wasze ulubione seriale

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
19 maja 2014 22:31
xxagaxx, z odejściem tak, ale z tą nową postacią? Na serio? To żałosne dość. jak w modzie na sukces.
Wie ktoś, gdzie obejrzę Castle s04e03?
Na cda.pl w ogóle nie ma.
Na zalukaj.tv nie działa.
Na iitv.info, ekino.tv, filmmex.pl każe mi się logować.
Na video.anyfiles.pl nie ma tego jednego odcinka.
Na youtube też nie ma go w całości.
Z torrenty.org nie pobiorę bez logowania.
Pobieranie z 5fantastic.pl ma limit prędkości, będzie trwało 3 godziny (pobieram, nic innego nie znalazłam)...
Edit: 6 strona google, wyskoczyło mi freedisc.pl, na razie działa. Zobaczymy, czy w całości...

Facella, zaglądaj też na wgrane.pl, tam mają sporo seriali 🙂

ogląda ktoś Suits? 😀
co prawda jestem na drugim odcinku, ale chyba mi się podoba..  😎
Facella   Dawna re-volto wróć!
20 maja 2014 09:05
Ukradli megavideo i teraz nie mam gdzie oglądać seriali xD

Dużo jest na video.anyfiles.pl, żadnego logowania, żadnych limitów. Ale np. jednego odcinka Castle'a nie mogłam znaleźć  😁
Na zalukaj.tv też można oglądać, tylko nie wiem jak z limitami.
freedisc.pl pozwala na obejrzenie 25 minut wideo, potem 30 minut przerwy i kolejne 25 minut oglądania. Trochę upierdliwe, ale jeśli coś robisz w międzyczasie, to akurat.

kaskal94, dzięki  :kwiatek:
Na razie anyfiles się dobrze sprawdza, tylko ciężko jest o niektóre odcinki pierwszych sezonów. Ale np. sezon 5 i 6 Castle'a jest już chyba w całości.
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
20 maja 2014 09:37
The Good Wife mnie zniszczyło w midseasonie, ale musze przyznać że poziom trzyma. Finał nie jakoś wybitnie mocny, ale może być 😉

Finał bez fajerwerków. Zobaczymy jak się 6 seria rozwinie.

Glee (moje guilty pleasure) i Vampire Diaries - finały strasznie słabe.
VD powinni zakończyć, a skupić się na The originals. VD oglądam już tylko z przyzwyczajenia i sentymentu z liceum, a The Originals wciąga coraz bardziej.
Gniadata   my own true love
20 maja 2014 14:39
Widział ktoś gdzieś napisy do 5 odc Salem?
TVD to jest jakiś żart 😉 😉 chociaż mi się przestało podobać w zasadzie już w 4. sezonie, więc żadne zaskoczenie, że oglądam tylko z kompletnego przyzwyczajenia.
Gniadata, jeszcze nie ma niestety. Wydaje mi się, że napisy pojawiają się najszybciej na iitv właśnie.
Strzyga, no fakt, zapomniałam o tej postaci. Chyba staram się wyrzucić to z pamięci.

Interbeta, racja. Ja TVD oglądam jak nie chce mi się uczyć :P ale faktycznie porażka.

Zapomniałam o Suitsach. Przerwałam oglądać jakiś czas temu, ale słyszałam ze finał bardzo słaby.
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
20 maja 2014 18:14
Strzyga, xxagaxx piszecie o GA? Jaka zemsta? 🤔 Coś mi umyka 😡
20 maja 2014 18:25
CzarownicaSa, o GA, Zemsta to osobny serial.
xxagaxx, mi się od razu przypomniało McLeod's daughters, w którym zaczynało się od dwóch sióstr, a na samym końcu główną bohaterką była kuzynka siostry ciotecznej prababci...
Strzyga, hahahaha, dobre. Coś czuje że tu też nas coś takiego czeka. Serial wciąż ma oglądalność, więc zostało już im tylko wymienić obsadę.

Ja w ogóle uważam że powinien być jakiś limit sezonów. Większość dobrych seriali przy kolejnej z rzędu serii zaczyna już iść w dziwacznym kierunku, postacie zaczynają wkurzać i człowiek się tylko irytuje.
20 maja 2014 18:48
xxagaxx, ja nie mogę przeboleć końca House'a  😕 bez Cuddy to już nie było to, ale mimo wszystko...
Tak samo jak nie mogłam przeboleć, że TVP2 przestała puszczać Castle'a, a ja nie miałam możliwości oglądania online.
Na niektóre seriale zdecydowanie NIE powinno być limitu sezonów  😁
Facella akurat House był dobry do piątego sezonu włącznie. Szósty to był ostatni krzyk starego, dobrego House'a. W siódmym sezonie podobał mi się JEDEN odcinek, a ósmy to już w ogóle szkoda słów.
20 maja 2014 19:01
Gniadata, jeszcze nie ma niestety. Wydaje mi się, że napisy pojawiają się najszybciej na iitv właśnie.

