Torwar 2009
Edytka, a kojarzysz gdzie zolta sukienka usiadla? z 5 innymi dziewczynami... ktore rozpoznaly Cie po torebce i po kolei wszystkie Cie wolaly! A Ty nic! 😁
i ja byłam, i ja 😀
oprócz skoków lekki zawód, organizacyjnie moim zdaniem dość kiepsko;
no i Perełka wymiatała, niezły mikroskopijny hardkor 💃
ja glucha jestem, bo na prawde nie slyszalam 😡 bylo podejsc i mnie kopnac to na pewno bym zauwazyla. to juz nawet Abre sie przekonala, ze u mnie ze sluchem to slabiutko, tylko wzrokiem nadrabiam 😡
edit: swoja droga wiedzialam, ze jak wezme torebeczke to bede rozpoznawalna 😁
Raven cięzko było Cię nie poznać po identyfikatorku 🙂 (ja byłam za to żywą reklamą mojej pracy in blue color)
A co Kochani sądzicie o pokazach?
Moim zdaniem najlepsze były...rowery! Fryzy i andaluz zdecydowanie poniżej oczekiwań, kasakaderzy z ogniem - dużo zamętu a widowisko słabe, niedopracowane...
Rozbrykane bryczki w południe jak zwykle zajefajne szaleństwo 👍
dla mnie najlepszy pokaz kucyków, zwłaszcza Perełka mega 😜 😜
a od której jutro się wszystko zaczyna?
Raven, O fakt, zapomniało mi sie 😁
kujka Tak teraz już kojarzę 🙂.
Edytka no przecie odbywały się spekulacje czy to ty czy nie ty 😁
A z pokazów to fajne były zaprzęgi.
A co sądzicie o komentatorze? W życiu nie słyszałam takich bzdur w większości przez niego mówionych (tych stylistycznych). Uśmiałam się jak głupia 😁
Strucelka od 9.30 sa skoki 😉
bylo podjesc, to rozwialabym wszelkie spekulacje. generalnie nie gryze, tylko po 16 robie sie zmeczona i senna i w ogole przestaje kontaktowac ze swiatem zewnetrznym 😂
mnie się strasznie podoba Kasia Piasecka- dziecko uniwersalne.. 🙂
to jeszcze wskocze z paroma fotkami
kujka jeśli mówisz o osobach, które kogoś poprosiły o zmianę miejsca w rzędzie III sektora H to byłam to ja 😉
Widziałam dzisiaj Koniczkę, Sierrę, Bischę L, Okwiat mnie zaczepiła :kwiatek:
Widziałam chyba Edytkę ale nie jestem pewna
hahaha ja Cie Edytka po berecie i torebce poznalam jak do Magdy od Kanuta podeszlas:P
Nasturcja-Renata, nie, mowie o starszych ludziach z rzedu 4 😉
byłam, było super(oprócz nieśmiertelnych gwiazdeczek :icon_rolleyes🙂.
organizacyjnie moim zdaniem świetnie się spisali! najlepszy dowód-byłam od 9.30 do samego końca z moim kompletnie nie końskim facetem i nie dość, że mu się podobało, to nie wynudził się ani trochę!
widziałam sporo voltowiczek, (Edytkę w berecie chyba też :cool🙂 ale ja nieśmiałe zwierzę jestem i zdaję sobie sprawę, że jestem nierozpoznawalna.
Mi tez się podobała i tez byłam z facetem (trochę "końskim" 😁 )
Tak mu się podobało, że zabrał mi aparat i sam pstrykał prawie cały czas zdjęcia 👀
Jak miałay byc cholerne gwiazdory, to się zmyliśmy na obiad do Chińczyka. Ot, taki nasz mały protest 😉 A widzieliście jak się fotografowie rzucili jak gwiazdory wyszli na parkur 🤔 ŻENADA!!!
Zwyciężczyni konkursu Grand Prix Free Style w ujeżdżeniu Katarzyna Milczarek zrezygnowała z wyjazdu na finał Pucharu Świata w Las Vegas. Zawodniczka wyjaśniła, że tę trudną decyzję podjęła ze względu na dobro konia. Po trudnym sezonie halowym młody Ekwador potrzebuje bardziej odpoczynku, a nie długiej i męczącej podróży. Zgodnie z przepisami Międzynarodowej Federacji Jeździeckiej w przypadku rezygnacji zwycięzcy prawo wyjazdu przysługuje kolejnemu zawodnikowi, czyli Michałowi Rapcewiczowi z Randonem.
ze strony Equisport World Cup
mam nadzieje, ze jutro uda mi sie byc bez tycjana- w pewnym momencie myslalam, ze ludzie przed nami cos mi zrobia, bo na porannych skokach tycjan krzyczal na kazdej zrzutce 'oooo, spadlo ci! ooo, i jeszcze jeden!! a to pech!' przez dwie sekundy uznalam to nawet za zabawne 😅
pod koniec ujezdzenia moje dziecie postanowilo walnac w kime- i klaskal przez sen na dekoracji 🤔 poza tym dostal rzacego konika, ktorym wymachiwal i ogolnie bylo git.
