Howrse gra :)

Wymienię z COM 2 passy oraz sporo CR na praktycznie wszystko na PL (Eq, kupony, konie, CR) 😀
Słuchajce, patrzę na swoje trofea i widzę coś dziwnego: Postęp 5 Trofeum Bądź hodowcą zwierząt każdego gatunku nie zostało jeszcze zdobyte. Brakuje mi konia 🤔 No jak może mi brakować konia?
Może to jakieś chwilowe błędy przez tą promkę...?
Udało mi sie dzisiaj wygrać w sumie 10 podków w zawodach, ale nie zrobiłam dwóch zadań, także średnio mi ta promocja idzie 🙄
Udało mi sie dzisiaj wygrać w sumie 10 podków w zawodach, ale nie zrobiłam dwóch zadań, także średnio mi ta promocja idzie 🙄

jakie koń miał um?
Cierp1enie, żądam premii, wygrałam ci zawody z podkową (Io) 😁 💃
A mi się odechciało walczyć w tej promocji.. Zrobię sobie zadanka, które są i tyle, reszta, która wymaga większego zaangażowania - po prostu odpuszczam.
jakie koń miał um?

Jedne zawody wygrał mi Jowisz, a cztery wygrał ten (cross i skoki):
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=15410037

I przed chwilą jedną podkowę złapałam w UFO, pierwszy raz. A tak generalnie, to nudzi mnie ta promocja 😁
hyhy, miałam zadanie wygraj 3 rozety. kupiłam konia za 500eq i 5 kuponów, wygrałam i sprzedałam za 6 kuponów 😁
carmelka   Extremly photogenic... potato
01 maja 2014 18:52
wymieni się ktoś koniem?
Chodzi mi o sprzedanie konia za więcej niż 10 000eq 🙂
carmelka, ja mogę 😉 wystaw na majgaa
Czy mógłby ktoś mi przetrzymać 450 000 ?  :kwiatek:

Ponawiam prośbę,z tym że już teraz 650 000  :kwiatek:
Milenchen, to dawaj nick.

edit, bo nie ogarniam wczesną porą co piszę
milenchen24
dziękuję! 🙂
Pilnie szukam osoby, która zabije na swoim koncie 10 moich koni na kupon. Płacę jeden kupon i 50 000 eq.  🙂
Wkurzyłam się.
Osoba, która oporządzała mi konie, tzw. sitter trochę sobie w ch**a leciał. Najpierw było pięknie, każdym konikiem chciała się zajmować. Potem bardzo rzadko to robiła i nie do końca bo jej się więcej nie chciało. A na koniec gdy ją opieprzyłam za to robiła wszystkie koniki. Odbieram pocztę i mam od niej wiadomość że 123 konie zrobione dnia poprzedniego a ja wchodzę w ranking i jest koni zrobionych ok. 60..

Koniec z taką współpracą. Na samym początku specjalnie zaznaczyłam, że jeśli nakryję ją na oszustwie to nie zapłacę.
I nie zapłacę. Bo skąd mam wiedzieć ile w rzeczywistości zrobiła tych koni wcześniej ?!

Brak mi słów, a chwaliłam się, że na re-volcie można znaleźć ok sittera.
Dar i dobrze że nie zapłacisz w końcu umowa to umowa. Ale awatar ci przypasował do tej wypowiedzi  😁
Matuzaalem, całe życie w nerwach, taki znak rozpoznawczy  🤣

SZUKAM SITTERA
Denerwuje mnie ta promocja, jak już się znajdzie zawody z podkowami, to rozwala cię jakiś koń z 5300 um  🤔wirek:
A do mnie kolejny raz odzywa się dzieciak czy nie chciałabym sprzedać sittera za 28 tys..
skąd oni biorą konie z um 5300???
na PL chyba takich nie ma?  👀 Mój ma ledwo ledwo ponad 2000 UM
Boskie :P Ten 5300 to był jakiś dziki oswojony jako drugi.
Ale udało mi się wygrać aż dwie podkowy w jednych zawodach  😎
ja nie wiem, jak to jest z tymi umiejętnościami. patrzyłam na jakieś zawody z podkową, to wygrał je koń z um 600 z hakiem. teraz wysłałam Szafira (um 1200), ale ustawiłam, żeby zużył max energii i też wygrał. mówię o pl.
Ja moim najlepszym koniem nie potrafię znaleźć żadnych zawodów z podkową.
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
03 maja 2014 14:15
Mi się udało złapać przed chwilą 4 zawody z podkowami, jedne wygrałam klaczą szetlandzką, którą dopiero zaczęłam trenować 😵 Wczoraj z kolei 3 wygrałam najlepszymi końmi. Trzeba czatować niestety...
Mi się nie chce czatować.

🙄
calore - szczęściara z Ciebie, ja chodzę różnymi końmi i nic
kupiłam specjalnie konia z um prawie 2300 za kupony i nie miałam ani jednych zawodów z podkową... bu
Kupię chmurki w każdej ilości, po rozsądnej cenie :kwiatek: ( ale jako prezent, a płacę przez konia, bo nie mam już wymian 🤔)
Watrusia, wystawiłam chmurki. 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się