Kartki Wielkanocne 2014

Moje gotowe, jutro wysyłam - mam nadzieję, że się spodobają, bo sama robiłam...  😡
Doszły już kartki ode mnie? 😀
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
31 marca 2014 18:24
Do mnie doszła  :kwiatek:
ja dopiero dziś wysłałam, mam nadzieję, że szybko dojdą :kwiatek:
moje też dzisiaj wysłane 🙂
In.   tęczowy kucyk <3
02 kwietnia 2014 18:24
Rany, wylecialo mi z glowy, przepraszam! Jutro na 100% wysle.
moje jeszcze nie gotowe... tworzą się... za to wyślę priorytetem, więc 1-2 dni poślizgu nic nie zaszkodzi😉
moje jeszcze nie gotowe... tworzą się... za to wyślę priorytetem, więc 1-2 dni poślizgu nic nie zaszkodzi😉

U mnie tak samo, teraz i oceny na koniec roku wystawiają i jeszcze bibliografia maturalna, także nie wyrabiam ;o Ale też priorytetem pójdą także wyjdzie na to samo!! 🙂😉 (chociaż głupio mi ze organizuję w tym roku, a mam poślizg:P)
Zoriczkowa, w kolejnej edycji będziesz pierwsza🙂🙂🙂
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
03 kwietnia 2014 10:24
Moje wczoraj poszły 🙂
Doszły już kartki ode mnie? 😀

Wczoraj 😀 bardzo dziękuje
In.   tęczowy kucyk <3
03 kwietnia 2014 15:06
Wyslane, przepraszam, ze dopiero dzis!
Glupio mi strasznie, ze nie sa spersonalizowane, ale mialam ostatnio duzo na glowie i czasu zabraklo na cos porzadniejszego... Obiecuje poprawe!
Cariotka   płomienna pasja
03 kwietnia 2014 15:13
jezu ja dopiero dziś sobie o Tym przypomniałam 😡 przepraszam ale miałam i mam urwanie głowy 🤦 już byłam na poczcie.
Zoriczkowa, w kolejnej edycji będziesz pierwsza🙂🙂🙂

będę pierwsza! 😀
W kolejnej edycji będę miała mnóóóóóóóstwo wolnego czasu 😀

Ale lepiej się czuję, że nie ja jedyna mam opóźnienie - ufffff

A tymczasem weszłam przed chwilą zmordowana do domciu, a tu na mnie czeka przepiękna kartka od xxmalinaxx - dziękuję ślicznie!!  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Już wisi na honorowym miejscu coby mi umilać mozolne wieczory nad książkami  😁

Wstawię zdjęcie jak przyjdą wszystkie kartki 🙂
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
03 kwietnia 2014 21:02
Błagam o wybaczenie, moje jutro polecą, bo mam taki zpie....nicz dziki, że nie ogarniam kuwety ...  😵 Jutro już postaram się kartki wysłać 🙂
i ja dopisuję się do spóźnialskich - zapominalskich  😡
Przypomniałam sobie o wysyłce jak wyjęłam ze skrzynki kartkę od MonioRek. :kwiatek:
Bardzo dziękuję, kartka jest śliczna!  :kwiatek: 😀

A tymczasem weszłam przed chwilą zmordowana do domciu, a tu na mnie czeka przepiękna kartka od xxmalinaxx - dziękuję ślicznie!!  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Już wisi na honorowym miejscu coby mi umilać mozolne wieczory nad książkami  😁

Bardzo mi miło, że Ci się spodobała 🙂

zabeczka17 bardzo dziękuję za śliczną kartkę  :kwiatek:
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
04 kwietnia 2014 18:49
ciesze się ze doszła ;]
O cholera, zapomniałam na śmierć... Wyślę priorytetem, jeśli wywlekę się z łóżka... Strasznie przepraszam 😡
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
05 kwietnia 2014 10:27
super, kolejna osoba.... :/
Spokojnie, myślę, że wszystkie dojdą na czas 🙂
safie dziękuję za śliczną kartkę  :kwiatek:
In. dziękuję za kartkę 🙂 i do zobaczenia 🙂 myślę🙂
zabeczka-mam teraz niezly kreciolek, msuze sie przygotowywac do testow, a na dodatek od tygodnia grozej sie czuje, wiec nie wychodze z domu 🙂 dojda, nie martw się 🙂
Zapomniałam na śmierć!  🤬 🤬 🤬
Poszły dzisiaj priorytetami...
Moje kartki poszły dziś też priorytetem.

Uważam, że w zupełności dojdą i bez spiny, wcześnie ten termin został ustalony na wysyłanie. 2 tygodnie spokojnie wystarczą. 🙂
A ja zapomniałam poinformować, moje karteczki poszły już w zeszłym tygodniu 🙂 Więc o ile jeszcze nikt nie dostał, powinny dojść dziś/jutro/na dniach 🙂
wczoraj wrzuciłam kartki do skrzynki więc myślę że albo do piątku albo jakoś na początku przyszłego tygodnia powinny być u Adresatów  😀

I dziękuję bardzo za kartkę od xxxjagnaxxx  :kwiatek:  😀
Ja dostałam kartkę od deksterowej, prześliczna! <3
Moje też wysłane, żeby nie było :P Tylko tak się teraz zastanawiam, czy włożyłam odpowiednie kartki do odpowiednich kopert.  🤣
Cariotka   płomienna pasja
09 kwietnia 2014 10:20
Dostałam prześliczną kartkę od In. ! Znaczek miażdży 😍 Dodam zdjęcia jak będę mieć wszystkie kartoszki. In. dziękuje :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się