Witam kącik terenowców 🙂 Zmieniłam stajnie i teraz mam co zwiedzać więc są też zdjęcia (niestety tylko z konia). Najfajniejsze, że od stycznia wciąż nie zwiedziłam nawet połowy 🙂🙂🙂
To ja dodam część numer dwa do relacji gryglodor. Mój koń nawet był przez jakiś czas prowadzącym i, dla odmiany ostatnio, był cudowny. Dobry humor powrócił.
jestemzlasu, piękne zdjęcia! I bardzo urodziwe kasztanki 🙂
Jestem hardkorem. Dzisiaj lało i wiało, 100 razy mocniej niż wczoraj, ale zawzięłam się na teren. Poszłam z koniem w ręce do lasu, mimo sporej niechęci konia do ruszania go w taką pogodę 😎 Wróclliśmy cali, koń po początkowym nafukaniu nawet się w trakcie spaceru zrelaksował, mimo że gwizdało konkretnie 😉
Jak patrze na Wasze fotki z lasu to aż mnie skręca. 😉 Piękne zdjęcia macie. A że u nas szkolenie, to ujeżdżalnia jest zajęta, to pomknęliśmy na chwile nad morze. Radości nie było końca 😉
Jak patrze na Wasze fotki z lasu to aż mnie skręca. 😉
jak patrze na te Twoje fotki z plaży to też mnie skręca... 😀 Super, moim marzeniem zawsze było pojeździć konno po plaży, raz na wakacjach byłam już bardzo blisko ale wstyd mówić - zaspałam i nie zdążyłam... 😫
Okolica turystyczna, więc nocleg nie trudny do znalezienia 😉 Ja niestety nie mam miejsca. Ja z chęcią pojadę w teren.
strzemionko- Co 2 tydz. jeżdżę do Kołobrzegu. Zajmuje mi to ok 1 godz. Od U.M. zajmie Ci ok. 40 min. Więc niedaleko. Fajnie można byłoby poznać więcej ludzi z forum 🙂 RatiNa- na wakacje/długi week. można się wybrać.
p.s. pod koniec sierpnia będzie u nas p. Daria Kobiernik. Więc można się załapać.
siwaaa jak widzę takie fotki to też mnie skręca! Bosko! ja też bym chętnie tak pogalopowała po plaży!!! A mój drań nie chce do jeziora wejść, a co dopiero do morza 🤔wirek:
derby a gdzie jeździcie/pojedziecie ? Jej pamiętam Twoją koninkę malutką na zdjęciach na pb, a teraz już w tereny z młodziakami chodzi 😉 Jak ten czas leci.