krysiex213 dzięki wielkie za kciuki! Bondziowi bardzo ładnie w różu 🙂
Precelek jeśli nawet macie jakieś problemy z kierownicą i skupieniem uwagi, to na zdjęciach absolutnie tego nie widać 🙂 Super wyglądacie 😉
m0niSka ależ pozytywne foto 😀 Pokazuj więcej!
Mąka miałaś relację prawie na żywo 😁
Dzionka czyli jest równolatkiem Muskata? 🙂 Wszystkiego najlepszego dla Dzionka!
anai gratulacje! Młody świetnie wygląda 🙂
tuch świetny koń i świetnie zdjęcia! Zachwycam się!
No to ja się odzywam z wieściami z zawodów. Jeśli chodzi o przejazdy, jestem bardzo zadowolona z konia. Nowe miejsce - zero wrażenia, szła jak stara. W L miałam mały problem ze szrankami, bo były zrobione z malutkich drążków, dosłownie 30 cm nad ziemią, i Lila nie bardzo rozumiała, że trzeba przed nimi zakręcić, zamiast przez nie przejść - ale udało się nie wyskoczyć 🙂 Skończyłyśmy konkurs na 3. miejscu, co dla mnie było sporym zaskoczeniem. Ale jeszcze więcej radości i zdumienia przysporzyło nam P, w którym, mimo błędów, uplasowałyśmy się na 2. pozycji.
Jedyne, co trochę rzuciło cień na te zawody, to problemy z załadunkiem... Na miejscu, po przejazdach, coś się kobyłce przestawiło w głowie i nie bardzo chciała z nami współpracować. No ale cóż, młodziak... Chwila odpoczynku dla niej i dla mnie, a potem znów praca, praca, praca z naciskiem na wchodzenie do przyczepy... Ot co 😉
Lila na rozprężalni:

I podczas dekoracji: