moda, ciuchy etc...

Facella Mohito też nie ma.  😵 Reserved jest. Zobaczę na pewno w H&M i Orsayu, ale myślałam, że może ktoś wie coś o jakiś promocjach 🙂
gdzie kupie takie majki ?? pliss  :kwiatek:
Naciau są w calzedonii w kolekcji basic ale bez falbanek
Pursat   Абсолют чистой крови
11 kwietnia 2014 17:54
Nowa skórka. 😍

Świetna ta skórka  😍
12 kwietnia 2014 08:49
Dziękuję. 🙂 Na żywo jest ładniejsza. 🙂
Pursat, ooo, pasowałaby mi taka skórka 😉
12 kwietnia 2014 09:37
Upolowałam ją na allegro, bo to stara kolekcja, sprzed dwóch lat chyba. Czasem trafiają się fajne okazje, bo za cenę salonową raczej bym nie kupiła. 😉

Na mostrami.pl, z kodem rabatowym Grazia2014 można kupić ciuchy Roberta Kupisza 20% taniej. Może któraś będzie zainteresowana. Ja właśnie kliknęłam słynną koszulkę z orzełkiem w rozmiarówce dziecięcej za 120 zł i mam nadzieję, że wcisnę się w L. 😀
dziewczynka dziękuje
Kiedy zaczynają się wyprzedaże? 🙂
Kupiłam dzisiaj przecierane jeansy w Zarze i białą marynarkę w Bershce  😍

Ktoś się orientuje kiedy w Calzedonii pojawi się większy wybór strojów kąpielowych?
Pursat Piękna! 😍

A ja kliknęłam tymczasem w:
😡
14 kwietnia 2014 16:35
Dzięki! 🙂 Łuooo, szalona! To Iron Fist?
Tak, Iron Fist 🙂 Nie bardziej szalona niż Twoja kiecka Cleo. 🙂 Ale czasem trzeba poszaleć, nie lubię nudnych ubrań 😉
14 kwietnia 2014 21:28
Przy Twojej, Cleowa kiecunia wymięka. 🤣
Serio? 😀 Mi sie wydaje umiarkowanie szalona. 😀 No nic, niedlugo sie przekonam ile osob na ulicy bedzie sie za nią oglądać 😀
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
15 kwietnia 2014 16:14
Widział ktoś gdzieś taki strój?  👀 Zakochałam się  😍

ashtray jak z jakością ciuchów Iron Fist? Ja moich butów od nich nie znoszę, najgorsze buty, jakie w życiu miałam. Tyle tylko, że śliczne  😉
15 kwietnia 2014 19:06
Serio? 😀 Mi sie wydaje umiarkowanie szalona. 😀 No nic, niedlugo sie przekonam ile osob na ulicy bedzie sie za nią oglądać 😀

Dla mnie mocno ekstrawagancka. 😀 Do mnie dzisiaj doleciał Kupiszowy orzeł. 😍

Pursat, orzeł pierwsza klasa!
Aż sprawdziłam ceny...  🤔
nawet jakbym zarabiała 50x więcej niż teraz to bym sobie nie kupiła takiej bluzki.
No chyba że używaną, inaczej cena 350PLN za rozciągnięty t-shirt to nie dla mnie.
Pursat, a mogłabyś napisać jaki jest wymiar tej koszulki w biuście?
Dostanę gdzieś stacjonarnie coś podobnego do tego kostiumu>
smarcik jak dojdzie to dam znac 🙂 A jesli chodzi o buty, to moje sa tez niewygodne, bo sa strasznie wysokie. Nie obcieraja ani nie uwieraja, ale przez ta mega szpile ledwo sie chodzi 😉 Na codzien tez w nich nie chodze za czesto, bo jednak to nie sa buty do pracy/do stajni/na spacer 😀
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
16 kwietnia 2014 12:35
Te moje to jest jakaś tragedia, mam tej samej wysokości szpilki z Lasockiego i to jest dosłownie niebo a ziemia.. Ale co tam, ważne, że oko cieszą  😁
Oko ciesza i to bardzo! 😍 Moje maja szpile chyba z 15 cm. Stope mam ustawiona prawie w pionie. Masakra 😁
16 kwietnia 2014 14:21
nawet jakbym zarabiała 50x więcej niż teraz to bym sobie nie kupiła takiej bluzki.
No chyba że używaną, inaczej cena 350PLN za rozciągnięty t-shirt to nie dla mnie.

Nie zapłaciłam aż tyle, bo korzystałam z rabatu, ale mimo wszystko jest to spora kwota. No ale taki urok rzeczy z metką projektanta. Zobaczymy jak się będzie sprawowała. 😉

Pursat, a mogłabyś napisać jaki jest wymiar tej koszulki w biuście?

2x44 cm, to jest M-ka.
[quote author=Thymos link=topic=168.msg2069423#msg2069423 date=1397637755]

Nie zapłaciłam aż tyle, bo korzystałam z rabatu, ale mimo wszystko jest to spora kwota. No ale taki urok rzeczy z metką projektanta. Zobaczymy jak się będzie sprawowała. 😉

Oby dobrze się Tobie nosiła jeszcze z 50 lat, potem będzie z niej piękna szmatka do kurzu 😉
16 kwietnia 2014 17:18
Hahaha, dzięki! 😀
Co oznacza R (np. XSxR) przy rozmiarze? (konkretnie chodzi mi o rozmiarówkę legginsów Nike)
Regular, czyli nie są np. przedłużane
Prosiłyście żebym pokazała jak już kupię kiecke na wesele i dzisiaj mi się udało. Ostatecznie stanęło na Mohito bo wszedzie już tylko letnie kiecki.
Zielona na ślub i wesele, czerwona albo na późną noc albo na poprawiny. Do obu pasują kremowe szpilki i marynarka więc nie ma problemu 😁

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się