Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

a to sa jakie fajne szczotki?
Ja zamawiałam na Arcus, czekałam ponad tydzień ale opłacało się 🙂 bardzo fajne szczotki, polecam 🙂
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
06 kwietnia 2014 15:50
Wie ktoś czy jest opcja dostania tych szczotek w tej gamie kolorystycznej?
w patataju Pabianice są dzielone te szczotki na pojedyncze sztuki   😀

Rozumiem, że one w zestawie są wszystkie takie same, tylko mogą być używane do kopyt, nóg i sierści?  👀
-Agi- dokładnie, te wszystkie szczotki są takie same, możesz używać do czego chcesz. 😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
06 kwietnia 2014 18:02
Sa trzy zeby np szczotki do kopyt nie uzywac juz do sierści ze wzgledow higienicznych 😉
A czy na prawdę warto je kupic? sa lepsze niz zwykle szczotki? przepraszam ze tu, ale tematu o szczotkach nie ma :kwiatek:
Sa fajne 😉
nie czyszcza same konia, ale znacznie skracaja czas, wyciagaja wszelkie talatajstwo z siersci i zostawiaja fajny polysk 🙂
fajt wyciągną zaschnięte błoto ?🙂 i czym sie różnią
Wyciagna. Czym sie roznia od czego?
będę w okresie świątecznym w Olsztynie i planuję skoczyć do Arcusa i kupić te szczotki, więc jeżeli ktoś z Warszawy to mogę wziąć komuś jeszcze 😉

edit.: jak ktoś coś, to piszcie na priv.
bo jest kilka róznych kolorów i gdzie najtaniej wypadają 😀
po 22 zł , zostały ostatnie sztuki , ale włascicielka zaraz domówi  😀
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
06 kwietnia 2014 19:22
Igielkie w tej szczotce sa roznej dlugosci wiec dochodzą tez do skory i ściągają no bloto. Jux nie moge sie docsekac az moje przyjda 🙂
Sprawdzał już ktoś Wander Brush Showmastera? Udana "podróbka" magic? Bo kolory znacznie ładniejsze a 3 euro też nie poraża 🤔
halo

Ja , i ci powiem taka średnia podróba , niby takie same włosie , ale jednak brush ma lepsze
no to ja mam lepszą cene i wysyłkę ,proszę
http://www.koniesklep.pl/MAGIC-BRUSH-Classic-Oryginalne-magiczne-szczotki(4,7956,9116).aspx
Londstreet   Biszkopt z czekoladą
06 kwietnia 2014 20:02
Teraz cała re-volta będzie czyścić konie tymi szczotkami. 🤣
Siesiepy   Ponczek bez rączek
06 kwietnia 2014 20:05
Karina7 to cena za jedna szczotke czy za 3 szczotki(zestaw)?
napisane, że jednostka miary szt., więc chyba jednak pojedyncza szczotka 😉 więc arcus ma lepszą cenę, bo za szczotkę wychodzi 16 zł, a po prostu można w trzy osoby zamówić (przy odbiorze osobistym)
06 kwietnia 2014 20:29
Niby tak, ale to może być równie dobrze "1 szt." jako jeden zestaw. 🙂 Różnie to robią. Np zestaw Horze jest też w "szt." a cena tej 1 szt. dotyczy całego zestawu.
Bez przesady jak wszędzie kosztuje ten zestaw co najmniej 50zł a tu 20 to na milion % jest to jedna szczotka a nie 3  😵
Naciau, dzięki! To jednak postawię na magic.
06 kwietnia 2014 20:41
somebody, dlatego sie pytam, przez nie jest powiedziane, ze nie mozna znalezc drogich produktow za grosze w innych sklepach. Sama tego uswiadczylam... 🙄 I to nie byly promocje.
Reasumując.. gdzie najlepiej je zamówić?  :kwiatek:
Halo - Pierwsze kupiłam Magic'a w secie, później przy okazji wizyty w Kramer dokupiłam dwie Showmastera i przyznam szczerze, że dla mnie się niczym wielkim nie różnią.
Magicki będą w pełnej gamie kolorystycznej za moment w arcusie 🏇
Karla🙂 jakbym wiedziała, że kolejny post o magic to bym nie weszła ._. zakupy w arcusie witają..  😕
Czekam więc .. :P
kolejna część wyprzedaży jarpola na FB - pady i derki 🙂
Chce zamówić Magic Brush... Gdzie najtaniej za komplet? I może mi ktoś powiedzieć czy ciężko jest z tych szczotek pozbyć się futra?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się