Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania
Może nie tyle co lubi tłusto i niezdrowo co póki jesteś młoda to sobie z tym radzi. Na starość przestanie 😉
Również uważam, ze dyskusja jest zupełnie bez sensu. Ja mam swoją dietę, Anaa swoją i jest ok 🙂
Jolaa 🙂, odniosę się tylko do ostatniej Twojej wypowiedzi, bo widzę że po prostu masz swoje zdanie i wolisz wytknąć mi niekonsekwencję 😉
tak, kg mi wróciły, ale właśnie ze względu na stosowanie się wcześniej do diet mocno ograniczających kcal, a potem rzucanie się na wszystko "zabronione". W tzw. międzyczasie okazało się że mam chorą tarczycę - co skutecznie utrudnia odchudzanie. Tak że - nie - w momencie gdy pisałam o "powrocie do punktu wyjścia" to przez minione kilka miesięcy nie odżywiałam się zbilansowanie. A w dodatku borykałam się z problemami ze zdrowiem.
Dla mnie eot i przykro mi, że tak potraktowałaś moje wpisy.
Mi po glodowkach waga wróciła jak przestalam jeść regularnie. Jakiś rok stala. Włosy czy paznokcie miałam super. Za to posypały mi się paznokcie teraz gdy się nie glodze i jem zdrowo. Soł? Każdy jest inny więc nie wiem po co komuś wpajac swoje zasady jak uniwersalną religię.
Ja lepiej chudne jak przedawkowuje węglowodany, jem owoce na noc i łącze pomidora z ogorkiem. No katastrofa a 15 kilo zeszlo 😉
Łączenie pomidora z ogórkiem jest mordercze? 😁
Zastanawiam się czy by nie pocisnąć jednego tygodnia z tą dietką, którą Chodakowska udostępnia na swoim profilu... podoba mi się to, że podaje listę zakupów i przepisy, w sumie wszystko gotowe i za darmo. Jedynie nie wiem jak to w kcal wygląda a nie chce mi sę każego skladnika liczyć
Ja dzis caly dzien w pracy. Dwa najwieksze posilki za mna ,650 kcal 🙂
Pisze z telefonu stad brak polskich znakow
Właśnie, pomidor z ogórkiem jest zły? 😁
Ja się trzymam! Nie bardzo mam czas na pisanie, ale cały czas Was czytam. 😎
pogodziłam się z tym ,że nie zjem tego ciasta. Dzieki bogu,że je zaniosłam , na bank bym je zjadła do tego czasu. Za trochę ponad godzinę mam obiad;ogórkową , dosyć dużo i dużo startych warzyw. na kolacje muszę zjeść jakieś białko , bo mało dzisiaj białka w tych posiłkach mam.Modle się by nie padało, bo jak będzie to z mojego spaceru nici 😕
Pomidor z ogórkiem jest zły, bo substancja zawarta w ogórku rozwala całą witaminę C z pomidora. Tylko dlatego 😉
Dziewczyny, jakie wagi kuchenne polecacie? Tak około 100 zł? Jak tylko kupię to do was wracam, bo zamiast lepiej to u mnie gorzej znowu 😤
rosek- brawo twardzielu.
Ja po treningu umieeeram. A nie mam możliwości sobie poumierać w spokoju, bo muszę dymać do dentysty i do poradni. To nara. Na obiad właśnie zjadłam chleb własnej roboty, karkówka pd teściowej, ser żółty i sałata.
Ramires ta dieta chodakowskiej dość mocno kaloryczna, około 2000, mało stabilna bo raz tona białka a raz wegli. Moim zdaniem warta uwagi na stabilizacji lub przy ostrych codziennych treningach. No i ilości zarcia duże 😁
Rosek jesteś kozak!
Ja dobrze: owsianka dwie pomarańcze krupnik skrzydełka ryż i buraki. 1050 aktualnie. O 20 sałatka i truskawki z bananem 🙂
Ascaia, a gdzieś można się dowiedzieć, według jakich zasad działa ten Gaca System? Znalazłam ich stronę internetową z samymi nadmuchanymi frazesami o znalezieniu pewności siebie i zdrowia, ale nie wspominają ani słowem o tym, czy to jest np. low-carb, czy dbają o rozkład b/t/w i o innych takich technikaliach... Jolaa 🙂 - udało Ci się dotrzeć do takich informacji, zanim się zdecydowałaś?
