Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Czy jest jakikolwiek cień nadziei na kupienie Eskadrona Nici Kiwi dl, fulla nowego lub w bdb stanie? Spotkałyście gdzieś?  👀
wątek zamknięty
Na razie poglądowo- ale mi się podoba jako opcja na codzień- brązowy cotton i owijki sky ( niestety światło było jakieś wściekłe w dzień)

wątek zamknięty
Burza, z ciekawości - co dają ochraniacze zakładane na owijki? 😉
wątek zamknięty
Burza, jakbyś się chciała pozbyć owijek... 👀
Libeerte, pewnie konisko dość mocno strychuje i przeciera sobie owije - ale jeśli nie to proszę o poprawę :kwiatek:
wątek zamknięty
Libeerte, nie niszczenie owijek u konia który się się strychuje jak ziemniak którym jest 🙂 teraz by już pewnie przeżyły ale szkoda mi je niszczyć jakby co.

ej_anka, lol wisiały w ogłoszeniach ze dwa miesiące.. 😉
wątek zamknięty
Dziękuję :kwiatek:
wątek zamknięty
Burza, jaaaaa.... Kurde, chyba wychodzi moje roztrzepanie. 🙁
Rozbijam się po ogłoszeniach dzień dnia i tak przegapię.
Ale może to i dobrze... Ciułam na siodło 😉
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
04 kwietnia 2014 22:04
deb, faktycznie trochę jak derka, ale w tych kolorach mu do pyska. 🙂
quanta, Zombie mi się podoba we wszystkim, ale coffee akurat lepiej wypada na młodym.
Londstreet, też czekam na foty!
lalasatan, dla mnie zbyt żarówiasty, ale lamówkę ma piękną.
Precelek, no w różu zacnie, jak zwykle, ale w nowym dralonie też super!
Burza, ładnie w tym czerwonym.
Amartosa, co się stało dralonowi?
Ratana, szał szał, marzył mi się bardzo ten ES, ale u nas wyglądają do D. 🙁

To ja wrzucam jeszcze Erilkę w kantarkach: Nici, Apricot i Coffee.

Nici

Apricot

Coffee

wątek zamknięty
quantanamera wg mnie lepiej na karym niż na kasztanie 🙂
Londstreet ten czaprak wygląda odjazdowo, kosmos 😀
lalastan - daje po oczach, w wersji SR do przeżycia, ale DL plus owijki chyba bym nie zdzierżyła :P
Burza - jak dla mnie aż nazbyt codzienny, ja wole bardziej kontrastowe kolory, więc ten brąz na Twoim koniu nie jest moim faworytem, chociaż jasne owijki troche ratują 🙂
emaptyline mam wrażenie, że ten konik ma tak śliczny pyszczek, że w każdym kantarze wygląda super 🙂 ale chyba nici wygrywa 🙂

My dziś przywdzieliśmy barwy patriotyczne, w związku z tym na dobranoc wrzucam Landlorda w czerwonym euro-starze
wątek zamknięty
Ratana cud miód  😍
wątek zamknięty
Emptyline, ale cudna modelka 😍
wątek zamknięty
Ratana bardzo dziękuję  :kwiatek: w tym czapraku SZAŁ! Arcyszał, najlepszy wasz kolor  💘
Burza faktycznie pasuje super! Ale przede wszystkim ta czerwień to zdecydowanie wasz kolor!!!!
gryglydor ale brillanta to musisz kupić 😀
harja dziękuję bardzo  :kwiatek:
emptyline nie jest to Całus, więc nie ma TAKIEGO szału, ale też boskie foty  😁
Livia dzięki! koniecznie pokazuj neongreen!!!!!!!!!!!!!!!
Amarotsa dzięki! teraz czekam na twoje foto z jazdy w nowym dralonie  🙂
zamówiłam z nowej kolekcji baltic i rosa, kusi mnie też neonowy pink, martwię się jednak że będzie identyczny jak magenta i berry??
czy widział ktoś foto tego czapraka na koniu? Pewnie pod siodłem nie wygląda to najlepiej  😉

wątek zamknięty
Ratana - To jest zdecydowanie szał szałów! Bomba
Emptyline - Fajne miejsce na zdjęcia znalazłaś. Świetne światło, fajnie oddaje kolory.
Burza - Ładnie i elegancko, ale Precelek ma rację w czerwieni dużo ciekawiej :-)
Precelek - Zdjęcia będą jak dralon przywrócę do życia  🤔 Mastodont chciał się zadnią nogą podrapać za uchem i dera na dupsku nie wytrzymała...  Po za tym zdjęcia obok konia, bo on znów na L4...
Kremik z różem piękny!
wątek zamknięty
Burza a mnie najbardziej urzekł kolor siodła! Super Piorkowi w takim.
wątek zamknięty
Ratana Jak mu pięknie w tej czerwieni 🙂
emptyline Jak dla mnie Nici wygrywa, aż kipi słodkością  😁
Burza oba czapraki ładne ale jakie siodło piękne!!

