milusia ładnie mu w tym kolorze, ale w szmaragdzie miodzo 😍 A jednak róż Eskadronowa dla Etny, jak kupisz żółtego i róż to daj znać 😉 przyjadę pomacać 😁
Nasturcja-Renata, a mi własnie cobalt totalnie nie lezy coral tez nie bardzo a larix z kolei nijaki taki chyba zaden z tych kolorow nie jest dla kasztana🙁
sznurka, zgadzam się, żadne z nich nie jest zbyt trafny dla kasztana. Jednak gdybym miała wybierać wziełabym larix. W sumie on jeden nie gryzłby się tak bardzo z maścią konia.
Słuchajcie a w jakich sklepach internetowych można już sobie zamówić coś z nowej kolekcji?? Bo jak widzę to jeszcze jej nie ma wszędzie... a juz tak ślinka cieknie na niektóre rzeczy 😍 😍
A ja sie wyleczyłam z różowego Eskadrona. Za to derka polarowa w romby różowa będzie moja 😀iabeł: 😍 A ja widziałam Eskadrona za 105 😉 Żółty jest w InterApi. Widziałam tez u nich różwoego NICI, ale niestety jeden jedyny i pony 🙁 ale za to śliczny 💘 taki bardzo delikatny różyk
Słuchajcie a w jakich sklepach internetowych można już sobie zamówić coś z nowej kolekcji?? Bo jak widzę to jeszcze jej nie ma wszędzie... a juz tak ślinka cieknie na niektóre rzeczy 😍 😍
fin zołty o ile ktos nie kupił to powinien byc bo ja zawartosc swojego zamówienia zmniejszyłam własnie o niego 😉 czeka na mnie cotton pink + owijki i nici rose 💃
Dzieki dziewczyny.Faktycznie Zwiastun lepiej wyglada w szmaragdzie, ale za to Etna w terra wyglada genialnie 😉 asds-a kto mnie namowil na ten komplet terra, no kto? 🤬 🙂