Jak zwykle plus dla equishopu 🏇
Plus dla GNL- co prawda trwało wszystko długo, ale kontakt rewelacyjny. Do tego dostałem gąbeczkę w kształcie konia i breloczek z konikiem 😀 Polecam! 🙂
Mam pytanie o Kraemer.
Dostałam takiego maila:
unser Ostergeschenk an Sie: Wenn Sie bis spätestens Ostermontag, den 21. April 2014 bestellen, zahlen Sie KEINE VERSANDKOSTEN!
Myślicie, że to działa też jeśli chodzi o wysyłkę do Polski?
mega plus dla Jarpol - świetny kontakt, ekspresowa wysyłka 🙂
Mega plusy dla gnl, animali, bergo, yard-equites.pl. Zakupy w tych sklepach to czysta przyjemność :kwiatek:
W Krmerze nigdzie nie jest napisane co jest wyłączone ale tu nie ma co "myśleć" tylko trzeba do nich napisac i spytać
+ dla sklepu Bruge, wszystko okej 😉
Przy okazji: robił ktoś zakupy w sklepie Skawiński? Zamówiłam tam owije, niby dostępne i niby priorytetem a jednak nie przyszły w tym tygodniu...
CIACH! Ogłoszenie w złym miejscu
+ dla bergo za sciaganie i wymienianie mi kasków, mierzenie i opisywnie kupy rzeczy oraz umowe z orgarnietymi, szybkimi kurierami (tu także plus dla GSL - jedynej niezawodnej firmy dostarczających na mój koniec świata na drugi dzień i to nie w nocy i bez łaski 😉 )
+dla konik.com w poniedziałek złożyłam zamówienie, paczka u mnie dziś rano mimo, że na niektóre produkty czas oczekiwania wynosił 3-14 dni
- dla Amigo, nie mogę się doprosić od 3 tyg zwrotu kasy!
+ dla Horse Line, bezproblemowa wymiana towaru, niezły kontakt.
mega + dla Horse-Trade szybka wysyłka towaru, wyśmiety kontakt, udzielanie odpowiedzi na zawiłe pytania dot. rozciągliwości dwóch modelów bryczesów jednej firmy. 🙂
wielki + dla Pana Podkowy za szybką wysyłkę i bezproblemowy kontakt oraz za wzięcie pod uwagę moich próśb dot. zwiększenia zabezpieczeń paczki(raz pudełko suplementów przyszło mi połamane, a raz paczka MSM wrzucona na sam dół była otwarta i połowa środka mi się wysypała) - w najnowszym zamówieniu butelka(tylko to było) została owinięta wielką warstwą folii bąbelkowej. 🙂
+ dla Straw Horses za bezproblemową transakcję i fajne ceny(szczególnie wysyłki).
Spóźniony plus dla horse-trade.pl oraz dla konika 🙂
+ dla BERGO za szybka wysylke
+ dla "fejsbukowego" outletu "Końskie Okazje" - dobry kontakt, szybka przesyłka, towar ok.
+ dla Bergo
Okazało się, że mydło do skóry, które zamówiłam, nie jest już produkowane. W tej samej cenie zaproponowano mi droższy zamiennik.
Mega plusik dla Bergo, w miarę szybka realizacja mimo że podali dłuższy czas oczekiwania. Zamówiłam sztyblety, ale ponieważ nie ma ich w produkcji już więc dali mi droższy zamiennik, lepszy jakościowo, ale cena ta sama 👍
Wie ktoś może czy sklep kariwo.pl w Poznaniu jeszcze prowadzi działalność? Złożyłam zamówienie i nie ma z nimi żadnego kontaktu..
Tradycyjnie wielkie plusy dla moich ulubionych i niezawodnych sklepów:
[b]
Febro
Equishop
MkSklep
Animalia [b]
+ dla sklepu Skawiński - wysyłka bez prędkości światła bo czekałam tydzień, ale kontakt i wszystko inne okej 😉
+/- dla sklepu dobry koń, - za długą wysyłkę, + za dobry kontakt i zwrot różnicy w kwocie. Ocena neutralna, ale myśle że jeszcze kiedyś zrobie tam zakupy 😉
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
30 kwietnia 2014 13:22
+ dla sklepu EQUiDEA. Bardzo przyjemne zakupy.
+ dla Bergo, Animalia, Cavalloshop i gigantyczny plus dla Pana Podkowy - nawet nie zdążyłam przelewu puścić a zamówienie już kurierem idzie 😜
ma ktoś może zniżkę jakąś do sklepu konik.com.pl?? 🙂 :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Czy ktoś realizował zwrot ze sklepu unicorn skrzypczak? Zwróciłam ochraniacze, niby 10 dni mają na zwrot ale wczoraj o północy dostałam maila że zwrócili mi pieniądze a moje konto wciąż tego nie wykazuje.Mail milczy.
DressageLife, jeśli wczoraj po południu robili zwrot to powinnaś mieć jutro. W zależności od tego jak wypadają księgowania.
w Pasi-koniku do 01.08 darmowa wysyłka wszystkich produktów na kwotę powyżej 99 zł i przedpłacie na konto
Czy ktoś kiedyś kupował coś w sklepie wester.pl ?
Jak zwykle duży + dla Animalia.pl 🙂 Dzisiaj dostałam paczkę, wszystko było w porządku, szybko i jak zawsze miły gratis- próbka musli : D