kącik skoków

aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
27 kwietnia 2014 21:24
weekend pełen zawodów, a my w końcu sobie zaczynamy hopkać w domu 🙂 Po międzykostnym pierwsze skoki, wcześniej już szarpnęliśmy się na coś co można nazwać podniesionymi drągami 😉
Oczywiście mimo że koń wczoraj dostał wciry i dzisiaj był zmęczony, to jak tylko zobaczył przeszkody to wyszedł z siebie stanął obok 🙂

jedną z fotek można spokojnie zatytułować "ale urwał nabrało nowego znaczenia", czyli wziął przeszkodę razem ze wskazówką 🙂

chłopak do skoków jest cudowny, mega zapał, ambicja i jak na świeżaka bardzo fajnie się prowadzi do przeszkód 🙂
Wrzucam pare fotek w L 😉 Na okserze z deska mielismy male problemy techniczne ;p
aleqsandra, moja kobyła  była mistrzynią urywania. Kiedyś wybiła się grubo przed wskazówką , przeleciała nad okserem i wylądowała jeszcze daleko za przeszkodą. Jeździec prawie zszedł na zawał, ale to  były jeszcze czasy " lotów pegaza"  więc wiem co czułaś :P
Gratuluję wyjścia z kontuzji, na pewno teraz takie hopki cieszą podwójnie!
Gdyby ktoś był zainteresowany - zdjęcia z Kobylarni 😉
klik
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
27 kwietnia 2014 21:52
whisperer13, zawał mi nie groził, ale gleba tak ;p na szczęście zlądowaliśmy jakośtam... Buń niestety ma jeszcze tak, że jak po przeszkodzie tracę równowagę, to rusza dzikim galopem na oślep. Tym razem nawet nie odpalił wrotek więc mogłam zlądować i się poprawić ;p

dużo perypetii na naszej drodze już było i tfu tfu tfu, mam nadzieję, że zaczynając naszą przygodę po raz trzeci w końcu zaczniemy ją skutecznie i do przodu 🙂 do tej pory niestety ciągle było coś... :/
Ktoś robił fotki w Warce?  👀
Gdyby ktoś był zainteresowany - zdjęcia z Kobylarni 😉
klik

a wyniki gdzieś są?
xxagaxx, klik
Libeerte, dzięki 😉
Udany debiut w N 🤣
Pozdrawiam pana, który się tak spieszył podnieść drąg, że musiał biec...
jett   success is the best revenge
28 kwietnia 2014 20:22
Zuzu., o raany, ale nic wam nie jest?
Naciągnięte i poobijane jesteśmy tylko, na szczęście kark cały.
Zuzu, strasznie to wyglądało. Dobrze, że nic poważnego Wam się nie stało😉
Ja w weekend też na zawodach i to trochę skokowych, ale też trochę innych.
Ugraliśmy 2 miejsce 🙂
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
28 kwietnia 2014 21:39
Zorilla, super, gratulacje! 😅
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
28 kwietnia 2014 21:42
Zorilla ale fajnie, tak całkiem inaczej  😉 Lubię to!
To ty? :O Są Twoje zdjęcia na facebooku. Kocham tego Twojego koniucha 😀 Ucałuj go gorąco ode mnie 😉
Zuzu. paskudnie to wyglądało. Dobrze, że nic Wam się nie stało
Zuzu. paskudnie to wyglądało. Dobrze, że nic Wam się nie stało

A ja to widziałam na żywo i mało pod krzesełko nie wpadłam - Zuzu nie rób tak więcej  🤬
Zuzu - o kurcze, niefajnie  😲 Dobrze, ze cale jestescie.
Zorilla - graty 😀

Wrzucam jeszcze cos z P 😉

armara, nie planuję 😉 ale debiut mi się udał zacny.
To ty? :O Są Twoje zdjęcia na facebooku. Kocham tego Twojego koniucha 😀 Ucałuj go gorąco ode mnie 😉

Tak to ja 🙂

Jeżeli byś trafiła na zdjęcia z niedzieli to proszę podeślij mi, ja znalazłam na razie tylko 1 galerię🙂

edit: no i bardzo Wam dziękuję! 🙂
Zuzu., ja też widziałam na żywo - prawie żeśmy z chłopem zawału dostali... Dobrze, że nic poważnego Wam nie jest 🙂
Zorilla- trafiła, ja jestem płci męskiej :P No ale Tobie wybaczę. Ciesz się, bo to wszystko zasługa Twojego rumaka 😀 Ja chyba też na jedną, ale jak coś znajdę, to postaram się podrzucić 😉
Zuzu., o matko, aż mi serce stanęło! Dobrze, że jesteście całe...
Zorilla- trafiła, ja jestem płci męskiej :P

Przepraszam, revoltowy feminizm 🙂
Zuzu dobrze, że nic się nie stało, straszny upadek.  Takie latanie właśnie jest bardzo kłopotliwe, musisz kogoś załatwić sobie do biegania na treningach, koń skupił się całkowicie na gościu. 
U mnie zawsze coś się dzieje na treningach, albo syn jeździ motorem, psy biegają, koty. Na początku koń też patrzał na wszystko ale teraz zlewa .

Zorilla świetny przejazd, bardzo mi się podobało  😉 

Angeel Fajnie latacie  😉  piękny koń !

monia, bardzo się ciesze i dziękuje

zuzu. dobrze że konia masz takiego spokojnego bo byś jeszcze drągiem na dokładkę oberwala...

skoczki dnia pierwszego:
Zorilla Trzeba było pisać, że startujesz  🤬  byłam a nie poznałam, ale świetnie się na was patrzyło  😀 

Jeszcze jedno ze skoków.
Dziewczyny, super zdjęcia!
Zuzu., mocny debiut 😉 Dobrze, że obyło się bez kontuzji, bo wyglądało mocno niefajnie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się