eeee fajne kolorowe do kopyt 😀 No ja bym się na taką modę revoltową skusiła 😜
W pasi-koniku Mattesy i Acavallo -15%
Jakby ktoś trafił gdzieś na darmową wysyłkę to nie obrażę się jak da znać 🙂
oooo 😲 w Dobrym Koniu czaprak + owijki z HKMu za 138 zł
klikedit: tak właściwie więcej jest czapraków, inne rzeczy też przecenione 😉
Zawsze byłam temu przeciwna, ale teraz pierwszy raz proszę o pomoc, ponieważ nie mam obecnie w czym jeździć...
Koń wyrósł mi z popręgu, jak doszła podkładka, to już za chiny ludowe go nie dopinam. Nie dysponuję jednak zbyt dużymi finansami, więc...
Słyszał ktoś o jakiś przecenionych skórzanych popręgach, koniecznie z obustronnymi gumami (to warunek)? Patrząc na ceny, chyba wolałabym tym razem zainwestować w popręg z fartuchem. Rozmiar jakiego szukam to 120.
Ja szukam przecen na ochraniacze skórzane. Wie ktoś coś może? najlepiej full.
A nie myślałaś o przedłużce?
http://konik.com.pl/ekkia-przedluzkaNa pewno tańsze niż popręg, a jeśli masz fajny to szkoda się pozbywać na koszt czegoś "żeby było"
Zawsze byłam temu przeciwna, ale teraz pierwszy raz proszę o pomoc, ponieważ nie mam obecnie w czym jeździć...
Koń wyrósł mi z popręgu, jak doszła podkładka, to już za chiny ludowe go nie dopinam. Nie dysponuję jednak zbyt dużymi finansami, więc...
Słyszał ktoś o jakiś przecenionych skórzanych popręgach, koniecznie z obustronnymi gumami (to warunek)? Patrząc na ceny, chyba wolałabym tym razem zainwestować w popręg z fartuchem. Rozmiar jakiego szukam to 120.
a nie możesz tego za krótkiego i wystawić na sprzedaż i kupić innego też używanego?
Przedłużka odpada, popręg mam profilowany, wtedy profilowanie wypada nie tam gdzie powinno.
Sprzedać oczywiście mogę i próbuję, ale nie wiem czy ktoś go kupi jutro, za miesiąc czy za pół roku, a jeździć chcę, to nie jest powód, aby odstawić konia od pracy w momencie kiedy dopiero do niej wraca.
LatentPony a nie masz kogoś, kto na jakiś czas pożyczy Ci swój?
LatentPony nie sprzedawaj starego . Ja płakałam dwa miesiące temu ... bo żadnego popręgu nie mogłam na swoim spaślaku dopiąć 😁. A teraz, już na czwartej dziurce z każdej strony . Zacznie chodzić , schudnie🙂 .
Z podkładką nawet w treningu się nie dopinał, więc wiem że potrzebuję większego. I to nie na jakiś czas, a na stałe. Naprawdę wiem czego chcę 🙂 Pytałam czy ktoś wie o jakiś promocjach, a nie o pomysły dlaczego jednak nie potrzebuję mniejszego 🙂
W poprzednim siodle było ok, ale zmieniłam siodło na takie które ma krótsze przystuły i popręg już się zrobił dość krótki, na drugą dziurkę dopięcie to było max. A z podkładką nie dopinał się w ogóle, teraz okazało się że koń jej jednak potrzebuje + do tego trochę się spasł. Więc bez dwóch zdań potrzebuję nowego, popręgu w rozmiarze 120 cm i proszę o koniec 🚫 :kwiatek:
Chwilowo jeździmy w popręgu 120 (i pasuje idealnie), ale to zwykły, sznurkowy, bez gum. Na regularne treningi i skoki chcę mu właśnie kupić coś porządniejszego, skórzanego, z obustronnymi gumami. Ale raczej w najbliższej przyszłości nie będę mogła sobie w ogóle pozwolić na zakup popręgu za >500 zł, więc pozostaje tylko szukanie na wyprzedażach, lub używek 🙂
Edit: Dzięki odpowiedzi na priv już nieaktualne, dziękuję :kwiatek:
Potrzebuje promocji na owijki ? Ktoś cos?
sprecyzuj kolor, rodzaj owijek i może do jakiej kwoty, bo bez promocji to są owijki poniżej 40zł jak i za ok.140 😉
Niebieskie, dobre jakościowo do 40 zł.
Końskie książki (i nie tylko) -20%. Porównywałam ceny z tymi z wydawnictwa i niektóre książki wychodzą jeszcze taniej. Ja się już skusiłam 😉
http://www.pantadeusz.eu/ksiazka/Radtke-Stefan-M-/Ujezdzenie,51211801284KSJest jeszcze mnóstwo innych końskich tytułów.
Który sklep ma duży wybór ciuchów? Bluzy i bluzki?
Wie ktoś gdzie jest jakaś promocja na bryczesy, albo gdzie można kupić w korzystnej cenie? :kwiatek:
Risa - np w ogłoszeniach na Re-Volcie 😉
a co do sklepów to w każdym są jakieś bryczesy na promocji - podaj może zakres cenowy, firmy które Cię interesują ...
ivet Jakiej firmy jest mi to obojętne. Co do ceny to do ok. 120 zł.
Risa w BERGO :
http://sklep.bergo.pl/bryczesy-esteem-szare-villa-horse-wyprzedazsą różne kolory- swego czasu sporo osób je kupiło bo były po 99 zł 😉
W obecnych okolicznościach to już jest reklama
Widział ktoś może na promocji ochraniacze w rozmiarze M ?
-8% na rzeczy dostępne w ciągu 24h w gnl. Dziś i jutro tylko.
Na allegro widziałam ostatnio tanie owijki. Po 29 zł plus przesyłką. Wyglądają całkiem ok. I różne kolory były.
Risa, w Arcusie są jeszcze przeceny na bryczki 😉 (
http://arcus-konie.pl/promocje-wyprzedaze-c-1.html )
Bardzo dziękuje wszystkim za linki 😉
Hej. 🙂
Są gdzieś jakieś fajne promocje na prawdę godne uwagi?
Revoltova, to zależy czego potrzebujesz 😉
Właściwie to jeszcze się zastanawiam co kupić kobyłce, ale poszukuję m.in ochraniaczy lub owijek i nauszników. 🙂