Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Londstreet   Biszkopt z czekoladą
10 kwietnia 2014 20:02
wabankowa, może w Voltopirowych zamówieniach zbiorowych będą chętni na wspólne zamówienie. 😉
Dżastin, wybacz. 🤣
Livia, to prawda, że w takich cenach chodzą, ale jeszcze nie trafiłam na sprzedawcę, który miałby taką ilość naraz. Zdarza się, że nieraz cena przesyłki przekracza wartość zamówienia, więc przy zamawianiu po jednym padzie od kilku różnych osób zza granicy koszty bardzo rosną, a tutaj można zamówić sporo rzeczy za jednym zamachem od jednej osoby i za przesyłkę zapłacić raz. 😉

Edit. dlaczego ja znowu zaczynam nową stronę? 😁
wątek zamknięty
Livia jak dla mnie fulle na Twoim koniu wyglądają znacznie lepiej, łezki też fajnie 😉
Gdyby ktoś szukał owijek pasujących do hibiscusa to polecam Yorki, kolor identyczny jak eskadronowe a cena sporo niższa 😀
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
11 kwietnia 2014 08:44
Londstreet, no tak, racja z tym kosztem przesyłki 🙂

larabarson
, fulle wyglądają tak-klik, więc jednak zdecydowanie wolę poniaki albo po prostu łezki 🙂
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
11 kwietnia 2014 09:28
Livia, mi też się Full bardziej podoba, mimo krótkiej tybinki. Poniak wygląda jakby się skurczył w praniu. 🙂
wątek zamknięty
Dokładnie, uważam tak jak emptyline. Mnie tam nie przeszkadza ta krótka tybinka, wielkość konia moim zdaniem też ma duże znaczenie, tutaj duży koń a czapraczek mini 😉
wątek zamknięty
dairoxroxi, pokazuj ten nowy niebieski, bom strasznie ciekawa  😎
Londstreet, minus tego sklepu taki, że pad kosztuje 17EUR, dostawa kolejne 22EUR 😵
Ale faktycznie perełki... I "mój" pad w wersji dl...
wątek zamknięty
Livia ja też uważam ze fulle lepsze 🙂
Wie ktoś kiedy Kolekcja Kwiatowa Fair Playa będzie dostępna? z tego co widzę to mięta będzie taka sama jak mint Eskadrona  😅
wątek zamknięty
Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
11 kwietnia 2014 15:53
Ja zaszalałam... Cotton z Next Generation ANTHRACITE + owijki NEONGREEN na razie fotki na sucho 😉 I wiecie co podoba mi się, połączenie jest takeie żywe (a ja mam tendencję do bardzo stonowanych kolorów) ale zarazem ma w sobie taką nutkę elegancji 😉 Zobaczymy jak na synku 🙂

wątek zamknięty
11 kwietnia 2014 16:22
emptyline, larabarson, wiki, spoko, jednak zostanę przy poniakach i łezkach 😉 Bardzo pozytywnie mnie zdziwiło jak fajnie łezki pasują pod Lucka i w tym kierunku raczej będę szła, w każdym razie z cottonami na pewno 🙂
wątek zamknięty
Karmelek1700 myślę, że na wiosnę strzał w dziesiątkę! Bardzo ładnie dobrany, czekam na zdjęcia jak się prezentuje na koniu  :kwiatek:
wątek zamknięty
Thymos Doskonale wiesz jaka pogoda była ostatnio w Poznaniu,
szkoda było nawet zakładać komplet na błoto i deszcz.
Spróbuje dziś zrobić jeśli się wyrobię przed zmrokiem, jak nie to jutro rano zrobię i obiecuję, że od razu wstawię  😉
Karmelek1700 Prześlicznie się prezentuje, może też się na niego skuszę jak trochę więcej gotówki będzie 😀
Livia W łezkach najlepiej, są dla was stworzone! 🙂
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
11 kwietnia 2014 16:38
Jakby ktoś chciał coś z tej NLowskiej strony to na pw proszę to wtedy się zrobi zamówienie i wysyłka taniej wyjdzie  🏇  koniec  🚫
a może i uda mi się odbiór osobisty zrobić 😉
wątek zamknięty
Karmelek1700, ojej, ale czadowy! Też czekam na foty na koniu 🙂
wątek zamknięty
joanna_kwiat89   Decyzja oswojenia niesie w sobie ryzyko łez.
11 kwietnia 2014 17:17
Właśnie zrobiłam swoje pierwsze poważne szmatoholickie zakupy i od rana chodzę z bananem na twarzy 🙂 Więc się chwalę Eurostarem Excellent Black 135/ Dark Orchid 😍

