Ło jeny! Co to się dzieje na tym świecie! Quanta, coś Ty narobiła? 😁 Codziennie po kilka pytań o szczotki Magic Brush. Co zabawne, wcześniej leżały i nikt się nie interesował. A przecież są od dawna 😁 Od maja na szczęście znowu będą, oby wystarczyło, bo zamówienia już się sypią O.o Aż kusi, żeby wziąć dla siebie i sprawdzić czy faktycznie takie to cudo cudowne 😉
Mam MB już o roku. Szczotki są extra. Bardzo ładnie rozczesują sierść przez co jest gładziutka i błyszcząca. Fakt faktem przy wychodzącej sierści zapycha się szybko ALE pięknie daje się wytrzepywać z warstwy kudłów i super tą sierść zbiera. Szczotkę czyszczę zsuwając sierść kciukiem, wytrzepywaniem jak zwykłe zgrzebło a przy małej ilości sierści - szczotka o szczotkę. Wolę poczesać konia trochę dłużej, pomęczyć się z szczotką, ale mieć tą sierść dobrze wyciągniętą. Nie sprawdzałam ich nigdy do kopyt ani do odzieży. Myślę, że przy kopytach szybko się zniszczy. Więc - POLECAM
Ja się ogólnie zastanawiam czy to kwestia tego wpisu na blogu, przypadek czy i to, i to. Istne szaleństwo! Ale nagle zaczęły faktycznie kusić.
Dworcika ewidentnie re-volta jest podatna na mody, a w tym przypadku quanta ja wygenerowała - wcześniej był szał na BR, cały czas na fali jest caball - marketing szeptany działa 🙂
Dworcika, nie ma czegoś takiego jak przypadek, gry promuje się przed dużą grupą potencjalnych odbiorców towar, który sie samemu sprzedaje 😉 a potem wspiera zainteresowanie - w przypadku Q (+pracownicy?) i szczotek - sprzedawaniem na szt. bo klienci szukali, a BR wychwalaniem regularnym
to sie nazywa marketing i to krzyczany 😉))) i dobra postawa - "do klienta"
bo - czy coś w tym złego? zabieg stosowany powszechnie (już rozmawialiśmy, że nas tu śledzą 😉 ), a przynajmniej coś fajnego zostało wypromowane 😉
przy okazji innego zamowienia kupiłam "podróbę" - choć calkiem dobrej marki (hehe...też korzystanie z reklmy innych 😉 ) 😉 no 3 ojro nie dużo- chetnie sprawdze 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 25 kwietnia 2014 08:51
Ciekawe czy wersja dla psa czymś się różni od tej końskiej. Mojej psinie by się pewnie taki drapak spodobał 😜
Przepraszam za OffTop ale może rozpoczniemy nową modę? :P Nie wiem co to jest , jakie ma zastosowanie, bo Niemieckiego nie znam, ale jest oryginalnie hahahah🙂
Edit. Ps. Offtop a pro po wspomnianych nowych trendów rozpowszechnianych przez rv
To chyba jakieś żele do pielęgnacji 🙂 Pierwsze na myśl przyszło mi hasło "bezpieczni na drodze" jak zobaczyłam te żarówiastozielone strzałki 😀 Ciekawe jak wygląda kopyto po wsiąknięciu tego żelu. Zabarwione pewnie zostaje 👀
Ulalala, nie jestem w stanie przeczytać - za mala rozdzielczośc..tylko to na koniec żeby udostepnić jesli się spodobało 😉 i przy zdjeciach ze takie to cool 😉 a filmik kowala, kopyta w stanie tragicznym - to może faktycznie jakiś odżywczy środek.
tak czy siak - na takich paskudnych kopytach wyglada obrzydliwie. jeszcze tak nałożone.... no nie jest to estetyczne 🙁 widziałam inne srodki kolorowe - i fajnie wygladało - moze kwestia wlasnie przeznaczenia i stanu kopyt
Jeśli to odżywcze i regenerujące chętnie bym wytestowała tą zieloną 😉 kolor fajny bardzo.... na najczęstszym-czyli piaskowym podłożu 😀 zapewne zostałoby tylko przy koronce. Jeśli chodzi o magic brushe to posiadam od niedawna zestaw purple i bardzo mi się spodobały jeśli chodzi o "polerowanie" wysprayowanej grzywy i ogona 🙂 naprawdę fajna sprawa, tylko sierść nam jeszcze wyłazi więc kiepsko jak się zapycha ale poza tym jest ok🙂 BTW kupiłam na promocji w bergo,bodajże nadal jest🙂
i ja nadal potrzebuje kod do ostrogi lub GNL.... naprawdę nie ma nikt...?🙁 bergo na wymianę-aktualne