Ktos sie orientuje ile kosztuje siodlo cambridge international??
Mam siodlo thorowgood griffin syntetyk na ktore mam chetna osobe... nie moge sie jednak zdecydowac co do ceny, dlatego bardzo prosze o opinie (ponizej zdjecia) minusem sa przystuly w ktorych sie dziurki powiekszyly
Mogę się pożalić? Myślałam, że znalezienie wąskiego siodła jest wystarczającym problemem. Ale żeby to siodło było równocześnie krótsze niż przeciętna 17-stka, to jest prawdziwe wyzwanie...
tereska, pocieszę, że znalezienie siodła z szerokim łękiem i kanałem też do łatwych nie należy. 😉 Powiedzcie mi, czy są jakieś "przeciwwskazania" 😉 do normalnej,codziennej jazdy w siodle rajdowym? Czy takie dłuższe panele nie sięgają na przeciętnym koniu za daleko? Nigdy nie miałam z takim do czynienia. 😉
Mam pytanie o brązowe siodła Daw-Maga, ponieważ zamówiłam i dziś dotarło, tyle, że siedzisko, poduszki i wszystkie elementy z "lepszej" skóry są nieco jaśniejsze, w DW powiedzieli, że te kolory się wyrównają po pastowaniu itd oraz, że tak jest zawsze, dodam, że jest to wersja exclusive. Czy to prawda ?
sivson raczej tak przy regularnym smarowaniu całego siodła. No chyba, że skóra gatunkowo jest inna na poszczególnych partiach siodła - wtedy mogą pozostać różnice.
a ja mam prośbę pomoże mi ktoś rozszyfrować co to za siodło? Prawdopodobnie niemieckiej firmy jest na nim logo lecz mocno wytarte. Jakies słowa po niemiecku i kapelusz kowbojski. W komplecie były strzemiona z napisem OK 1854. Może ktos coś kojarzy??
Szukam osób,które pasowały ostatnimi czasy siodło z Prestige. Interesuja mnie opinie nt usług i jakości siodeł ( może być priv ) Z góry dziękuje :kwiatek:
Nie jestem pewna co do wątku, ale napisze tutaj. Poszukuje rymarza z mazowieckiego (okolice Warszawy), który dopchałby mi siodło. Jest kilka kontaktów w re-voltowym spisie, ale zależy mi na osobie sprawdzonej, która nic nie popsuje przy tym i weźmie uczciwe pieniądze za to. Możecie mi kogoś polecić? :kwiatek:
Z tego co kojarzę wszystkie wszechstronne Wintecki mają wymienne łęki. Miałam kiedyś jednego na przymiarce - w bardzo prosty i szybki sposób dało się zmienić.
-bibi22-, nie wszystkie 😉. willow, w tym można wymieniać łęki. Od spodu widać śruby (a raczej jedną, bo drugiej nie ma z tego co widzę), które należy odkręcić, żeby wymienić łęk.