Edit: Zdjęcie było za duże  🤬
wątek zamknięty
joanna_kwiat89 prześliczne *.*
Livia mi też się bardziej podoba w łezkach i poniakach, bardziej estetycznie wygląda 😉
wątek zamknięty
Livia, ja stawiam u Ciebie na łezki, naprawdę super wyglądają. Jak na Was patrzę to rozważam czy nie spróbować u siebie bo mam siodło równie "wielkie" 🙂
Póki co sprawdzają się poniaki, reszta z dłuuuga.
wątek zamknięty
joanna_kwiat89, przepiękny, ciągnie oczy 🙂
wątek zamknięty
11 kwietnia 2014 20:25
Burza, Coraliee A zaczęło się niewinnie, od wyboru ochraniaczy...  🤣 Jutro postaram się zrobić zdjęcia na modelu  🙂
wątek zamknięty
Karmelek1700 Śliczny kompecik  😀 Nowy next mnie rujnuje.... A ja z kolejnym Caballem  🤣 Ciekawe kiedy mnie rodzina do lekarza wyśle...
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
11 kwietnia 2014 21:00
kitty, przepiękny!
wątek zamknięty
11 kwietnia 2014 21:05
kitty  Cudeńko 😍 Caballe w ogóle śnią mi się po nocach, ale pewnie jeszcze jeden czaprak a mnie wydziedziczą 😀 A nawet konia nie mam  🤣
wątek zamknięty
Londstreet   Biszkopt z czekoladą
11 kwietnia 2014 21:12
kitty, boski! Zdjęcie dobrze oddaje kolor?
wątek zamknięty
Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
11 kwietnia 2014 21:14
kitty WSPANIAŁY  😍 😍 😍 😍
wątek zamknięty
Livia, Jarpole i eskadron 🙂
Karmelek1700, rzeczywiście całkiem niezłe to połączenie, podoba mi się 🙂
kitty, aaa, to Twój! obśliniłam się na jego widok totalnie 🤣  😍
wątek zamknięty
joanna_kwiat89, o nie, zachorowałam teraz na taki komplet, zwłaszcza ochraniacze są piękne przez te drobne wzorki.
wątek zamknięty
kitty, czyli to Ty jesteś szczęśliwą posiadaczką, jest boski ! 😜
wątek zamknięty
Hihihi mój  😀 Mam wrażenie, że mój szmatoholizm bardzo się rozwinął przez Caballa  😀iabeł: ale jak mój pierwszy Caball doprał się do pierwotnego, kremowego koloru po zafarbowaniu na totalnie czarno od siodła, to ja przepadłam... Porządne są te wszystkie rzeczy, no i pełna peronalizacja  🤣 Więc szalone pomysły rodzą się jeden po drugim, a ten morski też czeka na swoje zdobienia  🤣
wątek zamknięty
12 kwietnia 2014 07:30
joanna_kwiat, ładny, choć ta lamówka plus herb to dla mnie troszkę za dużo 🙂

GosiaG, spróbuj! Może przypomnę fotkę łezki pod Luckiem (klik) - naprawdę nie wygląda to źle, nawet z tą lekką bułą z przodu, a na długość i wymiarami ogólnie jest idealna 🙂

kitty, boski kolor 🙂
wątek zamknięty
12 kwietnia 2014 13:26
Obiecane zdjęcia na modelu 🙂
Livia też obawiałam się tej lamówki z połączeniu z herbem (miłość jest ślepa), ale pod siodłem się na szczęście to trochę 'zgubiło'.

Fotograf uczył się robić zdjęcia, więc albo nie ma pół konia albo ja bez głowy  😀
wątek zamknięty
ręce opadają... okropne to jest  😵
http://arcus-konie.pl/schockemohle-active-pad-p-8060.html
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.