hehe dzięki laski za wsparcie :kwiatek: , dotrwam te kilka tygodni i tyle. Z dobrych informacji jest to, że faktycznie jak się oszczędzam to szyjka stoi w miejscu i wszystko naprawdę wygląda dobrze, więc jestem dobrej myśli. I oczywiście nie mam zamiaru dopuścić do tego aby Bolek urodził się za wcześnie :kwiatek:
wczoraj miałam usg i chłopaczyna ma się b. dobrze 😀 waży już 1,8 kg ! jestem w szoku - tak samo jest w szoku lekarz co mnie badała 😁 śmiała się, że w takim małym ciele takie bobo 🤣
Nord oj ! to podajmy sobie rękę 😉 mnie wczoraj trochę przy usg lekarz uspokoiła, że skracanie się szyjki to rzecz całkiem naturalna zbliżającego się porodu ale wiadomo trzeba to monitorować. Ciesz się, że masz już 34 t.c - czyli mniej leżenia niż ja 😁
nika77 wiem jak to jest ze wcześniakami , bo niestety w mojej rodzinie to dość częsta sprawa ( sama byłam wcześniakiem i wiem, co mi moja mama przechodziła .. i na pewno nie chciałabym przez to sama przechodzić :kwiatek: )
Trzymam kciuki aby choroba szybko przeszła !
kenna dzięki za linki 😎 będę sobie paczać !
Julie Gabik miny ma niesamowite !!!
mac oj.. pierwszej miłości chyba bym nie ogarnęła 😁 ogólnie nie jestem serialowa .... ale kto wie, może przez te kilka tygodni stanę się ich maniaczką 😎
_kate haha zmiotkę 😉 na początku chciałam zaproponować Tobie zakup odkurzacza .. bo pamiętam, ze u nas był szał na zabawy w sprzątanie 🤣
Ruffian mi tłumaczono aby poczekać te 6 tygodni, ale widzę, ze dziewczyny wsiadały zdecydowanie wcześniej - jak widać jest to sprawa indywidualna. Możesz zawsze wsiąść na chwilkę i zobaczyć .. w razie czego zsiądziesz !! Jeju i już ci ZAZDROSZCZĘ 😁 ... i oczywiście zdaj relacje jak się jeździło :kwiatek:
Atea bardzo pozytywne zdjęcia ! I jesteście tacy podobni !!!
sznurka mina faktycznie dobra 😉 chyba bardzo mu smakowało 😁
leosky chyba leginsy będą najlepsze, ja teraz w takich śmigam i polecam 😉
a w ramach relaksu czeka mnie prasowanko 🤣 .. jak ja tego nie lubię haha

i mój bebzol już całkiem pokaźny 😎

ufff chyba nikogo nie pominęłam 😎