Mi chodzi o same napisy, takie .txt. Ale dzięki :kwiatek:
xxagaxx, zgadzam się.
Są pomysły, które są fajne przez te 4 sezony przykładowo, ale jak na siłę robią 8 sezonów, to już się robi nudne, nieprzemyślane i takie na siłę.
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
20 maja 2014 19:12
O, takie Bones. Teraz się właśnie 8 sezon skończył  😁 Tak naciąganego i upchniętego akcją finału to już dawno nie było. Tylko przysłowiowej baby tam zabrakło  😁
20 maja 2014 19:13
infantil, a ja tam House'a uwielbiam całego, a zakończenie ósmego sezonu po prostu mnie zmiotło, ryczałam jak idiotka  😁
20 maja 2014 19:13
Ja Bones skończyłam chyba na 6. Nie do strawienia, a uwielbiałam ten serial.
20 maja 2014 19:21
A ja dzisiaj odkryłam Penny Dreadful, w sumie całkiem fajne ale mogłoby się troche rozkręcić, no, ale dobra, póki co tylko 2 odcinki wyszły. Ale i tak niezłe, trochę w takich mroczniejszych klimatach. Ktoś jeszcze ogląda?
Strzyga, jak mnie to bolało. Jak włączyłam 7 sezon to mi się świat skończył i tez powiedziałam Bones nie. Pierwsze 6 sezonów to było wręcz kultowe, jakie tam teksty były 😀

Facella, wszystko co trwa długo w końcu robi się nudne. ile rzeczy się może przytrafiać jednej grupie ludzi/rodzinie/parze? No w końcu jest jakiś limit. Bo inaczej wchodzimy w jakiś stek bezsensu, idiotyzmu i totalnego chaosu.

Edytka, muszę do końca obejrzeć. Dla mnie cały czas był tak samo fajny 😉 Fringe też mi się podobało baaaaardzo. A teraz oglądam The Good Wife i bardzo mi się podoba, Mentalista niestety po obejrzeiu pierwszego odcinka nie porwał mnie zbytnio, ale jak ktoś lubi Sherlocka, to może się zainteresować 🙂
Gniadata, aa to w tym wypadku zupełnie nie ogarniam 😉
I dzięki za Penny Dredful, kolejny serial do listy oglądania na wakacje!
21 maja 2014 21:23
Heval polecam się na przyszłość 😁

Jest tu ktoś kto ogląda Supernatural? Bo ja właśnie jestem po finale 9 sezonu i rozemocjonowałam się jak nie wiem. Pół odcinka (+ standardowo całe The road so far) przesiedziałam totalnie zaryczana (jeszcze to Can't find my way home... no miazga, wiedzieli, jak zagrać na emocjach 🙁), a końcówka taak mnie wbiła w ścianę... No ja nie wiem jak wytrzymam do października 😲
Gniadata, ja oglądam ale SPOILER już tyle razy deana uśmiercali i wskrzeszali, że to wydawało się niemożliwe, żeby go zabili (byłaby to dobra końcówka, ale jeszcze 10 seria!), no i ta heca z demonem też była przewidywalna. Nie mogłam tylko dojść czy Crowley przyszedł do Deana na wezwanie Sama czy też zanim to zrobił/zamiast odpowiedzieć na wezwanie.
Aczkolwiek chyba mi się nie podoba ta cała demonowa sprawa, jakoś nie widzę ani Sama ani Deana w wersji "jestem demonem blee, jestem wilkołakiem/wampirem blee" co innego gdy Sam nie miał duszy -był fajniejszy niż z nią. A Crowleya lubię, po co mu Dean do tego całego piekła -,-

Ale tak odchodząc już od tej serii w sumie zastanawiam się czemu ja to oglądam:P Nie jest to wcale jakiś dobry serial (wręcz przeciętny), a już tak się wciągnęłam w fabułę, że i tak czekam ciągle na kolejny odcinek:P Chyba rozumiem fanów M jak miłość :P
22 maja 2014 17:38
zoriczkowa, to ja się tak wkręciłam w "Pierwszą Miłość" - codziennie o 18 telewizor był mój  😂
Ale już od dłuższego czasu nie oglądam, straciłam zorientowanie. Czemu siostra Sabiny nie żyje?  😲
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
24 maja 2014 17:28
Chirurdzy.. 10x24 nuuudaaaaa....  😤 zawiodłam się na maxa. Ja chcę krwi, ja chcę zaskoczenia,.. ehhh.
Z tak fajnej produkcji.. znowu wychodzi dupny serial  🙄
A ja w końcu zabrałam się za grę o tron. Z mężem 1 sezon obejrzeliśmy w 2 dni, dziś będziemy mieć drugi sezon 🙂
Fajnie tak oglądać na raz, niż czekać tydzień na nowy odcinek 🙂
Pokochałam Body of proof! Jakieś podobne seriale znacie? Bo tu tylko 3 sezony i mam ogromny niedomiar.

No i może ktoś ogląda The 100? Ten odcinek niezły był, zapowiedź następnego jeszcze lepsza. Nie mogę się doczekać.
Heval, serio podoba ci się Body of proof? IMO to taki kolejny gniotowaty procedural. Ale może ja po prostu mam dość procedurali.

Zaczęłam oglądać Fargo... pierwszy odcinek mnie nie powalił ale im dalej tym lepiej 😀 Za to od pierwszego odcinek urzekł mnie Justified 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się