Ogłowia

Arlyn ja bym zdecydowanie postawiła tu na opadający, buźka wydaje się długa a naczółek na niej ładny ,ale wygląda na za maly, za wysoko leży.. opadający nadał by temu lekkości, może łańcuszkowy z dwoma....?
Dworcika ogłowie tutaj wgl odstaje całe, bo było dopiero co wyjęte z kartonu i dość sztywne. [zobacz np. nachrapnik :P] ale też myślę żeby zmienić jej na jakiś.. tylko jeszcze nie mam wizji jaki byłby odpowiedni ^^
arlyn ten srebrny na naczółku trochę się gryzie z maścią, ja bym postawiła na opadający ze złotymi kamyczkami. Nie podoba mi się też ten nachrapnik, masz zdjęcie z innej perspektywy?
ladyill na moim koniu nie mam, tylko ze strony, na której je kupowałam. przekonujecie mnie do zmiany naczółka na opadający :P. tylko złoty? wszystko inne jest tam srebrne, nie będzie źle wyglądało?
[img]http://www.hookseurope.com/product.aspx?productid=300545&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC[/img]
tutaj to ogłowie, pare zdjęć jest: http://www.hookseurope.com/product.aspx?productid=300545&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
Nie będzie się gryzło🙂 możesz postawić np na opalizujące na złoto lub tym podobne jeśli masz wątpliwośći🙂
Takie luźne pytanie - widział ktoś może jasne ogłowie z ciemnym podszyciem?  👀
asds   Life goes on...
07 kwietnia 2014 20:01
Zdjęcia ogłowia z blingiem na szybko robione komórką w domu. Niestety nie oddają one nawet w 5% piękna tego naczółka 💘.

asds WOW🙂 prawie jak moje w athenie , tylko moje bez opalizacji...🙂 ale trzeba dorobić jakiś do chodzenia na co dzień 🙂 chyba też od horse art🙂 śliczny!
Ma ktoś może zdjęcie brązowego ogłowia (taka czekolada) na jasnobrązowej główce ?
Kastorkowa   Szałas na hałas
08 kwietnia 2014 18:23
Mam tylko na bułanku
klusek, dwie strony temu wrzucałam na jasnogniadym.
Burza Chodziło mi o taki jasniejszy brąz  😉 Coś w stylu ogłowia którego zdjęcie na modelu wstawiła Nocte na 492 stronie wątku
Znajdę gdzieś podobny kolor ogłowia?
Ogłowie było do wydania i wzięłam żeby coś z nim wykombinować

Myślę o tym bardzo poważnie. Jakieś opinie, wrażenia? :kwiatek:
oli330, jak dla mnie bardzo ładne!  😍
Oli330 śliczne!    😍

edit:
już je znalazłam w internecie  😀
Posiada ktoś ogłowie Rambo Micklem? :-)
Oli330 przepiękne! 😀 Aż wyszukałam w internecie, zakochałam się... Na ich stronie jest tyle pięknych ogłowi! Że też nie sprzedają ich w Polsce  😕
deborah   koń by się uśmiał...
13 kwietnia 2014 11:35
Nocte, jak to nie ? Wg mojej wiedzy tak.
Ojejku! 😀 Żyłam w błędzie  😂
a cóż to za cudeńko <ogłowie>?🙂😉
Premiera Monaco. Ogłowia są dostępne w Dobrym koniu, Arcusie i za pośrednictwem ADM Ogłowia Premiere (na facebooku, chociaż profil chyba trochę umarł i nie wiem, czy oni dalej działają...).
oli330 umarłam i jestem w niebie...  😜
więc bedzie moje 😉
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
13 kwietnia 2014 17:28
oli330 jak zamówisz to daj znać skąd kupowałaś 🙂
Prośba. Młodemu słabo pasuje to ogłowie stubbena:

Macie jakiś pomysł dla niego? Nie musi być meksykan.
anai, stanowczo mniejsza rozetka, czarna i bardziej wyrazisty naczółek. Raczej coś czarnego z diamencikami w środku.
epk, ale mam brązowy sprzęt i nie mam kasy na zmianę całości 🙁
Ja bym zmieniła tylko naczółek 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się