Kącik Rekreanta

Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
23 marca 2009 21:16
No to ładnie się musiało dziać  🥂 😁
wątek zamknięty
ha-ha-ha! 😉 to nie ja miałam kaca w sobotę na torwarze, nie ja :-P
Ja pracuję/choruję/pracuję i w wolnych chwilach odwiedzam konia. Po torwarze jestem wykończona i mam pewnie ze 2tys fotek... aua...
wątek zamknięty
Anaa a masz może coś z pokazu koń i ogień kurcze nie zdąrzyłam nic pstryknąć a bardzo zależało nam na jakiejś pamiątce z tego pokazu.
wątek zamknięty
Klami, ok koń jest wdrażany, hamulcem bezpieczeństwa jest akurat wodza thiedemanna ale to dosyć już chyba długo trwa bo Wy już galopujecie?. Wytłumacz mi jeszcze proszę do czego i jak używasz czarnej wodzy skoro nie "... w celu zrobienia "czegos" z glowa"? Nie odbieraj tylko tego jako czepialstwa to tylko moja dociekliwość  😎
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
24 marca 2009 14:47
caro
Zobaczyłam to zdjęcie w stój i szczęka mi opadła... w życiu bym nie powiedziała, że tak wygląda koń, wyłączony z pracy.

A bo pewnie caroline przed każdą jazdą jak ma być fotograf, po kryjomu okłada go pałą i chłopak aż puchnie 😁
wątek zamknięty
24 marca 2009 15:27
Raven
Ty to jak coś powiesz... wariatka  😁
wątek zamknięty
Pegasuska - mam foty z wszystkiego prawie 😉 Jak obrobię i już będę wiedziała, które będą 'niemoje' to wrzucę do galerii na moją stronę i podam linkę 😉
wątek zamknięty
24 marca 2009 15:55
Raven
Ty to jak coś powiesz... wariatka  😁

Ej no, ja z moją tez tak robię, tylko chyba mam za słabe ramionka, albo zbyt giętkiego kija, bo coś słabo mi kobył puchnie 👿 🤣

Ale za to dostałam kilogramy zdjęć od Brzask 😀 Jak tylko je pokadruję, to się pochwalę 😉
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/IMG_7354.jpg?t=1237909507[/img]
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/IMG_7305.jpg?t=1237909547[/img]
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/IMG_7461-1.jpg?t=1237909641[/img]
wątek zamknięty
24 marca 2009 16:02
Raven
Ona z natury drobniutka, więc spuchnięta wyglądałaby nienaturalnie  🙄
Ty się oficjalnie lepiej nie przyznawaj, bo ktoś na Ciebie TOZ naśle 😉 a ja następnym razem sama Cię jakąś pałą potraktuję  🤬  😁
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
24 marca 2009 17:09
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
24 marca 2009 17:21
amnestria, Raven, no wiecie co?? na chwile sie czlowiek odwróci a wy zaraz takie plotki puszczacie 👿
was to dopiero trzeba zlać az spuchniecie :emota2006092: niedobre dziewuszyska 🤬
pfff! oburzyłam się :nunchaku:

Pauli, dzieki, to bardzo miłe 🙂

i tak przy okazji - cieciorka, tez dzięki za miłe słowa w ZWK 🙂

http://www.benmarfarm.com/irishdraughtstallionbridonbelfrey.html
zakochałam się  💘

niezły amant 😉
ale plecki ma takie, ze ja tez mogłabym się w nich zakochać 😉 link do fotki z pleckami 😉
wątek zamknięty
24 marca 2009 17:30
zwk? może chodzi o znk, bo nic innego mi do głowy nie wpada... nie wiem co napisałam, ale bardzo prosze :kwtk:

mnie się ogólnie ta rasa b. podoba, nie wiecie czy są jakieś okazy w polsce?
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
24 marca 2009 17:32
naszych czy waszych - na jedno wychodzi 😉

to napisałaś:
Caro, twój koń jest obłędny- zawsze zadbany- chyba najbardziej z całej volty. elegancki i dostojny. przyznam, że nie zachwycił mnie od samego początku, ale im dłużej go oglądam, tym większy mnie ogarnia podziw!
wątek zamknięty
24 marca 2009 17:36
ach tak!! to oczywiście prawda, pozdrów gniadego ode mnie 🙂

nie wiesz może nic o iriszach? 🙂
wątek zamknięty
Raven i kij okładający konia... hmmmmm ciekawe jak to by wygladało? przecież Raven taki aniołek jest :P
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
24 marca 2009 21:23
cieciorka, aaaj! ajrisz piekny!

