=3&lokalizacja=&widok=0&strona=3

🤣

czasami opcja 'Szukaj' gryzie w paluszki..  😀iabeł:
[quote author=niki-for link=topic=94980.msg2098581#msg2098581 date=1400530341]
(...).Należy o tym pisać i mówić żeby nazwisko pana M kojarzyło się ludziom z kanalią.
[/quote]
😂
No, nazwisko M. to się raczej kojarzy z czymś (kimś) innym.
Sama się śmieszę na r-v, bo już nie wiem, który raz na widok wątku "Wpływ treningu na wygląd. ZDJĘCIA" moja głowa czyta "Wpływ treningu na zdjęcia" i się mi to takie revoltowe strasznie wydaje heheh
omamo  😁

Lekarz stwierdził, że jamniki mają w sobie coś jak hipnoza, że koty się zestresowały i mają teraz inny zapach, więc siebie nie rozpoznają i dlatego ze sobą walczą. (...)
Ktoś coś w tym temacie może mi rozjaśnić? Rzeczywiście jamniki mają takie moce magiczne?
buyaka! Dżizas, nic nie zrozumiałem  😲
Sama się śmieszę na r-v, bo już nie wiem, który raz na widok wątku "Wpływ treningu na wygląd. ZDJĘCIA" moja głowa czyta "Wpływ treningu na zdjęcia" i się mi to takie revoltowe strasznie wydaje heheh

Cejloniara high five! Mam tak za KAŻDYM razem 🙂
[quote author=widzexxcie link=topic=1412.msg2101851#msg2101851 date=1400876210]
Ważne zęby było czysto

zęby zawsze warto mieć czyste 😉

[/quote]

🤣
co się dzieje, kiedy diesel nagle przerywa? Uczucie jakby nie dostawał przez moment benzyny
opolanka   psychologiem przez przeszkody
25 maja 2014 21:23
halo, też mnie to rozbawiło, chociaż przyjęłam to za skrót myślowy 😉
famka   hrabia Monte Kopytko
26 maja 2014 13:04
w problemie caplowania  😁

ksiegadzungli, głupia sprawa - trzeba umieć jeździć 🙁
-bibi22-   Czasy się zmieniają i my też się zmieniamy.
26 maja 2014 13:12
i dalej do postu powyżej

ksiegadzungli, ale poważnie. Trzeba by tłumaczyć ci "jak krowie na rowie" wszystkie zasady dosiadu, działania i współdziałania pomocy, zasady szkolenia koni. Koń caplujący i "podziabany" emocjonalnie jest wyzwaniem nawet dla jeźdźca, który w życiu takiego pytania by nie zadał - bo WIE co robić i UMIE postępować.
-bibi22-, a co w tym śmiesznego?  🤔
-bibi22-   Czasy się zmieniają i my też się zmieniamy.
26 maja 2014 13:35
_Gaga widać mamy inne poczucie humoru skoro nie rozumiesz
Bischa   TAFC Polska :)
26 maja 2014 15:15
kryta hala?

A może być nie kryta hala? 😁
Bischa, o, proszę 😁 😁 😁
Bischa   TAFC Polska :)
26 maja 2014 16:09
O masz, nie pomyślałam 😁
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
26 maja 2014 19:14
a czemu penis jest w cudzysłowiu?

😀
To mnie też rozbawiło
Gillian Co do odmiany słowa cudzysłów jak to ujęła jedna polonistka, którą po prostu uwielbiam "Magda mówisz w dupie czy w dupiu? Więc dlaczego mówisz w cudzysłowiu?" ona zawsze wszystko potrafiła mi wyjaśnić 😁
Mnie rozbawiły dość bezpośrednie porównania kupy (chyba Alten) do kupy jej ptaszka w wątku o pisklakach 😉
Dziki śmiech mnie ogarnia. 😁 😁 Wlazłam w wiadomy wątek, i mam banana od ucha do ucha. Niedobre ludki, oj niedobre 😁  Jaśnie Pana upominają 😂 Niektóre ludki, to już całkiem serca nie mają, 😂 Pytają gościa skłóconego z macierzystym klubem, o kontakty z owym  😂 😂
madmaddie   Życie to jednak strata jest
28 maja 2014 07:26
[quote author=_Gaga link=topic=44.msg2104746#msg2104746 date=1401257995]
Kucyki po metr w kłębie z korytem na 15 litrów wypełnionym owsem! i co? żadnych ochwatów czy innych cudów. a nasze? od razu ochwaty, mięśnioochwaty, rany...

Dokładnie. Jak mi stajenny z dobrego serca chciał 3/4 folbluta utuczyć to mi folblut spuchł z przebiałkowania. Energii miał tyle, że zwiedzałam okolice z lotu ptaka (pegaza raczej  😉 )... a jak widzę ile niektórym koniom wrzuca owsa na wyraźne życzenie właścicieli to  🤔 a koniom nic... Było sobie kupić jakieś NNki czy inne półkrewki bez inbredu i "super rodziców"  😵

Edit
bzdura
było grać w szachy  😁
[/quote]
ksan - rzeczywiście brzmi to dość śmiesznie 😀
desire   Druhu nieoceniony...
29 maja 2014 11:33
Cebulok to ten bobek na czubku głowy ? 😁 W takim razie zdecydowanie noś rozpuszczone !

🤣
[quote author=_Gaga link=topic=18.msg2107233#msg2107233 date=1401454799]
wszystkie kopytka w górę

a co tarzamy się?  😁 😁
[/quote]
Jak kierownik stajni dał mi możliwość trzymania go na pastwisku (razem z innymi końmi) ogrodzonym z trzech stron pastuchem, a z czwartej rzeką, grzecznie odmówiłam bo wiedziałam że mój koń po prostu odpłynie w siną dal.

wyobraziłam to sobie, trochę zbyt barwnie. 😁
sumire, dorzuć sobie jeszcze do tego obraz konia pływającego w kole ratunkowym.. 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się