I ja skusiłam się na MB w Bergo, razem z przesyłka wychodzi 65 zł więc żal nie skorzystać 😀
A obiecuję sobie, że nie będę tu zaglądać 🤬
[quote author=Dżastka link=topic=15196.msg2062662#msg2062662 date=1397043239]
Dodam jeszcze coś od siebie na temat szczotek MB:
Planowałam dzisiaj wybrać się do horse trade w Krakowie i zakupić dla siebie i koleżanek ze stajni. Coś mnie tknęło, żeby zadzwonić i spytać czy mają na stanie (jadę z drugiego końca miasta). Pani się zaśmiała do słuchawki i powiedziała, że właśnie sprzedaje ostatni komplet 😁 [/quote]
Ciekawa historia, bo ja dzwoniłam tam wczoraj dokładnie w tym samym celu i pani mi wtedy powiedziała, że nie, nie mają na stanie... 🙄
ridersi.pl - tam MB kosztują 46.50 🙂 (po zalogowaniu ale jak ktos chce coś zamówić to i tak musi założyć konto i cena szczotek sie obniża właśnie do 46.50 zł.)
Ja tylko zobaczyłam nowość na Animalii i i już ją miałam w koszyku 😁 Zapytałam w żółtodziobowym czy są madżik, odpowiedzieli mi, że są. To kupiłam, a tu wszyscy je kupują 💃
edit:
Nie mogę się już doczekać, chcę konia kąpać 🏇
Szukam promocji na sztyblety ze skóry oraz kamizelki skokowe/crossowe :kwiatek:
arlyn na buty jest w bergo -20% na horze 🙂
Czy mi sie wydaje czy tutaj szczotki magic brush kosztują 21 zł?
http://www.koniesklep.pl/MAGIC-BRUSH-Classic-Oryginalne-magiczne-szczotki(4,7956,9116).aspx
a może tutaj sprzedają na sztuki i to własnie cena za 1 szt. jest? 😀
Nuna, chyba za sztukę, bo to raczej mało prawdopodobne, że szczotki za 60 zł by kosztowały 20 😉
Czy widział ktoś gdzieś promocje na sztyblety Hippici? :kwiatek:
A może popręg DL w promocji? :kwiatek:
w FEBRO.pl promocja 10% do końca kwietnia, trzeba polubić ich stronę na FB
Horse-trade promocja 15% na wszystko, szczegóły promocji na ich stronie na FB
A ja potrzebuję zamówić coś z equiline, czy ma ktoś może możliwość zamówienia czegoś ze zniżką większą niż 10%? Może jakaś promocja rzuciła się w oczy. Będę wdzięczna za info :kwiatek:
Czy widział ktoś gdzieś promocje na sztyblety Hippici? :kwiatek:
Myślałam że w Bergo jest promocja..
http://www.ostroga.pl/index.php?route=product/search&search=hippica
Malina_M, dzięki. 🙂
No właśnie w Bergo zawsze były okazyjne ceny ale widzę teraz , że kwestia paru zł.
Info z facebooka: w sklepie
Horse-Fit przy zakupie bryczesów FP natasha koszula konkursowa za złotówkę
hidalgo.pl -10 na wszystko 🙂
wie ktoś gdzie mogę kupił jakąś ładną prezenterkę rozmiar pony(1) w rozsądnych pieniądzach 👀
-15% na produkty Yorka w Pasi-Koniku po wpisaniu hasła "YORK" 🙂
W Animalii będą w tym tygodniu i też w wersji na sztuki 😉
Widzę tylko po 3 szt. A potrzebuję jedną...
tereska ja też bym chętnie skorzystała, a jestem z Warszawy, więc gdyby znalazła się jeszcze jedna osoba to można kupić zestaw😉
ja jestem chętna! 🙂 też jestem z Warszawy i potrzebuje jedną sztukę, bo nie potrzebne mi aż trzy 🙂 wysyłam pw
Czy znajdę gdzieś (oprócz equishopu i konik com) cottony eskadrona w promocyjnej cenie?
W Mustangu chyba jeszcze były cottony na promocji
CIACH!
Proszę przeczytac punkt 2 Regulaminu. Rejestrowac się na niekomercyjnym forum tylko po to, aby reklamowac swoją stronę na facebooku jest mocnym nietaktem.
Magic Brush sa juz dostępne na Animalii nawet na pojedyncze sztuki! 🙂
W Limango wyprzedaże Red Horse i Horka.