Busch najlepiej jakbyś przeszła się na ich wykład bo to dość skomplikowane jest ;P Aż taką znawczynią nie jestem, ale wydaje mi się, że ich sposobu nie można przyporządkować pod żaden typ. Z tego co się dowiadywałam to Gaca wykorzystuje swoje doświadczenia z czasów bycia kulturystą i przeniósł to na sposób odchudzania, dietę i ćwiczenia. Generalnie ten system trzeba potraktować w całości żeby odnieść sukces, bo tak to łatwo o efekt jojo. A co ważniejsze to podzielony jest na kilka etapów i pewnie one by Ci coś więcej powiedziały. Jeśli jesteś z Warszawy to możemy się razem wybrać 😉 Ja tam niedługo zawitam, więc mogę się o wszystko podpytać, daj tylko znać na czym Ci najbardziej zależy?
głodna jestem, a dopiero 30min temu zjadłam rosół :/
śniadanie - 256 kcal
2 śniadanie - 280 kcal
obiad rosół z makaronem - 250 kcal
no bo ten obiad mało kaloryczny wyszedł, ale mieliśmy rosół i spaghetti carbonarra, gdzie porcja ma 500 kcal, jak nie więcej, więc zjadłam tylko rosół.
Za 5 min zaczynam tabatę 🙂
fakiros ja chyba jestem w tym wątku królikiem doświadczalnym diety pana Gacy 🙂 dzisiaj czwarty dzień, pewnie będzie na 5. Kurs do egzaminu adwokackiego kończę o 22, w domu będę po 23, pewnie padnę na twarz i nie będę myślała o jedzeniu.
Ja sie obiadlam jak bak: zupa i 4 kluski slaskie 🙂 normalnie pekam. Zjem tylko mała kolację i tak wyjdę na swoje 😉
dzięki dziewczyny :kwiatek: też jestem z siebie dumna. Kazałam chłopu zjeść to ciasto ale twierdzi,że nie zjadł ,no zatłuke go jak to prawda i przyrzekam ,że wywale je za okno :nunchaku: 3 kawałki ciasta a tyle dywagacji 😁
Ja też jestem głodna. Na kolację zupa kalafiorowa z młodymi ziemniaczkami. Mój chłopak się rozszalał w zupach i własnie robi.
zanosi się ,że pójde na ten spacer . I dobrze, bo ćwiczyć mi się nie chce.
Ja zrobiłam 4 min tabatę z przysiadami i zjadłam 2 biszkopty, na szczęście tylko 20 kcal 🙂
Wieczorem idę pobiegać 🙂
[quote author=Jolaa 🙂 link=topic=89332.msg2091631#msg2091631 date=1399905861]
fakiros ja chyba jestem w tym wątku królikiem doświadczalnym diety pana Gacy 🙂 dzisiaj czwarty dzień, pewnie będzie na 5. Kurs do egzaminu adwokackiego kończę o 22, w domu będę po 23, pewnie padnę na twarz i nie będę myślała o jedzeniu.
[/quote]
Moja babcia(70 lat) tym systemem się odchudzała. 35 kg w ciągu roku poszło i nie wróciło. Co jakiś czas powtarza pierwszy etap diety do "podkręcenia" metabolizmu. Ale generalnie je wszystko z rozsądkiem. Wyniki jak u zdrowej 40stki 😉 Dużo więcej siły i zniknęły problemy z nogami puchnącymi strasznie.
1300 i koniec na dziś 😉 jest 5
u mnie 1250 kcal więc też dzień na 5 🙂
Dzień na 5. Spalone dużo, zjedzone sporo, ale na pewno jestem na minusie. Jest super. Żuję marchewkę z jabłkiem na późną kolację.
Ja wróciłam niedawno z treningu personalnego i padammmmm... Boże ale dał mi wycisk,trener mówi że silna baba ze mnie i ostro mnie dojeżdża 😵
Byle efekty były😀
A mam takie pytanie ile u was na siłowni kosztuje trening personalny??
Nie śpimy, chudniemy!
Owsianka nom nom, swoją drogą polecam - 200ml mleka, 2 łyżki płatków owsianych, łyżka kaszy manny, łyżeczka syropu z agawy 😍
Chudniemy a co! Idę kombinować owsianke 😉
escada smacznego 🙂
Mój dzisiejszy jadłospis 1257kcal
owsianka
pół bułki i duużo twarogu ze szczypiorkiem, jabłko
schab ze śliwką + ryż brązowy + kilo sałaty
jogurt marakuja
bułka z dżemem i serem i pomidorem
Ja po nocy. Czekam na 8😲0 żeby zjeść kaszę kukurydzianą na wodo-mleku. I dymam do więzienia. I chyba nici dziś z biegania, bo raczej nie wetkam go nigdzie. Chyba żebym szybko z więzienia wyszła i zdążyła przed poradnią..... Bo potem to już nie da rady nijak. Aczkolwiek tak biegać dzień po dniu..kiedy ta łydka nie do końca sprawna... sama nie wiem. Zobaczę jak będzie.
Jeeeeeeść! 😀
Ja właśnie na śniadanie wciagam ser pleśniowy - moje poranne 400 kcal 🙂