wasze ulubione seriale

Czarownica, amerykańskie Hell's kitchen jest całe na YT. Wystarczy wpisać Hell's kitchen season X episode X
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
13 maja 2014 15:52
A ktoś może wie, na jakim serwisie teraz można dorwać amerykańskie Hell's Kitchen bez żadnych rejestracji i płacenia? W google wyskakuje mi z uporem maniaka polska wersja... :/ Kiedyś oglądałam sobie na kinomaniaku, ale teraz brak 🙁

ja oglądam tutaj http://streamallthis.me/watch/hells-kitchen/

Ogląda któraś z was Salem? Zaczynam się wkręcać. No i Marylin Manson wykonuje piosenke w czołówce  😜
opolanka   psychologiem przez przeszkody
13 maja 2014 21:57
Czy ktoś ogląda Prawo Agaty? Co się stało z mężem Doroty? I czemu Dębski rozstał się z Przybysz?
Mąż Doroty pracuje w Anglii. Byli tam razem, ale ona wrocila z córka. On ma wrócić za rok. A Dębski rozstał sie z Agata bo ona sie wkurzyła, że wydał Huberta policji i naraził go na śmierć.
aaga84, żeś mnie ubiegła :p swoją drogą widzę, że nie tylko ja pół życia marnuję na seriale 😀
Edytka, pierwsze dwa odc już za mną. Czołówka wymiata, serial nie najgorszy.
Martwi mnie ostatnio, że hannibal zrobił się taki.... skapciały,przegadany ... nie wiem jak to opisać, ale zasypiam ...
Heval wpadłam w ten nałóg dwa i pól roku temu. Zaraz mi sie skończy większość seriali bede szukać następnych -.-
whisperer mam te same odczucia, od połowy tego sezonu jest katastrofa, nie ma już tego dreszczyku emocji i wielkich oczu po każdym odcinku.
Mam to samo dziewczyny z Hannibalem... Ale ja się łatwo nie poddaje jak coś mi się spodoba 😉
Licze na poprawę 😉
jedno co to sobie kompletnie nie wyobrażam jak z tego serialu można by bylo zrobić np. 8 sezonów jak w Dexterze czy drHousie...
Mam nadzieję, że tak nie będzie...
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
14 maja 2014 14:34
Dzieki wielkie :kwiatek: ale ja po polsku potrzebuje... 🙁
Czy kogoś, tak  jak mnie zainteresowały genialne duńskie seriale?  👀 Na Ale Kino oglądam teraz "Rząd" i bardzo, bardzo mi się podoba. Co ciekawe Duńczycy kręcą tylko 3 sezony i koniec i nie ma, że boli. Więcej sezonów z zasady nie kręcą - żeby nie zanudzić i nie zejść z poziomu.
14 maja 2014 21:23
To chyba bedzie ostatni sezon Grey's Anatomy... 🙁 Strasznie mi smutno... 😕
Ogladam od nowa. Nie ma bata.
In.   tęczowy kucyk <3
14 maja 2014 21:27
Nie, bedzie kolejny, juz zapowiedzieli. Na wiki nawet data pierwszego odcinka jest :P
14 maja 2014 21:35
Aaaa to super! 😀
opolanka   psychologiem przez przeszkody
14 maja 2014 21:46
aaga84, dzięki 🙂
Nie, bedzie kolejny, juz zapowiedzieli. Na wiki nawet data pierwszego odcinka jest :P

Tylko kto zostanie? Dla mnie bez Christiny nie ma tego serialu 🙁
Cała reszta zostaje. Ale ja też sobie bez Christiny nie wyobrażam tego serialu.
In.   tęczowy kucyk <3
15 maja 2014 00:03
Ja sobie go juz kilka razy nie wyobrazalam. Po kazdym odejsciu, po kazdym dojscii nowych. I jakos leci 😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
15 maja 2014 00:10
Dla mnie na przykład GA bez George'a nie było już nigdy takie samo.
Mnie brak George'a jakoś bardzo nie przeszkadza, ale brakuje mi Sloan'a.
Usunięcie George'a z serialu dla mnie było ogromną ulgą. Nie lubiłam go.  Ale Marka baardzo szkoda 😉
Podobno kontrakty na 11 i 12 sezon podpisane, gdzieś czytałam...
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
15 maja 2014 18:55
Finał 2 sezonu Arrow - ale czad  😍 I już wiadomo, że będzie 3 seria  😅
Facella   Dawna re-volto wróć!
15 maja 2014 19:07
Powiedzcie mi, gdzie oglądacie GoT? Najlepiej bez rejestracji, koniecznie bez płacenia. Może być z napisami, może być z lektorem, byle było coś po polsku. Jutro ostatnia matura, to zamierzam od soboty oglądać (bo jutro "opijamy"😉  😁 pierwszy sezon już obejrzałam, ale korzystałam z konta koleżanki na jakimś portalu, nawet nie pamiętam gdzie...
Facella ja oglądam na iitv, za darmo, oryginał, napisy polskie i angielskie, lektor, do wyboru do koloru.

Ja też właśnie po ostatnim odcinku Arrow. Przez cały odcinek zastanawiałam sie co dadzą w następnym sezonie, żeby nie było nudno a tu TAKA końcówka  😍

No niech dadzą trochę mięcha bo się starsznie mdławo robi ostatnio..... 😀iabeł:
Gniadata   my own true love
15 maja 2014 20:14
Facella kinoman.tv chociaz czasem maja slabe playery.ja sie w koncu wkurzylam i zaczelam sciagac.
In.   tęczowy kucyk <3
15 maja 2014 20:15
Bedzie. Chyba. Napisali, ze tylko Christina nie bedzie w regularnej obsadzie.
Derek i Meredith zostają. Podpisali kontrakty na sezon 11 i 12.
15 maja 2014 21:13
Mark to w ogole byl zajefajny 😉 plakalam jak bobr gdy zniknal. Tak samo gdy zniknal George... no lubilam te postaci. Za to znikniecie Izzy w ogole mnie nie obeszlo, tak samo znikniecie Burka.
Ogladam GA od nowa 🤣 i to z Konradem, ovlada na moja prosb 😀
Facella, a z Torrentów nie chcesz ściągać? Ja się wkurzyłam na playery i ściągam + napisy polskie/angielskie z Napiprojekt. Śmiga super, a ja nie muszę czekać 72 min na obejrzenie drugiej połowy odcinka...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się