Zdjęcia z wypadów w teren. Reaktywacja tematu!

Dzisiejszy teren
Witam kącik terenowców 🙂
Zmieniłam stajnie i teraz mam co zwiedzać więc są też zdjęcia (niestety tylko z konia). Najfajniejsze, że od stycznia wciąż nie zwiedziłam nawet połowy 🙂🙂🙂

Livia, dziękuję :kwiatek:
Abeba fajne ścieżki, a gdzie się przeniosłaś, jeżeli można wiedzieć?  🙂
Do Kamienia
A ja dziś z emptyline po ciężkim treningu na rozstępowanie pojechałyśmy w teren, czas tak szybko mijał, że myślałyśmy, że nie było nas z 30 min, a tu się okazało, że godzinę! Widziałyśmy wiele pięknych miejsc, ja wciąż jestem w szoku ile cudnych terenów jest tak blisko od Warszawy! 😉 Konie były bardzo grzeczne i sprawiły nam wiele radości. 😉
Koń mi się ujeździł i zaczynam czuć frajdę z jechania do lasu!  💘 A jak koń się wychillował, chyba też tego potrzebował. 😉
Fotki robione telefonem oczywiście:
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10346673_891581397534645_274348673_n.jpg?oh=29e0bc93269dd088e0f1c1385ac8c120&oe=53744DFE&__gda__=1400114184_18a8140f3b835fa53cc26f49ccbc4ff3[/img]
[img]https://lh4.googleusercontent.com/zaijbV8AA3h13nw-J0SJsIcLhlkx51DejRoDsoJHrp4=w800-h600[/img]

[img]https://lh3.googleusercontent.com/lyr0mSJ-NSaTSwQNbOaIWlRhlsEKILoOH8EBe2kPpV0=w506-h675-no[/img]
Abeba, nawet nie wiedziałam, że w okolicach Kamienia takie tereny. Mi to się wydaje, że tam tylko pola uprawne i osiedla domków.
emptyline   Big Milk Straciatella
13 maja 2014 22:12
To ja dodam część numer dwa do relacji gryglodor. Mój koń nawet był przez jakiś czas prowadzącym i, dla odmiany ostatnio, był cudowny. Dobry humor powrócił.

derby, ale fajowskie fotki!
epk są lasy aż do borowej, od stajni kawalek wybetonowana droga i zaraz sie zaczyna las 🙂
Livia   ...z innego świata
14 maja 2014 09:47
derby, to niestety nie rzeźba, a tłuszczyk - ale jestem i tak szczęśliwa, bo tak dobrze jeszcze nie wyglądał 🙂 Ziewadło boskie 😜

Abeba, ale tereny!

emptyline, gryglodor, piękne macie ścieżki 🙂

A u nas pogoda do rzyci i nici dzisiaj z terenowania 🙁
Leje i leje, więc sobie przeglądam zdjęcia z poprzednich tygodni...

strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
15 maja 2014 19:33
jestem z lasu, to jakieś pokrewieństwo (między końmi  🙂😉 ?  😎
15 maja 2014 19:41
jestemzlasu, piękne zdjęcia! I bardzo urodziwe kasztanki 🙂

Jestem hardkorem. Dzisiaj lało i wiało, 100 razy mocniej niż wczoraj, ale zawzięłam się na teren. Poszłam z koniem w ręce do lasu, mimo sporej niechęci konia do ruszania go w taką pogodę 😎 Wróclliśmy cali, koń po początkowym nafukaniu nawet się w trakcie spaceru zrelaksował, mimo że gwizdało konkretnie 😉
Pokrewieństwo żadne, tak się dobrały przypadkowo. Faktycznie odcień sierści identyczny, oba łyski, występuje tylko różnica o 3 skarpety  🙂

Też mam zamiar jutro się wybrać i postresować mojego konia wszechobecną wodą (pod kopytami, bo ta lejąca się z nieba go nie stresuje).
Ja dziś śmigałam po lesie. Tylko na chwilę byłam w okolicach miasta.