A moj kon poza tym ze ciagle robi sobie krzywde typu mega guz na glowie, rozwalony ryj od kantara itp madre urazy - jest cudowny! Znow 🙂 kocham nad zycie tego dziada, wiecie?
wątek zamknięty
24 marca 2009 21:26
przecież Raven taki aniołek jest :P

Chyba jak śpi  😁
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
25 marca 2009 17:31
ja podlaczam sie do kujkowego klubu uwielbiajacych swoje siersciuchy-kocham moje dwa gady, sa fantastyczne i pokazuja mi to nieprzerwanie od kilku dni 😜
ja chce juz w koncu wsiasc 🙇
wątek zamknięty
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
25 marca 2009 18:48
Ja mam nadzieje ze z czarnym juz krysys zażegnany na amen i zaczne wreszcie jakas prace. co dla mnie najwazniejsze troche wyluzował sie psychiczniea co za tym idzie zaczal szukać kontaktu.
Rudy od paru dni naprawde fajnie chodzi wyluzowany, rozluzniony(bezik na warach  🙂 ) co nam sie w takim stopniu na hacku nie zdarzało, owaszem wargi byly zwilzone mala pianka ale ostatnio ma calkiem pokaźna beze. Oczywiscie nie wynika to z niczego.

no to foty 😉

więcej w ZNK  😉
wątek zamknięty
25 marca 2009 19:15
Santoska, Pauli o Wy Babony jedne no! Tak mnie obgadywać 🤬 😤
caroline tylko winny się tak oburza... 😎
Brzask ale niebo na 2 zdjęciu 😲
wątek zamknięty
25 marca 2009 19:20
Raven, pogoda byla dzisiaj przedziwna, raz słońce ze musialam czapkę pozyczyc od fotografa(jak wyjechałam na łąkę zasypaną sniegiem a słonce świecilo to myslałam ze oślpenę, nawet jak zalozylam czapkę do konca nie otwierałam oczu nawet nie próbowałam podnosić głowy i tak łzy mi leciały jak grochy)  a za chwile nawałnica śnieżna.
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
25 marca 2009 19:22
milusia, kujka, hehe, ja swojego tez kocham... mimo wszystko 😉 mimo tego,ze wyprobowuje moja rownowage ostatnio na wszystkie strony 😉 ale spoko- uczy stabilniejszego  dosiadu, zawsze domknietego 'dolu' i pewnosci siebie w kazdej sytuacji 🙂 przynajmniej wesoly jest i wiem,ze dobrze sie czuje 😉

dzisiaj nawet jakas fotekcje po jezdzie zrobilam,bo tak... bialo bylo tej wiosny 😉
wątek zamknięty
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
25 marca 2009 19:24
brzask u nas to samo raz super slonce raz sniezyca z wichura a jeszcze innym razem sloneczko i ogormne platy sniegu delikatnie spadajace 😲

nerwina dzis na lonzy poszalala 😁 ale za to zaplula sie ze ho ho

ogolem bylam w stajni 8 godzin i padam na twarz( wypuscial konie na 3 wybiegi, ponalewalam wszedzie wody, dalam siano, doscielilam, wode do drugiej stajni szlauchem, polonzowalam dwa konie, poczyscilam malego zrobilam obiady :hihi🙂
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
25 marca 2009 19:44
U nas też taka śnieżyca że szok. Wczoraj szłam z przystanku 10 minut, i jak doszłam do stajni wyglądałąm jak bałwan 😁
wątek zamknięty
Ja może nie będę komentować nawet pogody, bo to jest jakieś nie-po-waż-ne!!

Drogie Rekreanty warszawskie i okoliczne- w sobotę odwiedza mnie ciocia Raven - może ktoś jeszcze reflektuje na wyprawę do Dzionesława  😀 ? Bo Raven ma problemy z Ta Drugą Stroną Warszawy  😁

A ja jutro uruchamiam konia, hurraaa  😅
wątek zamknięty
25 marca 2009 20:07
Bo Raven ma problemy z Ta Drugą Stroną Warszawy  😁

Och, jak subtelnie powiedziane 😁
Co nie zmienia faktu, że nie pogardzę przewodnikiem :P

Raven, pogoda byla dzisiaj przedziwna, raz słońce ze musialam czapkę pozyczyc od fotografa(jak wyjechałam na łąkę zasypaną sniegiem a słonce świecilo to myslałam ze oślpenę, nawet jak zalozylam czapkę do konca nie otwierałam oczu nawet nie próbowałam podnosić głowy i tak łzy mi leciały jak grochy)  a za chwile nawałnica śnieżna.

Niestety nie miałam "przyjemności" odczuć tegóż na własnej skórze, bo siedziałam jedyne 10 godzin na uczelni :/ Ale przyjamniej przez okno widziałam 🙄
wątek zamknięty
25 marca 2009 20:12
mogę się skusic na takową wycieczkę ale pod warunkiem ze bedzie ona kiedyś odwzjamniona  :emota2006092:
wątek zamknięty
Brzask da się załatwić, jeśli o mnie chodzi  🙂

Na marginesie- Raven, co ty studiujesz, że 10h na uczelni siedzisz?
wątek zamknięty
25 marca 2009 20:25
to samo co i ja z tym ze dziennie  😁

cudo kierunek - zootechnika
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
25 marca 2009 20:38
Szafirowa super się prezentuje Twój konik, chyba nie mógł w lepsze ręce trafić 😉

a mój Likier ma dzisiaj 8 urodziny 😅 świętować oficjalnie będziemy w piątek 🥂 🥂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.