Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

W gnl.pl wszystkie produkty z działu 24h przecenione o 8%! http://www.gnl.pl/24-h.html
Dzięki. 🙂
----------------
A ma ktoś może kod rabatowy do sklepu  konik.com.pl?
Gdzie są promocje cukierków dla koni?  🏇
FryziOl, w koniku na cukierki tez widzialam 😉
FryziOl na http://podkowalinypl.shoper.pl/ coś tam było. 🙂
Widzia l ktoś promke na granatowe czapraki?? zwykle lub ze sznurem  :kwiatek:
Revoltova, Libeerte  Bardzo dziękuję :kwiatek:
Promocja ocieplaczy stajennych MeryHorse. Info na Facebook https://www.facebook.com/pages/MeryHorse/178147258960995
wiecie gdzie mogę znaleźć wazeline dla koni?
A to dla koni jest jakaś specjalna?...
sumire, pewnie jest. z konikiem na opakowaniu, odpowiedniej marki i 10 x droższa niż ta kosmetyczna z apteki 😉))

Q.,  - w aptece 😉 i w drogeriach też pewnie

technicznej lepeij nie - bo to może być troche inny proces, mniej oczyszczona itd - bez atestu...
Myślałam, że może w jakichś większych opakowaniach po prostu... Bo w żadnym jeździeckim czy hurtowni weterynaryjnej nie zauważyłam i myślałam, że może o czymś nie wiem. 😉
Czy ktoś wie gdzie znajdę podkładkę pod siodło firmy Mattes w promocji? 😉
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
07 maja 2014 20:52
Czy ktoś wie gdzie znajdę podkładkę pod siodło firmy Mattes w promocji? 😉

w pasi-koniku do 5 była promocja -15% ale oferta widnieje nadal, więc możliwe, że się załapiesz 😉 kiedyś promocja też niby trwała do któregoś tam, a po terminie można było jeszcze zamówić w cenie promocyjnej.

w Boberze trochę promocji, np. kantar sznurkowy za 6.60  🙄

http://shop.bober.com.pl/specials.php?page=1
Gdyby ktoś szukał derek siatkowych, znalazłam taką promocję KLIK
Dava   kiss kiss bang bang
09 maja 2014 11:09
Czy ktoś jest w stanie podzielić się kodem rabatowym do Bergo? 🙂😉  :kwiatek:
Szukam popręgu z sympatexu z gumami w dobrej promocji, może ktoś widział? Coś koło 110cm
Ulalala chyba w ogłoszeniach widziałam gdzieś na re-volcie ze dwa dni temu
Patrzyłam, ale nic nie znalazłam ciekawego. Widziałam że najtańszy York kosztuję 75 zł , wiem że to niedużo, ale czasem można trafić na niższe ceny😉
Chyba nie było: w pasi-koniku, w dniach 9.05-12.05 promocja -20% na kantary 🙂. Więcej info na ich stronie 😉. Może komuś się przyda 🙂
Czy widział ktoś promocje na przeciwdeszczowe kurtki kingslanda?

Widział ktoś jakieś promocje na bryczesy? Muszę trochę uzupełnić w szafie, więc na trzech bryczesach na tym zakupie się nie skończy na trzech parach, a nie chciałabym też jakoś bardzo obciążać swojego portfela. Chodzi mi o jakieś tanie bryczesy, od prywatnych ludzi nie lubię kupować, więc niestety mogę liczyć tylko na jakieś promocje 😉
episode a Kingsland nie jest przypadkiem tylko w Equishopie?
Czasem mają je na wyprzedaży posezonowej
nie, nie tylko 🙂
W animalia.pl jest trochę promocji (m.in.  niektóre derki taniej o 15-35%, ogłowia o 15-20%, ochraniacze, kurtki, itd.)
Widział ktoś jakieś promocje na bryczesy? Muszę trochę uzupełnić w szafie, więc na trzech bryczesach na tym zakupie się nie skończy na trzech parach, a nie chciałabym też jakoś bardzo obciążać swojego portfela. Chodzi mi o jakieś tanie bryczesy, od prywatnych ludzi nie lubię kupować, więc niestety mogę liczyć tylko na jakieś promocje 😉

Polecam strawhorses.pl można znaleźć bryczki w bardzo dobrym stanie za 100zł  😉 Ja mam od nich już 3 pary i jestem meega zadowolona  😀
a mi się z stawhorses 1 rozpadły po 15 min jazdy (lej się rozpadł- rozlazł cały) i były w gorszym stanie niż opisane (2 pary) - bardzo sprane (pewnie jakieś agresywne pranie bo nie wyglądały na prane latami - materiał ok, lej bez zmechaceń...), niby 2 rozne ceny, ale obu stan - fuj. cena nieadekwatna zupełnie. pewnie były źle wyprane - ugotowane czy coś... 
na szczescie dostalam zwrot łącznie z za przesyłkę
Horse_art sprawa została wyjaśniona  😉 - pieniądze zwrócone mimo, że bryczesy były używane. Niestety nie można przewidzieć co się stanie z bryczesami używanymi w szczególności w  takiej niskiej cenie (90zl łącznie za obie pary?) - opisywane są tak jak wyglądają. My tych bryczesów nie praliśmy takie już były - w opisie była wzmianka o spranym kolorze.
Pikeury czarne także szybko blakną mimo prania w perwollu  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się