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
17 maja 2014 13:22
epk są lasy aż do borowej, od stajni kawalek wybetonowana droga i zaraz sie zaczyna las 🙂

Świetną macie tą drogę co idzie wzdłuż tego zalewiska.  😍
17 maja 2014 14:32
tunrida, super zdjęcia! Szczególnie pierwsze 🙂

U mnie dziś nici z terenu, chciałam się wybrać, ale leje jak z cebra. Słońce, gdzie jesteś? 😵
18 maja 2014 11:47
Dzisiejsze terenowanie - pogoda zdecydowanie lepsza, choć teraz znów się chmurzy. Ale koń ruszony i było super 🙂

Jak patrze na Wasze fotki z lasu to aż mnie skręca.  😉  Piękne zdjęcia macie.
A że u nas szkolenie, to ujeżdżalnia jest zajęta, to pomknęliśmy  na chwile nad morze. Radości nie było końca  😉
siwaaa zazdroszczę morza, oddam lasy by móc pogalopować po plaży  😍
derby   "Pamiętajcie, tylko spokój Was uratuje."
18 maja 2014 13:48
siwaaa marzenie! Lasów nie oddam za nic, ale plażę na lato bardzo bym chciała🙂

terenówki demo version

derby RatiNa zawsze można przyjechać i pogalopować po plaży.  😉
derby ale macie las  😀  Najlepszy drugu koń- pokazuję się i znikam  😁 Super filmik.
siwaaa żebym znała tamte rejony i wiedziała gdzie można tak pogalopować to uwierz mi że bym chętnie przyjechała 🙂
18 maja 2014 16:02
Jak patrze na Wasze fotki z lasu to aż mnie skręca.   😉 

jak patrze na te Twoje fotki z plaży to też mnie skręca... 😀
Super, moim marzeniem zawsze było pojeździć konno po plaży, raz na wakacjach byłam już bardzo blisko ale wstyd mówić - zaspałam i nie zdążyłam...  😫
Dąbki- Bobolin /Zach-pom. Zapraszamy  😉

W sumie jestem tu z koniem od stycznia i na plaży byliśmy zaledwie parę razy. To teraz będę szukać dróg do lasu. 😉

To jeszcze 2 zdj. dzisiejszej radości  😀
18 maja 2014 16:06
siwaaa na serio to zaproszenie?  😀 ja w lipcu będę w Ustroniu Morskim, sprawdziłam sobie właśnie odległość i tylko 60 km jest.
Dąbki- Bobolin /Zach-pom. Zapraszamy  😉

to 350 km ode mnie  🙁
Okolica turystyczna, więc nocleg nie trudny do znalezienia  😉 Ja niestety nie mam miejsca.
Ja z chęcią pojadę w teren.

strzemionko- Co 2 tydz. jeżdżę do Kołobrzegu. Zajmuje mi to ok 1 godz. Od U.M. zajmie Ci ok. 40 min. Więc niedaleko.
Fajnie można byłoby poznać więcej ludzi z forum 🙂

RatiNa
- na wakacje/długi week. można się wybrać.

p.s. pod koniec sierpnia będzie u nas p. Daria Kobiernik. Więc można się załapać.

derby   "Pamiętajcie, tylko spokój Was uratuje."
18 maja 2014 16:29
siwaaa w tym roku nam się nie udało, ale w następnym się postaram zabrać moją na plażę;-)
siwaaa  jak widzę takie fotki to też mnie skręca! Bosko! ja też bym chętnie tak pogalopowała po plaży!!! A mój drań nie chce do jeziora wejść, a co dopiero do morza  🤔wirek:
derby a gdzie jeździcie/pojedziecie ?  Jej pamiętam Twoją  koninkę malutką na  zdjęciach na pb, a teraz już w tereny  z młodziakami chodzi  😉 Jak ten czas leci.

nefryt   hihi ciekawe jaka minę by zrobił jakby morze zobaczył  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się