wasze ulubione seriale

Poza tym jeśli zależy ci na jakiejś dobrej jakości, a nie pikselach, to torrenty tym bardziej się sprawdzają ;]
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
16 maja 2014 00:26
cavaletti, używasz złych playerów. Na tych nie trzeba czekać:
played.to
gorillavid
putlocker
vidbull
anyfiles
movreel
allmyvideos
wrgane
Dokładnie, jest mnóstwo fajnych, cavaletti. Oprócz tych co Strzyga wymieniła, ja lubię video.tt i vidto.me, też bez limitow i na vidto mi sie zawsze super szybko wszystko burforuje.
Kiedyś kupowałam konto premium na maxvideo- zero limitów, ale to sie już w ogóle nie oplaca, bo na iitv każdy odcinek jest na chociaż kilku z powyższych stron 🙂
ogląda któraś z was Zemstę? Wiadomo, kiedy będzie kolejny sezon?
Facella   Dawna re-volto wróć!
16 maja 2014 14:59
Ooo, dzięki ogromne  :kwiatek: Nad ściąganiem też się zastanawiałam, ale boję się wirusa złapać (mam antywira, ale on czasami ich nie wykrywa). Zobaczy się  :kwiatek:
santa   Po każdej wojnie ktoś musi posprzątać.
16 maja 2014 15:03
Inberta, ja oglądam ale niestety nie wiem kiedy kolejna seria
Strzyga,  🙇 🙇 🙇
Interbeta, na jesieni pewnie, bo Revenge pojawiło się w ramówce ABC 2014/2015, a zwykle nowy sezon na jesieni się pojawia.
Nad ściąganiem też się zastanawiałam, ale boję się wirusa złapać (mam antywira, ale on czasami ich nie wykrywa). Zobaczy się  :kwiatek:

ja ściągam z piratebay i jeszcze na żaden wirus się nie natknęłam
Za to raz mi zależało na filmie, którego tam nie było, ściągnęłam torrenta z innej strony i BACH  👿
Jest gdzieś Heartland sezon 4, po polsku?
16 maja 2014 19:23
Ostatecznie oglądam na cda.pl. Za darmo, bez limitów, bez logowania. Obejrzałam dzisiaj trzy odcinki, jest ok.
Ja tez ściągam, bo mi się nie chce szukać po internecie, a na piratebay wszystko jest jucz rano po premierze  😀

A btw. kto już oglądał finał Greysów? Mnie trochę rozczarował :/
a na piratebay wszystko jest jucz rano po premierze  😀

heh , w przypadku filmów nieraz i przed premierą  😁

Ale powiem Wam, że ostatnio mam wyrzuty sumienia, że tak ściągam, ale obiecałam sobie, że wszystkie te filmy i seriale, jak już będę bogata (bo oczywiście będę), kupię  🙇
Dla ściągaczy polecam kickasstorrents.

Zaczęłam Castle, przynajmniej nie nadwyrężam myślenia. Greys Anatomy będę mielić do ostatniego sezonu, w zasadzie nie wiem czemu, bo romantyczne sceny przewijam  😎
Fanom GoT polecam Vikings. Jak dla mnie nawet lepsze. Pierwszy sezon dosłownie połknęłam  🙂
In.   tęczowy kucyk <3
17 maja 2014 00:23
Eee, to pojechali na koniec GA. Srednio mi sie ten watek podoba, szczegolnie, ze nie bardzo lubie nowe osoby.
Interbeta, na jesieni pewnie, bo Revenge pojawiło się w ramówce ABC 2014/2015, a zwykle nowy sezon na jesieni się pojawia.

