Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Livia   ...z innego świata
12 kwietnia 2014 19:50
joanna_kwiat, na koniu dużo, dużo lepiej - bosko 🙂

Ratina, haha, już kiedyś te "łezki" były tu omawiane, okropieństwo 🙂

Ja mam Niciaka Stripes obfoconego z dzisiaj, jest przeboski 💘

wątek zamknięty
ręce opadają... okropne to jest  😵
http://arcus-konie.pl/schockemohle-active-pad-p-8060.html

Zgadzam się ! Jak można wymyślić coś tak szkaradnego... jak pierwszy raz natrafiłam na ten czaprak po prostu mnie wzdrygnęło..  😵 Kto to COŚ wymyślił ja się pytam ?! 🤔wirek:
wątek zamknięty
Dziewczyny  :kwiatek: zostawić burgundy, czy puścić w świat? Bo niby wygląda ok, ale jakoś mam mieszane uczucia.

Livia, Sander wygląda bezbłędnie w tej pasiastej derce  😍 normalnie kucyś! 😀
kitty, przepiękny!
joanna_kwiat89, czy te kropki po bokach, to diamenciki, czy po prostu taki wzór materiału?  :kwiatek: Bardzo fajnie wygląda na kasztanie 😉
wątek zamknięty
Livia teraz kupiłaś derkę ? Nici wygląda szałowo, jedna z najlepszych derek Nici  😍 
wątek zamknięty
huzarova, zostaawić, pięknie! 🙂
wątek zamknięty
joanna_kwiat89   Decyzja oswojenia niesie w sobie ryzyko łez.
12 kwietnia 2014 22:14
Livia Szałowa dera. I ten Niciakowy pluszak przyczepiony z przodu  😜

P.S Chciałabym, żeby mój model tak ładnie pozował.

huzarova To jest taki materiał a'la plusz (nie znam się na tym kompletnie) wycięty w taki wzorek. W ogóle na to uwagi nie zwróciłam jak kupowałam, dopiero jak przyszła do mnie paczka 🙂
wątek zamknięty
Livia- nie pokazuj tej derki, bo znowu przegrzebie cały internet w poszukiwaniach licząc na cud!  🤣 Jak dla mnie to była najlepsza niciakowa kolekcja, a dreka jest po prostu prze-szał 😀
wątek zamknięty
13 kwietnia 2014 10:24
huzarova, dziękuję! 🙂 Ja bym burgunda zostawiła, na letniej sierści będzie pewnie o niebo lepiej wyglądał 🙂

monia, przyszła w tym tygodniu do mnie, zakochałam się od razu 🙂 Dzięki 🙂

joanna_kwiat, dziękuję 🙂 Nie wiesz, ile się naskakałam, żeby utrzymać łeb konia w górze, on cały czas chciał jeść tą trawę 😜

keirashara, dzięki 🙂 Ja też się tej dery naszukałam, i w końcu się trafiła. To moim zdaniem najfajniejsza Niciakowa dera i cała kolekcja była mega 🙂
wątek zamknięty
Livia- nie pokazuj tej derki, bo znowu przegrzebie cały internet w poszukiwaniach licząc na cud!  🤣 Jak dla mnie to była najlepsza niciakowa kolekcja, a dreka jest po prostu prze-szał 😀

Derka ciężka do dostania, moja leży i już chyba zostanie do końca  😀iabeł:

Livia nie sprzedawaj jej, jest niepowtarzalna a materiał jest świetny, to moja numer 1 derka  😍 
wątek zamknięty
13 kwietnia 2014 10:45
monia, o to się nie bój, ta derka ma u mnie dożywocie 💘
wątek zamknięty
RatiNa masz rację, fuj! Też ostatnio je gdzieś widziałam na jakiejś stronie, aż się zdziwiłam, jak taka dobra (przynajmniej według mnie) firma wypuściła takie coś... Wygląda baaardzo kiepsko, jakby ktoś przycinał po paru głębszych  😂
wątek zamknięty
Livia, bosko w pasiaku!!!!!!!!!!!
wątek zamknięty
derka eskadron dralon iceblau/mocca
derka eskadron dralon royalblau/marine
wątek zamknięty
Gniade w pomarańczowym z dzisiaj

