Co mogłabym kupić na zakończenie roku szkolnego dla wychowawczyni? Nie jako prezent ode mnie, ale od całej klasy. Chcemy coś fajnego i niebanalnego, ale sami nie wiemy co. Wiemy tylko że wychowawczyni uwielbia świeczki i to by było na tyle.
Właśnie robimy już filmik z takimi zdjęciami i nagraniami, jestem w trakcie sklejania go w całość. Oczywiście pani też go dostanie, ale klasa chce czegoś więcej.
A nosi biżuterię? Kiedyś kupiliśmy naszyjnik i bardzo się podobał, ale to wszystko zależy od tego co kto lubi 😉 Do tego jakiś zestaw pachnących świeczek, albo w jakieś ciekawe wzorki może 😉 Gdybym ja miała wybierać, to w takie rzeczy bym celowała 😉
Nie pamiętam czy na zakończenie 2 czy 3 klasy gim. ale nasza wychowawczyni dostała od klasy dwie piękne filiżanki porcelanowe. Może celujcie w coś takiego?
W sumie raz byłam u niej przeprosić ją za zachowanie klasy i "przy okazji" zaprosiła mnie na herbatę - piłyśmy z filiżanek. Ładnych, z różowym akcentem ale jak jż filiżanki ma to wydaje mi się że więcej jej nie jest potrzebnych.
U mnie to zawsze drobiazg. Czasem coś słodkiego mam bardzo wąski zakres, bo mama je tylko kilka rzeczy z działu słodycze 😁 ), czasem drobny prezent, kiedy wiem, że coś konkretnego chce. Do tego u mnie obowiązkowy kwiatek dla matkującej mi cale życie siostry mojej mamy 🙂
Dziewczyny potrzebuje na prezent bransoletkę taka z zawieszką...i tu wymyśliłam, że ma być to pies, a już najleiej Owczarek Niemiecki. Znajdę coś takiego? Nie rzuciło Wam się coś takiego w oczy?🙂 Będę wdzięczna za pomoc :kwiatek:
Może lilou? Różne sznurki, zapięcia, grawery... Można kupić też gotowe zestawy. http://www.lilou.pl/pl/konfigurator/bransoletki/ zawieszka Ewentualnie "charmsy", aczkolwiek te orginalne są naprawdę drogie.
Moja mama dostanie maselniczkę. Wiem, że chciała kupić, ale się wahała, więc będzie miała z głowy 😉 Zastanawiałam się, czy wypada, ale w sumie nie mam lepszego pomysłu, a wolę żeby dostała coś, co naprawdę jej się spodoba
Właśnie przez internet nie mogę, bo jutro wyjeżdżam z Warszawy, a do domu rodziców pojadę dopiero w poniedziałek, muszę coś ogarnąć przed wyjazdem w Wawie.. Szkoda, że wcześniej o tym nie pomyślałam - miałam dylemat co kupić a wczoraj byłam u mamy, która ostatnio polubiła yerbę, ale ostatnio kupiła taką w torebkach 😵 Chciałam jej sprezentować coś porządnego 🙂
Ja się tyle męczyłam z wymyślaniem i w końcu wpadłam na najbardziej oczywistą rzecz - najnowsza książka Moniki Szwai, której jeszcze nie czytała. I prezent z głowy, wszyscy zadowoleni. 😀
Hej dziewczyny 🙂 Idę z chłopakiem na ślub jego siostry i nie mam pojęcia co kupić na prezent... On mówi, żebym nic nie kupowała ale wiem, że z pustymi rękoma nie wypada iść i jak macie jakieś pomysły to dajcie znać 😉
Rooficek pieniążki do koperty i kwiaty. Ja nigdy nie dawałam prezentów bo uważam, że młodzi sami później zdecydują co chcą kupując za pieniądze które dostali od gości. A czasami prezenty mogą być nie trafione.
Rooficek, z Twojej strony wystarczą kwiaty (albo wino czy co tam zaznaczono w ramach "kwiatów"😉. Jeśli chłopak planuje prezent, to się najwyżej dorzuć. Do koperty ja bym się nie dokładała. Jeśli bardzo chcesz, to może jakiś ładny album na zdjęcia w ramach upominku?
Właśnie się dowiedziałam że moja instruktorka bierze w sobotę ślub. Macie jakiś pomysł co mogłabym jej kupić? 🙂 Z tego co się orientuję każdy chętny że tak powiem kupuje coś samemu.