dzisiaj najbardziej podobaly mi sie zaprzegi- mialam chyba cisnienie 220x180 😵 a jak sie maratonka przewrocila- to malo sie nie zadlawilam slina.
podobalo mi sie dzisiaj 😅
Nasturcja-Renata, to ja z bischą zmyłyśmy się do chińczyka na żarełko podczas kucykowych pokazów. 😁
Paparazzi byli żenujący. Jakby nie wiadomo kto był na płycie 🤔wirek:
Jedynie co mnie wkurzało to to, ze te gwiazdy lansują się na wielkich koniarzy z pasją, a nawet łydki porządnie przyłożyć nie mogli 🙄
Głupawkę dostawałam jak widziała zubilewicza 😁 😂
nie ma ktos przypadkiem fotek kucyków które towarzyszyły woltyzerce?chodzi mi najbardziej o tego gniadego wiekszego 😉
ja w ogole 'kocham' pania Dowbor i peany moglabym o niej pisac. a tak na powaznie to ciesze sie, ze ten konkurs gwiazd trwal moze z 30 minut, bo inaczej wyszlabym z siebie.
dziewczyny, nawet nie wiecie jak mi jest wstyd, bo prawie nikogo nie rozpoznalam 😡 mozecie mnie jutro na prawde mocno bic
Kubiak tez zapowiadal, ze do Las Vegas nie wyjedzie i generalnie jestem w stanie to zrozumiec. koszta takiego wyjazdu sa ogromne, a prawdopodobienstwo, ze bedzie w pierwszej 10 jest niezwykle male
Zen, ja sie nie zgadzam na brak Tycjana. on jest cudowny 💘 chce jego klona
poza tym dostal rzacego konika, ktorym wymachiwal i ogolnie bylo git.
Tycjanowy konik wymiata 😅
Edytka, wychodzi na to, że sie dzisiaj... poznałyśmy 😉 różowa czapeczka pikeura 😉 (zen, było mi powiedziec, albo chociaż w kostkę kopnąć 🤦 )
uuups, caroline, mea culpa 😡 ale mi chyba instynkt opiekunczy nad dzieckiem mozg troche sformatowal 🤦
Edytka, Mnie widok Dowborowej doprowadzał do szewskej pasji
A Tycjanek naprawdę cudny, przelotem go widziałam jak się zachwycał tymi spadającymi drągami 😍
Ewuś a dla Ciebie 🤬
Dlaczego z Cisawą nie przyszłaś do nas później? 😀
Jej, jaki szał 😀 Aż trochę się dziwnie czuję, że mnie to wszystko w tym roku ominęło 😉 ale może w przyszłym pojawię się na Torwarze :P
Caroline ja Cie poznalam, ale stwierdzilam, ze nie bede sie wtracac w rozmowę 😉
Zen Twoj mozg i tak dziala lepiej od mojego. dlatego ciagle chodze i powtarzam 'to Pinky i jego kumpel Mozg' 😁
Notarialna i tak pani D. byla bardziej znosna w tym roku. rok temu walilam glową o krzeselko i zastanawialam sie czy nie zniszczyc sobie bebenkow w uszach
Scottie, szukalam Ciebie dzisiaj na torwarze. tak samo Nesty. szkoda, ze nie przyszlas 🙁
hihi a co takiego mowila pani D? :P
wiesz, mówila... tak w ogóle, ze mówila 😉
Edytka, wcinac sie to jedno, a co innego sie przywitac/przedstawic :P
dla mnie idealnie byłoby gdyby był parking, poza tym wszytsko na wielki ++
widowiska/pokazy rewelacja !
już się nie mogę jutrzejszych arabów doczekać 😜
Ekwador mnie zupelnie zauroczył, cudo ! 😍
a zaprzęgi, ech nie wiem jak MP doczekam
Chyba tylko oślepnę, bo walczę z setkami napstrykanych zdjęć 😁
kujkachyba sedziałaś w mojej okolicy w czasie kucykowej prezentacji 😉
troszkę zdjęć 😉
Ekwador

i z pokazów
Scottie, szukalam Ciebie dzisiaj na torwarze. tak samo Nesty. szkoda, ze nie przyszlas 🙁
Niestety nie mogłam, gryzę się z maturalnym WOSem :/
Dzisiaj z koleżanką w drzwiach zderzyłyśmy sie z Dowborową 😁
Śmignęła mi tez Górniak 👀
A, no i caroline tez widziałam 😉 razem z reszta voltopirów, których niestety w wiekszości nie rozpoznałam