Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Livia   ...z innego świata
15 kwietnia 2014 08:45
Dzięki dziewczyny. Dalej mi szkoda, że się wycofują i w takim razie trzymam kciuki za ich powrót.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
15 kwietnia 2014 15:21
Łap okazje
Czy ktoś korzystał już z zakupów u nich?  👀
JARA niektóre oferty wyglądają kusząco, pisałam z właścicielką sprzętu, wydaje się być uczciwa, podaje bez problemu wszystkie swoje namiary.
Niby w informacjach jest napisane, że funkcjonują całkiem legalnie.
Ja bym zaryzykowała, gdyby nie to, że nic mnie nie interesuje  😵
16 kwietnia 2014 11:17
Z tego co można tam wyczytać to sprzęt jest outletowy, dlatego taka niska cena.
JARA, ktoś już wcześniej wrzucał tę stronę w poscie, jednak została usunieta
Niektóre ceny faktycznie kuszące, ale ja osobiście boje się kupować poza allegro albo nie bezpośrednio ze stron sklepów 😉
Ktoś może widział jakieś fajne ogłowie z szeroką potylicą na promocji lub ozdobne ze szwedzkim nachrapnikiem(szerokim) full, ochraniacze pro komplet na 4 nogi full ?
Czy ktoś wie gdzie znajdę promocję na pasze? 😉
- 15 % w bergo na fair play i -15% na rzeczy turniejowe w bergo 😀
-10% na wszystkie produkty w konik.com.pl od jutra do 22.04 po wpisaniu kodu rabatowego "Wielkanoc 2014" 🙂
16 kwietnia 2014 20:42
Widzialyscie gdzies białe ochraniacze w promocji?
JARA w bergo pewno są xd
slw95   żyj i pozwól trwać
16 kwietnia 2014 21:11
harja, nie wiesz czy ten rabat obowiązuje także na rzeczy z promocji/wyprzedaży?
A ma ktos moze kod promocyjny do Bergo?
Życie by mi uratował :-)
- 10% na produkty Horze jeszcze tylko dziś http://konioteka.eu/
CeraŁ   dużo dużo zmian..
17 kwietnia 2014 14:49
jutro (18. kwietnia) -15% na http://yard-equites.pl/  na hasło wielkanoc
slw95, niestety nie wiem, napisali co prawda, że na wszystkie produkty, ale chyba lepiej byłoby wysłać do nich zapytanie 🙂
CeraŁ na wszystko?
Wszystko, z tym że pasze i suplementy tylko ze stanów magazynowych 😉
slw95, na wszystko, co jest w regularnej cenie lub obniżka jest mniejsza niż 10%.

JARA, jak interesuje Cię 10% rabatu, to patrz wyżej 😉 Przy odrobinie szczęścia wpadnie jeszcze oszczędność przy kosztach wysyłki. Cena po tym rabacie staruje od 112,50zł. (na 4 nogi).
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
18 kwietnia 2014 09:37
Wczoraj dotarł do mnie kantar z Tchibo. Jestem zachwycona! Za tą cenę zdecydowanie warto.
Widział ktoś może jakieś promocje na białe owijki eskadorna?

Z góry wielkie dzięki  :kwiatek: :kwiatek:
18 kwietnia 2014 11:30
Dworcika, wyżej tzn gdzie? 😁

edit:
Dobra.. szukam 😁
Noooo... TAM. U góry :P
-15% na NG eskadrona w equidea.pl do 30.04 .... nie znam tego sklepu, ktoś z Was już tam zamawiał?
-10% w koniku z kodem Wielkanoc 2014
Na stronie Kraemera widoczna jest taka informacja

Myślicie, że darmowa wysyłka działa też do Polski?
Może ktoś niemieckojęzyczny mógłby do nich napisać i zapytać?
Srokate to dawne inter api, możesz śmiało zamawiać.
Dotarły do mnie Magic Brushe... Nie jestem zachwycona... Mało tego, nawet nie jestem zadowolona. Do usuwania zimowej sierści kompletnie się nie nadają, szybko zapychają się futrem i ciężko je wyjąć. Może do golonych koni są super, ale jak na dzień dzisiejszy u mnie te szczotki nie mają co robić. Z bardzo brudnym koniem (głównie pot i martwy naskórek po kilku dniach w derce) też poradziły sobie mniej więcej tak jak zwykły iglak za 5zl. No ale dam tym szczotką jeszcze jedną szansę jak już wszystkie konie przejdą na letnie futro. Może ktoś mi podpowie jak wyciągnąć skutecznie z nich futro?
zamowkantar, zapytaj Isabelle, ona w którymś temacie też narzekała na zimowa sierść. Może coś wymyśliła 😉
zamowkantar wypierz 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się