Ten sam koń w wersji mamuciej (z pierwszą, nieudaną próbą zawijania 😉 )
wątek zamknięty
Livia, cudnie!
etosha, mi bardziej pasuje wersja niebieska 🙂
Chess, w pomarańczu całkiem fajnie 🙂

Czaprak HH swedish blue, tym razem na modelu:
wątek zamknięty
Racja Anai.
Która fotka nadaje się bardziej do szmatoholików.Proszę o pomoc.
wątek zamknięty
Pomarańczowy pad był moim marzeniem od dawna i w końcu, jak zaczęłam dzierżawić zamówiłam sobie właśnie ten. Początkowo był dla karusa ale na gniadym też mi się podoba 😉 Czerwony był następny w kolejności jako coś co chciałam mieć.
wątek zamknięty
ma któraś Ochraniacze Kentaur "Mega Jump" z żelem ? polecacie ?🙂
wątek zamknięty
arika00, jest osobny wątek o ochraniaczach, może tam szybciej znajdziesz odpowiedź 😉
dokładnie tutaj: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,30.0/topicseen.html 🙂
wątek zamknięty
Livia, etosha cudowne derki  😍
a ja poszalałam i w końcu zamówiłam dwa pierwsze caballe  🏇
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
13 kwietnia 2014 22:31
anai, dla mnie w tym kolorze super 🙂 tylko to ogłowie mi do niego nie pasuje :P ginie na nim

podrzucam naszą stylizację na wiosnę
wątek zamknięty
sei, nieee słabo.. dawaj coś więcej 🙂 rudzik coś jakby mocno podkasany tej wiosny?
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
13 kwietnia 2014 23:46
nic innego nowego nie mamy 😉 i na razie mam nadzieję nie będzie  😂
może być, że podkasany. obu chłopakom bardzo pilnuje linii. wychodzę na chwilę obecną z założenia, że wolę żeby były chudsze niż grubsze 🙂
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
14 kwietnia 2014 00:50
Livia, ładnie w tej dereczce!
sei, o kurka, fajne!
anai, nie podoba mi się, ale może to dlatego, że ja niebieskich generalnie nie lubię.

Obiecałam, że tym razem nie będzie różu, więc nie ma. I mimo wspomnianej niechęci do niebieskiego, zakochałam się w tym zestawie, aż chyba muszę nabyć derkę i dopasować do tego jakąś Ankę. 🙂

Niciak cobalt z owijkami i derą do kompletu

wątek zamknięty
sei, dzieki, mam problem z ogłowiem, już mi xxagaxx mówi ciągle, że nie pasuje, a ja nie mam pomysłu, na co zamieniać 🙁

emptyline, niciak z derką rewelacja! A w jakie kolory wg Ciebie powinnam dla siwka inwestować? Mi się niebieskie podobają wszystkie 😉
wątek zamknięty
Emptyline ja też nie jestem fanką niebieskiego, ale moim zdaniem to jest najlepszy kolor jaki widziałam na Twoim kucu! Rewelacyjnie wygląda.

Wpadam z pytaniem - czy ten żółty z nowej kolekcji Eskadrona jest taki sam jak stary Gelb? Wygląda na to, że ktoś mi gwizdnął owijki i rozglądam się za nowymi :/
ew. ktoś może dopasował do Gelba owijki z innej firmy?
wątek zamknięty
emptyline jest szał!!! ale to jest komplet cobalt, nie ocean. 😉  😍
anai na Siwki fiolet!!! róż, czarny, ciemny granat. 😉 mi się nawet podoba taka kompozycja, choć wydaje się trochę za ostra? 😉
wątek zamknięty
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
14 kwietnia 2014 08:26
Libella wydaje mi się że jest bardziej jaskrawy, ale nie miałam gelba. Mogę Ci cyknąć jutro fotę owijek.
wątek zamknięty
emptyline totalny odlot  😀 cudo  😍
Ja wrzucam hafty na morskim caballu :-D
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
14 kwietnia 2014 08:48
gryglodor, racja, ale faux pas! Gorsze niż Twoje wczorajsze :P
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.