Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Zuzu. to są ładne kolory, ale wg mnie nie na siwka.

Haffek jaką firmę masz na myśli? jaki kształt? jeśli chodzi o Eskadron proponuję wejść w tabelę wymarów na strone Equishop, tam sa wszytskie pomierzone.

wątek zamknięty
Moja kolekcja eskadronków 🙂
Moje ulubione stare kolekcje 🙂 😍
wątek zamknięty
Moja jedna z ukochanych kolekcji  😜
skompletowana  😍
druga miłość to nici kiwi 🙂

ale gdzieś mi wcieło nici derke cobalt stripes  🤔

post pod postem

I do tego za duże zdjęcia
wątek zamknięty
Hala nie pisz posta pod postem bo dostaniesz ostrzeżenie 😉

Kolekcji Ci zazdroszczę, same Nici violet to dla mnie mega szmatoholickie marzenie  😍
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
06 maja 2014 10:39
emptyline, jeśli dobrze pójdzie, to niedługo będziemy mieć fiolety i niebieskości w nieco innym wydaniu 🙂 Ale z tych kolorów nigdy nie zrezygnuję 🙂 Bardzo ładnie w tym szarym!

Hala, fajna kolekcja - dla mnie Nici Violet jest w ogóle najcudowniejszą kolekcją, na równi z Lavender-Stone 🙂
wątek zamknięty
Hala - zgiń, przepadnij duszo nieczysta!  😉 Tak szczuć nici violetem, łącznie z najcudowniejszą na świecie pasiakową derką?  😜  😍
wątek zamknięty
siwa w eskadron hibiskus
wątek zamknięty
emptyline Byłam dziś w sklepie i co do derki Nici 2011 pasiaka mają jedynie L i XL niestety 😤

Moja dzisiejsza zdobycz  😍

Co do nowej kolekcji Eskadrona nic specjalnego... moją uwagę zwrócił jedynie brillant blue i toffe reszta jakaś zwykła,
w Ng strasznie dziwny materiał jest na padach (albo źle zaprezentowane pikowanie do niego...)
wątek zamknięty
GosiaG w sumie to firma bez znaczenia aby pad pony. Ale dziękuję bardzo za podpowiedź 🙂
wątek zamknięty
w Ng strasznie dziwny materiał jest na padach (albo źle zaprezentowane pikowanie do niego...)

hmm, a co w nim dziwnego?  mam ten w gwiazdki i jest całkiem normalny. 🙂
wątek zamknięty
Olson Tego w gwiazdki nie widziałam- nie macałam ale te takie w kleksy ogromne żarówiaste jakieś dziwne w dotyku mi się wydawały  🙂
wątek zamknięty
dairoxroxi, piękny 🙂
wątek zamknięty
poglądowo-telefonowo :P
cotton denim🙂

wątek zamknięty
arika00, o, całkiem ładnie się prezentuje. On na żywo jest taki neonowy?
dairoxroxi, 😍
lalasatan, jakoś tak nie mogę się przekonać do tego prostego pikowania w cottonach z next :-P ale poza tym przyjemny kolor 🙂
wątek zamknięty
lalastan   😍 , do tej pory denim mnie nie przekonywał, po zobaczeniu Twojego zdj to sie zupełnie zmieniło 🙂
wątek zamknięty
Aimee ja też go lubie, bo ma różową lamówke a to = różowe owijeczki  😍  tylko faktycznie to pikowanie słabe..
wątek zamknięty
harja jest taki mocniejszy 🙂 takie połączenie pomarańczu z czerwonym. Ale kolor jest obłędny  😍

lalasatan cudowny denim ! chyba się skusze  💘
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
07 maja 2014 08:24
dairoxroxi, dzięki! No grey meleange cudny, wkładaj na siwego! 🙂
wątek zamknięty
Dziś już będzie ubrane konisko w niego 😀

Wie ktoś może gdzie dostanę jeszcze derkę bicolor ocean w rozmiarze M ? 👀
wątek zamknięty
Moje dziecko w komplecie berry  😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
07 maja 2014 09:54
dairoxroxi, siwkowi w tym Grey melange będzie super 🙂

lalasatan, fajnie wygląda 🙂 Ja mojego Denima uwielbiam odkąd zobaczyłam go na żywo 🙂

Caira, Berry fajny, ale koń ma taką minę, jakby był mega zniesmaczony 😂

wątek zamknięty
Caira ładnie 🙂
dairoxroxi  gdybym miała Siwego Rumaka to tylko w takich kompletach chodzi 🙂 piękne połączenie.
lalasatan piękny ! Ach i jeszcze różowe owijki do tego i cudowne połączenie 🙂 ja jeszcze się nadal powstrzymuję od kupna najnowszej kolekcji..

wątek zamknięty
Puszczać w świat czy zostawić ? 🙂 niestety nie mam lepszego zdjęcia berry na koniu
wątek zamknięty
Czy kantary Eskadrona Nici różnią się rozmiarówką od tych "nie Nici"? 😉
Okazało się, że mój podopieczny ma łeb jak sklep i kantar się nie dopina... tylko teraz nie wiem, czy to te Niciaki są mniejsze, czy po prostu muszę celować w XFULL.
wątek zamknięty
azazu93  fajnie, ale szału nie robi, ja chyba bym się skusiła na puszczenie w świat 🙂 
wątek zamknięty
keirashara  derka M niciviolet paski jest na re-volcie w ogłoszeniach 🙂 używana 🙂
wątek zamknięty
Bacik90, w nici mega, różowe strzemionka jeszcze i będzie szał. Oj chyba różowych owijek mu nie będę ubierać, nie chce go tak skrzywdzić  😂
Caira, beryy fajny, ale ja bym nauszników takich nie ubrała  :P
dairoxroxi, przekonałas mnie, kuie chyba swojego grey'a  💘

Dzięki wszystkim za miłe komentarze, wieczorkiem pojawi yellow z navy/royal lub beige, jeszcze zobaczę :kwiatek:
wątek zamknięty
Właśnie dotarł do mnie Caball Recital
jest boski  💘

wątek zamknięty
edyta A jak jakość na żywo tego materiału?
Jest dość gruby czy raczej taki cienki jak caballowa alcantara?
Faktycznie się nie gniecie? Bardzo mnie ciekawi jak będzie wyglądał po praniu w pralce.
Jeśli wypadnie tak jak jest opisany to na prawdę będzie szał 😀
wątek zamknięty
na razie po obejrzeniu i pomacaniu bardziej mi się podoba, niż pad, który również posiadam
widziałam też na żywo pad model prestige i już był jak dla mnie dużo fajniejszy, niż model np. revolta
ale te czapraki to szał! aż chce się mieć wszystkie kolory

materiał tak jak w opisie - lekko satynowy połysk i z wyglądu solidny, ale jednocześnie bardzo elegancki

jak będe miała fotki na modelu oraz wrażenia po praniu to oczywiscie dam znać
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.