Poranny Edzik w derce Euro Stara

wątek zamknięty
Mam nadzieję, że w dobrym wątku to pytanie  🙄 Drogie Panie, chciałam zapytać jak wygląda rozmiarówka eskadrona w derkach padokowych? Dokładnie chodzi mi o tą: http://konik.com.pl/derka-eskadron-padokowa-next-light-graffiti  Mój koń nosi 155, ale ostatnia derka jerseyowa była za duża... bardzo za duża i koń "wypadał" przodem... Będę wdzięczna za pomoc, bo za taką kasę trochę szkoda strzelić babola z rozmiarem. Z góry dziękuję  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
05 kwietnia 2014 15:33
deborah, super CB w granacie! Wrzuć go też w innych zestawieniach 🙂

xxagaxx, a, rozumiem 🙂

lalasatan, fajny 🙂 Mój czeka na rozpakowanie, miałam dziś fotki porobić, ale już nie dałam rady. Jutro porobię 🙂.

Burza, świetne zestawienie 🙂

emptyline, słodko w tym Niciakowym kantarze 🙂

Ratana, łomatko, ale daje po oczach - mimo że to nie żarówiasty kolor 🙂

Precelek, jutro już na pewno zrobię zdjęcia i Neongreena, i Denima 🙂
wątek zamknięty
carmelka   Extremly photogenic... potato
05 kwietnia 2014 16:01
dairoxroxi bardzo fajnie 😉
wątek zamknięty
Ratana, przepięknie!
emptyline, w niciaku chyba najładniej, ale modelka doda chyba uroku każdemu kolorowi!
dairoxroxi, jakoś mi nie pasują brązy do siwków, ale derka fajna.

Nie doczekam się lepszego zdjęcia tego czapraka chyba 😉, wydaje mi się, że ten chabrowy jarpol rewelacyjnie pasuje ciemnogniadym:

Czy ktoś widział kolor cashmere blue eurostara? Czy on jest nasycony czy taki bardziej wyblakły na żywo? Na zdjęciach wychodzi różnie.
wątek zamknięty
05 kwietnia 2014 16:39
anai, ja widziałam, podziwiam przynajmniej 3 razy w tygodniu. Ot błękit. Wyblakły nie jest, nie wpada w szary, ale nie jest też smurf. jak dla mnie klasyczny błękitny.

Dzięki dziewczyny, przekażę modelce i właścicielce. 🙂
wątek zamknięty
Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
05 kwietnia 2014 16:41
Mam dylemat 🙁 Kiedyś pokusiłam się o zakup Eskadrona Taupe i dzisiaj przyodziałam na syna. Prezentował się tak:

tło nieatrakcyjne, ale zdjęcie dobrze oddaje kolor. Co sądzicie o takim połączeniu z gniadym? Lepiej się pozbywać czy warto skompletować i zostawić?
wątek zamknięty
ja bym puscila w swiat 😉
wątek zamknięty
carmelka   Extremly photogenic... potato
05 kwietnia 2014 16:58
Karmelek1700 jak dla mnie jest nieźle 🙂
wątek zamknięty
Wstawiam dzisiejszego siwego w zielonym komplecie. Udało mi się dorwać w końcu owijki green do kompletu a myślałam, że już mi się nie uda 🏇
wątek zamknięty
05 kwietnia 2014 17:16
larabarson, materdej, zawijaj porządnie! 🙂 Ten kolor chyba tylko na siwych wygląda ok.
wątek zamknięty
Emptyline te owijki zakładałam właściwie tylko do zdjęcia, cały czas się uczę zawijać ale i tak już znacznie lepiej to wygląda niż na początku :-D
wątek zamknięty
05 kwietnia 2014 17:53
Ja w ogóle nie ogarniam problemu z tym zawijaniem. 🙂
wątek zamknięty
Ratana, szalejecie! do pyska mu 🙂
emptyline, najbardziej podoba mi się w nici, a modelka faktycznie jest przeurocza
dairoxroxi, fajnie, ze ma ten pomarańczowy akcent, bo inaczej jakoś by mi nie podeszła na Twoim koniu 😉
anai, baaardzo ładny kolor! do siwka też będzie pasował 😀iabeł:
Karmelek1700, puściłabym dalej 😉
larabarson, może być, choć szału nie ma 🙂
wątek zamknięty
Londstreet   Biszkopt z czekoladą
05 kwietnia 2014 19:07
emptyline, w kantarze Nici mi się bardzo podoba. 🙂 Chciałabym zobaczyć kasztankę w żółtym i brązowym komplecie, ale widzę, że królują róże? 🙂
Ratana, super. 🙂
Precelek, a masz magentę z NG czy z Nici? Mam owijki neonpink i magenta (nici) i nie są identyczne, magenta jest ciemniejsza. 😉
anai, szkoda, że nie masz lepszego zdjęcia, ale i tak widać, że bardzo ładnie się prezentujecie. 🙂 I nawet strzemiona pod kolor! 😀
Karmelek1700, smutno, ja bym puściła, na pewno macie lepsze kolory. 🙂
wątek zamknięty
Ratana, absolutnie się zgadzam bo to tylko do ciurania na codzień a nic 'na szał' 🙂 ten czerwony dla mnie niestety koszmarek.

Precelek, burgund! 😀 jaka czerwień 😀

Karmelek1700, ja tam lubię taką stypę 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.