Dziewczyny, jako, ze jesteście obcykane we wszystkich kolekcjach, to poleccie jakiś ładny beżowy/ piaskowy komplet na zawody ( czaprak + nauszniki ). Będę wdzięczna 😉
Hellgirl ta pewna osoba ma swojego oceana i nie musisz robić z kogoś złodzieja, bo w tym momencie jesteś poprostu żałosna.. Uwierz, że twoje czapraki leżą i nie są nikomu do szczęścia potrzebne.. No chyba, że carmelce , ale to są już wasze prywatne sprawy i załatwiajcie je na pw.
Budlejowe_love czekam na zdjęcia, będzie wyglądać super na twoim gniadym. 🙂 Akzzi super zdjęcia, uwielbiam kasztany w takich kolorach. 😜 Donia Aleksandra najładniej w oceanie i teak. 🙂
Minosia nawet nie wiesz o co chodzi, prawda? Moje pytanie skierowane było na kolekcję czapraka, jak bym miała podejrzenia o pożyczenie to napisałabym to trochę inaczej. Mogłabym powiedzieć kto jest żałosny w tym momencie, no ale cóż. Już nie będą ci przeszkadzać. Kończę 🚫
Wstawiam Hultaja w jak na razie jedynym czapraku, w którym jakoś w miarę wygląda 😉 z Fazą poszalałyśmy i ma zamówionego eskadrona big square black. Niech tylko spróbuje w nim źle wyglądać 🤣
Fufu, o nieeee...... zazdroszczę i nie pomogę 😉 choć i tak nie widziałam takich...:P Ale ten czaprak..i kolor..... idealny!!🙂 o zdjęcia na konince poproszę BARDZO🙂😉 najlepiej jasnogniadej jakiejś🙂 jak się znudzi to chętnie przytulę :kwiatek: a może gdzieś go dorwałaś na jakiejś promocji i chcesz się podzielić??? 🙂
Comandore, zdjęcia pewnie niedługo wstawię. Koninke mam siwą, a czaprak jest o profilu vs. W marcu w koniku go kupiłam za jakieś 160zł. 😉 emptyline, z tej kolekcji już nie mogę żadnych w rozm. full znaleźć, a nie wiem czy nowsze kolekcje będą kolorystycznie pasować. 🤔