Nasturcja-Renata osz Ty podła, zła! Chcesz moje finansa doprowadzić do całkowitego upadku? Podoba mi się ta wizja 😁
..ale czy ten żółty nie jest przypadkiem zbyt agresywny? Edit: Fantazja chyba masz rację..., ale jeszcze się pomyśli, bo przez Kucunia i jej Flotara w gelbie strasznie nakręciłam się na ten kolor!
Nasturcja-Renata osz Ty podła, zła! Chcesz moje finansa doprowadzić do całkowitego upadku? Podoba mi się ta wizja 😁
Gavi bo całe zło tego świata to ja 😎 😁 A tak serio, to tez bym miała problem czy ten żółty czy różowy do siwego. Na szczęście ma czekoladowego kasztana i różowy tak sobie by na niej wyglądał (pomijając fakt, że jak zobaczyłam na żywo Eskadrona różowego, to mi sie odwidział 🍴 )
Nasturcja-Renata osz Ty podła, zła! Chcesz moje finansa doprowadzić do całkowitego upadku? nie przesadzaj, banki kredytów teraz nie udzielają, więc całkowity upadek Ci nie grozi 😉 moze tylko pustki w portfelu, ale przecież zaraz koniec miesiąca 😉
kurcze, nie wierzę... zakupoholizm mnie dosięgnął. do tej pory tylko oglądałam, ale dłużej nie wytrzymam 🙄 lamicelle opale moje 😜 diamond też 😡 tylko jeszcze nie wiem jakie kolory dla moich podopiecznych 🤔
O rany, ale mi się strasznie te Fair Playe podobają... Mam nadzieję, że narobicie tu dużo hałasu, jak już będą gdzieś dostępne, bo zaglądam do tego wątku z doskoku i nie chciałabym przegapić. Wiecie za ile one będą?