anai, już pisałam Ci na fejsie - Bardzo urodziwy młodzian! Nawet jak na siwka, z którymi generalnie nie przepadam - dobrze mu z oczu patrzy ;-) Teraz taki niepozorny szczypiorek, ale już widzę jak przypakuje, hehe!
sznurka, no nie mogę się napatrzeć na Twoje ostatnie foty! 😅
milusia, bossski siwy, mimo, że ja totalnie 'nie-arabska'. Takiego pulchnego (od mięśni ofc! :P) ślicznotka to nawet bym rozważała :P
xxmalinaxx, powodzenia na zawodach! 🙂
A foty dobre, ino chyba trochę prześwietlone, przynajmniej na mym monitorze ;-)
krysiex213, dobrze, że Bondzio się wylizał chłopak! Zdrówka i szybkiego powrotu do pełnego zdrowia! :kwiatek:
darolga, naprawdę, nawet nie wiem co napisać - chylę czoła, bo niewiele jest osób które byłyby w stanie tak poświęcić się dla swojego konia. Trzymam za Was kciuki, duuużo zdrówka dla Dzielnego Pacjenta. Btw. Ostatnio czytałam, że koń Marin Bayard-Johnsson, Tornesh nie ma oka, a dalej startuje w Superlidze, więc wiesz... Wszystko przed Wami! 😉
faith, już Ci pisałam - siwa wygląda super! Galop nie wygląda tak źle, pewnie przesadzasz! 😉
m0niSka, bardzo fajna sesja! Ciuszki też niczego sobie, co to za firma? :>
juliadna, normalnie nie lubam Cię za te brązowo-turkusowe szmatki! Fuerte wygląda jak milion dolców!
kujka, a ja po cichu liczyłam na Gillotilasowe foty, bóóó! no co za Gillu!
mils, gratulacje! I lepsze gabaryty mały jeździec - duży koń, niż na odwrót, przynajmniej masz się czego złapać / na czym wylądować w razie wu. ;-)
U nas nieźle. W piątek obrosłam prawie w piórka i chodziłam z zacieszem na facjacie, bowiem trener - skoczek, który skacze Henia powiedział, że dobrze urzeźbiony Kulek się zrobił, że o wiele bardziej jezdny. Co w sumie jest zasługą mej pani Trener Najlepsiejszej, która po konsultacjach z J. Lansinkiem męczy mnie jazdą metr od ściany (co jest serio trudne!) milionem przejść, kłusów ćwiczebnych, galopów przeplatanych pełnym i półsiadem. No i samo się jakoś tak urzeźbiło! 😜
No i jest plan, żeby synek pojechał pierwsze swe zawody 😀 Zobaczymy jak wyjdzie w praniu, baaardzo ciekawam jak się chłopak zachowa 👀
Fotek garść z niedzieli, do południa była piękna pogoda i ciepło, skończyłam jazdy, wsiadłam na Kulka i... zrobiło się jak widać poniżej -.- A godzinę później naszła taka mgła, że nie było widać Ergo w tle. O.o
Ale nową szmaciarską zdobyczą szpanuję - toffelek z toffee-gelb eskadronowej kolekcji, mrrr! 😜

edit: Jakby kto pytał: Jeżdżę w OBIE strony, nie wiem dlaczego wstawiłam foty tylko na prawo 🤣