Strawhorses, wiem, o tym wlasnie napisalam. dostałam słusznie należny zwrot.
a bez promocji kosztowały 100 ?- wiec juz nie mało jak za tak sprawne używki. a warte tyle co po promocji też nie były - porównując do prywatnego rynku wtórnego. opisy są malo adekwatne do stanu i bardzo ogólnikowe. lekko sprany to nei jest białe (zamiast ciemnego) miejscami...
tak czy siak - jak pisalam nie mam pretensji do ciebie - nie było widac, ze się rozpadną.... - ale nie wiem też, jak można inaczej spprawdzić, czy coś sie nei rozpadnie w czasie użycia, jak użyć.... ??
nie ma też w tym nic niesamowitego, że sklep oficjalny przyjmuje reklamacje na sprzedawany przez siebie towar, czy wina sklepu, czy dostawcy/producenta. obstawiam, ze wina prania, bo praktycznie sladów użycia poza spraniem tkaniny nie miały, więc przed musiały być dobre. leje rozpadły się całkowicie po kilkunastominutowej jeździe.... kilka dni max po zakupie. nawet jakby były non-stop używane przez ten czas to nie powinny - stan bdb, lekko sprane.... to nie jest "jednorazówki -pare minut widac ci tyłek przez leje". żadna łaska naprawdę....
Dlatego reklamacja została przyjęta. Była to jedyna taka sytuacja, inna para tych samych tyle że nie spranych została sprzedana i nie było żadnej reklamacji, więc po prostu była to jakaś wadliwa sztuka.
Staram się, aby każdy klient był zadowolony,a także należycie opisywać bryczesy i podawać ich dokładne wymiary i zdjęcia 🙂
no i właśnie o to chodzi - bubel zdarzyć się może - ważne zachowanie sprzedawcy.
mam nadzieję, że jak znajdę kolejne mnie interesujące (czy ktoś inny) i zdarzy się taka sytuacja, to reakcja będzie podobna to tamtej 🙂
Ma ktos jakis rabat do konskiego swiata? :kwiatek:
Ja już kupiłam pare par od Strawhorses i jestem zadowolona 😀
Szukam bryczesów z pełnym lejem, tak do 100 zł. Ktoś coś wie ?
dar, wysylka gratis wec prawie 100. poniżej to raczej nie spotykane z pełnym lejem
http://sklep.bergo.pl/outlet?keywords=bryczesy&prices[0]=&prices[1]=
tylko villa mają ten lej kiepski, taka alcantra jakby - śliska (w sensie jest mechate mocno, ale będzie się ślizgać), świecąca, cienka...
Czy ktoś się orientuje jak wygląda GRANATOWY kolor fraka na żywo Fair Play Evita Pro?
Bo mamy w stajni najnowszej kolekcji ale męski granat u jest taki jaśniejszy niż granat jaki jest na zdjęciach w sklepach internetowych... Fraczek ten jest moim kurcze ideałem cenowym przede wszystkim ale jak ma być taki jaśniejszy granat to odpada... 🙁
Ma ktoś może jakaś fotkę na żywo?
BlueHorse zrobię Ci jutro, tylko się przypomnij :kwiatek:
to w Bergo teraz wysyłka gratis? Gdzie taka informacja?
equi.dream dziękuje mam nadzieje, ze nie zapomnę i przypomnę 🙂
strzemionko, nie sprawdzałam czy wszystkiego, ale te bryczesy w promocjach mają taką adnotacje - zobacz link
BlueHorse, w sklepie na hipo są nowe fraki FP.
Hipo mi na razie nie po drodze :P Ale chyba wiem gdzie są może odwiedzę niedługo 😉 Dzięki 🙂
Ciemny ten granat taki... Mi się bardzo podoba.
No właśnie o to chodzi, ze widziałam na żywo frak meski z tej nowej kolekcji granatowy i wcale juz nie jest taki ciemny zupełnie inny niz na zdjęciach! :/
Ale omacam zobacze może faktycznie zajade do Hipo jakoś... może sie przekonam bo w sumie kolor podobny do mojego też nie az tak granatowego kasku :P
http://www.horsehouse.pl/pl/Katalog/Wyprzedaze/Sporo wyprzedaży w horsehouse, ja się załapałam na napierśnik, wodze i wędzidło którego szukałam, a już nigdzie nie było 🙂
Widział ktoś casco mistrall w promocyjnej cenie?
O matko w tym horsehause to same rzeczy ktore bym chciala 😀 zbankrutuje ! 🙂
Oglowia są na promocji.jedno nawet ze 180 do 80!
halo, tam kilka tych ogłowi przecenionych, może jakieś w odpowiednim rozmiarze się znajdzie.
Potrzebny mi kod rabatowy do Straw Horses, bardzo proszę 🤣
Czy dostane gdzieś Uvexa Exxential brązowego M od ręki a nie na zamówienie??? :kwiatek:
Zorilla, mogę zerknąć jutro w pracy. Jakiś tydzień temu miałam go w ręce.
Ktoś coś wie na temat promocji na sztyblety? Istotne jest by były skórzane, żadne gumowe i syntetyki, a niestety tylko takie widzę, a chodzi mi o cenę do 150zł. Mają to być zwykłe sztyblety na co dzień do stajni 😉