Upolowałam ją na allegro, bo to stara kolekcja, sprzed dwóch lat chyba. Czasem trafiają się fajne okazje, bo za cenę salonową raczej bym nie kupiła. 😉
Na mostrami.pl, z kodem rabatowym Grazia2014 można kupić ciuchy Roberta Kupisza 20% taniej. Może któraś będzie zainteresowana. Ja właśnie kliknęłam słynną koszulkę z orzełkiem w rozmiarówce dziecięcej za 120 zł i mam nadzieję, że wcisnę się w L. 😀
Pursat, orzeł pierwsza klasa! Aż sprawdziłam ceny... 🤔 nawet jakbym zarabiała 50x więcej niż teraz to bym sobie nie kupiła takiej bluzki. No chyba że używaną, inaczej cena 350PLN za rozciągnięty t-shirt to nie dla mnie.
smarcik jak dojdzie to dam znac 🙂 A jesli chodzi o buty, to moje sa tez niewygodne, bo sa strasznie wysokie. Nie obcieraja ani nie uwieraja, ale przez ta mega szpile ledwo sie chodzi 😉 Na codzien tez w nich nie chodze za czesto, bo jednak to nie sa buty do pracy/do stajni/na spacer 😀
Pursat, orzeł pierwsza klasa! Aż sprawdziłam ceny... 🤔 nawet jakbym zarabiała 50x więcej niż teraz to bym sobie nie kupiła takiej bluzki. No chyba że używaną, inaczej cena 350PLN za rozciągnięty t-shirt to nie dla mnie.
Nie zapłaciłam aż tyle, bo korzystałam z rabatu, ale mimo wszystko jest to spora kwota. No ale taki urok rzeczy z metką projektanta. Zobaczymy jak się będzie sprawowała. 😉
Pursat, a mogłabyś napisać jaki jest wymiar tej koszulki w biuście?
[quote author=Thymos link=topic=168.msg2069423#msg2069423 date=1397637755] Pursat, orzeł pierwsza klasa! Aż sprawdziłam ceny... 🤔 nawet jakbym zarabiała 50x więcej niż teraz to bym sobie nie kupiła takiej bluzki. No chyba że używaną, inaczej cena 350PLN za rozciągnięty t-shirt to nie dla mnie.
Nie zapłaciłam aż tyle, bo korzystałam z rabatu, ale mimo wszystko jest to spora kwota. No ale taki urok rzeczy z metką projektanta. Zobaczymy jak się będzie sprawowała. 😉
Oby dobrze się Tobie nosiła jeszcze z 50 lat, potem będzie z niej piękna szmatka do kurzu 😉
Prosiłyście żebym pokazała jak już kupię kiecke na wesele i dzisiaj mi się udało. Ostatecznie stanęło na Mohito bo wszedzie już tylko letnie kiecki. Zielona na ślub i wesele, czerwona albo na późną noc albo na poprawiny. Do obu pasują kremowe szpilki i marynarka więc nie ma problemu 😁