Dzięki ! Bo już się martwiłam, że koniec jednego z najlepszych seriali obecnie. Pamiętniki wampirów mi się znudziły, The Originals mają przerwę, PLL będzie w trakcie sesji dopiero.
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
17 maja 2014 07:19
Ja sobie ostatnie GA zostawiam na razie- zaczelam ogladac od nowa 🤣

I zgadzam sie z Tulipan- Vikingowie sa genialni! 😜
17 maja 2014 10:48
W sumie GoT mnie... nudzi. Jedynie wątek Daenerys jest dla mnie ciekawy, bo uwielbiam smoki  😁
Chyba to zostawię i wezmę się za Castle'a, kiedyś leciał na TVP2 i wkręciłam się strasznie. Ale jak już sobie wszystko z Beckett wyjaśnili, to się tak zrobiło... bez polotu. Te ich podchody chyba nadawały charakter całemu serialowi. Ale nie widziałam wszystkich odcinków, to sobie uzupełnię i przypomnę 😉
Ja wczoraj zaczęłam Salem i pożałowałam, bo tylko cztery odcinki. Wydaje się całkiem niezłe, choć jeszcze mam trochę mieszane uczucia 😉
Oglądam też The 100, bardzo mi się podoba, pomysł fajny, wykonanie też.
No i teraz zabrałam się za Under the Dome ("Pod kopułą" S. Kinga 🙂 ), książka mi się bardzo podobała, więc nie mogłam sobie odpuścić, jak zobaczyłam, że jest serial. Ale jest tylko jeden sezon na razie, więc na długo mi to nie wystarczy :/
Gniadata   my own true love
17 maja 2014 17:17
Ja z Salem jestem na trzecim odcinku - i z miejsca zakochałam się w tym serialu 😜 Totalnie, totalnie moje klimaty, jestem zachwycona.
Za to zastanawiam się czy nie zacząć właśnie Vikingów (przy czym jestem prawie pewna, że zacznę) i Draculi - słyszał ktoś coś o tym drugim?
18 maja 2014 14:20
Wie ktoś, gdzie obejrzę Castle s04e03?
Na cda.pl w ogóle nie ma.
Na zalukaj.tv nie działa.
Na iitv.info, ekino.tv, filmmex.pl każe mi się logować.
Na video.anyfiles.pl nie ma tego jednego odcinka.
Na youtube też nie ma go w całości.
Z torrenty.org nie pobiorę bez logowania.
Pobieranie z 5fantastic.pl ma limit prędkości, będzie trwało 3 godziny (pobieram, nic innego nie znalazłam)...
Edit: 6 strona google, wyskoczyło mi freedisc.pl, na razie działa. Zobaczymy, czy w całości...
na iitv zaloguj się. nic nie trzeba płacić, wystarczy, że zaznaczysz na samym dole "nie chce płacić" i potem "przejdź do iitv.info". A ta strona bardzo ułatwia życie.
18 maja 2014 14:26
Nie ufam im, nie będę się logować.
Gniadata   my own true love
18 maja 2014 14:49
Facella, iitv bez logowania: iitv.info/?entry bodajze 😉
18 maja 2014 14:59
Super, dzięki!  :kwiatek:
Właśnie mi się skończył limit na freedisc.pl i bym czekała pół godziny, żeby obejrzeć ostatnie 15 minut.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
19 maja 2014 19:05
Jak durnie skończył się GA to szkoda nawet mówić. Oni są śmieszni chyba.
Strzyga, aktorzy chcą odchodzić z GA, więc hmmm można się było tego spodziewać. Z jednej strony człowiek chce żeby serial trwał, ale z drugiej gdzieś jest limit. Po finałach większości seriali jestem mega rozczarowana. No po prostu zero oczekiwania na kolejną serię.

Zemsta mogłaby się już skończyć. Ile można się mścić żeby ci nie wychodziło? Finał mógłby być finałem całego serialu spokojnie.
Mentalista, no nie skomentuję. Tak mi to nie pasuje ze szok. Ale ponoć ostatnia seria będzie jesienią, ma mieć tylko 13 odc.
Castle hmmm kolejny brak komentarza. Ten serial zawsze był takim guilty pleasure ale finał mnie rozczarował.
Podobnie Once upon a time czy Arrow. Jedynie Grimm się IMO fajnie skończył.

The Good Wife mnie zniszczyło w midseasonie, ale musze przyznać że poziom trzyma. Finał nie jakoś wybitnie mocny, ale może być 😉
Ukradli megavideo i teraz nie mam gdzie oglądać seriali xD
Nowy Got  😜 Czekam i czekam na moment kulminacyjny sezonu i nie mogę się doczekać, a z odcinka na odcinek tylko emocje rosną. Ten sezon jest sto razy lepszy od trzeciego.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się