Końska rewia mody cz. 3

Proszę bardzo sznurka, tak na szybko 😉

Cobalt

Koral

larix troche dziwnie wyszedł
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
18 marca 2009 20:18
A ja przyznam zę -po obejrzeniu fotek Forty jakosmi się ta najnowsza kolekcja w relu odwidziała 🙄

Spodziewałąm sie ze ten burnt orange będzie bardziej "żywy" a nie taki przytłumiony
wątek zamknięty
orzeszkowo   fairytales don't come true
18 marca 2009 20:48
Antibarbie bosko wygląda  😎
Aga_Leming http://eskadron.de/ tu masz eskadrona
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
18 marca 2009 21:02
Kucowa kreacja (reszta w wątku o szmatoholikach:-P):
wątek zamknięty
Dzięki - nie wiem jak to się stało, ze nie mogłam tego znaleźć  :emot4:

Mam tez pytanie odnośnie rozmiarów derek eskadrona. Czy rozmiary dralonów są jakieś inne niż reszty derek, a ja o tym nie wiem? Jakiś czas temu kupiłam sobie upragnionego dralona w rozbierze L, czyli niby 145. Mój koń wszystkie derki różnych firm ma 145 i wszystkie są ok., a po przymiarce okazało się, że na długość owszem – ok. ( choć mogłaby być krótsza), ale ZDECYDOWANIE za szeroka w klacie. W rezultacie na klacie dera wisi i ogólnie wygląda to niefajnie i jest niepraktyczne. Pomyślałam – ok., może rozmiarówka eskadrona jest jakaś inna i następnym razem kupie M. Wczoraj miałam okazję przymierzyć derkę eskadrona w romby również w rozmiarze L i leży idealnie. Czy ktoś może mi wyjaśnić jak to się stało, bo może te rozmiarówki są jakieś specyficzne, a ja o tym nie wiem?? Teraz nie wiem jak kupować derki tej firmy L
wątek zamknięty
18 marca 2009 21:20
Tak dralony są trochę luźniejsze w klacie.
Mój polar Nici jest zdecydowanie ciaśniejszy.
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
18 marca 2009 21:23
Euro-stra ma swoja własną stronę www która jets w łasnie w budowie /modernizacji
wątek zamknięty
Kdzieki kucunio 🙂 Ech tylko teraz sie zastanawiam, czy w takim razie M nie bedzie za krodkie... A jak wyglada toen problem w innych modelach derek? Chcialam rip - stopa i teraz juz nie wiem czy M, czy L.
wątek zamknięty
Kucunio genialna ta derka!!! 😜
wątek zamknięty
to my się pochwalimy żółtym komplecikiek Harrys Horse (czaprak już był pokazywany, ale owijki musiały poczekac, aż błotko wsiąknie)

mimo, że to ta sama kolekcja, owijki ciut ciemniejszy ton mają  🙄
wątek zamknięty
Witello w ES Burberry:

Ps. Szerzymy totalny brak elegancji jazdą w adidaskach, ale hippiki jak to hippiki co chwile lądują u szewca 😁
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
19 marca 2009 01:59
znowu nowa kolekcja ES... zblizenie na owijki 😁

wątek zamknięty
im dłużej na to patrzę, tym większy zaczynam odczuwać niepokój... 👀 (mój portfel też)
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
19 marca 2009 11:52
Oj, to ja Cię jeszcze bardziej zmartwię. Zostałam dziś zaproszona do znajomej, która prowadzi sklep internetowy na obejrzenie próbek kolekcji ES letniej i przejściowej między latem a zimą. W katalogu żaden czaprak nie zrobił na mnie wrażenia, a po obejrzeniu ich w rzeczywistości chcę 3 komplety z owijkami 😵.
Wzięłam nawet aparat, żeby dla Was zrobić kilka fotek. Może wieczorkiem uda mi się je wstawić 🙂
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
19 marca 2009 11:54
Wzięłam nawet aparat, żeby dla Was zrobić kilka fotek. Może wieczorkiem uda mi się je wstawić 🙂

a niech cie reka boska broni przed takimi paskudnymi pomyslami  🤦 niedobra kobieto ty!!  😎
wątek zamknięty
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
19 marca 2009 11:58
No i kupiłam impulsa nugat...
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
19 marca 2009 12:05
a niech cie reka boska broni przed takimi paskudnymi pomyslami  🤦 niedobra kobieto ty!!  😎

Skoro nie to nie, sama będę sie rozkoszować 😁. Ja już obliczam w myślach z czego zrezygnować na rzecz komplecików i bedę próbować nakłonić znajomą na zwiększenie mi rabatu 😀iabeł:.
wątek zamknięty
wstawiaj!  😀iabeł:

psicho się znalazło?
wątek zamknięty
m0niSka, cudo  😍 Uwielbiam te czapraki  😍
wątek zamknięty
Wstawiaj fotki koniecznie!!

A jak tam psiak i wyjazd? Mozesz mi napisac pw??
wątek zamknięty
Carmen, :kwiatek: czaprak śliczny, ale okropnie układa się pod siodłem, co chwilę muszę poprawiać... no i aż się boję go wyprać:/ Już teraz się w sumie nie dziwię czemu tyle razy gościł w ogłoszeniach... 🙂
Na dniach wrzucę fotki z wczoraj,  z kaloszkami "do kompletu" o których pisałam kilka stron wcześniej;-)
wątek zamknięty

Czy te owijki to polarki, bo wyglądaja z bliska jak jakis neopren...

wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
19 marca 2009 14:25
Petit., sądzę że to micropolar. taki zabezpieczony przed kulkowaniem się polar o wysokiej gęstości
wątek zamknięty
Antibarbie masz może jakieś zdjęcie z boku ? I czy mogłabyś powiedzieć jakie to owijki i czy pasują kolorystycznie? Bo też mam taki czaprak i marzy mi się taki piękny komplecik  😉

A może ktoś wie co mogłoby pasować do wine ?
wątek zamknięty
Aga_
To są te owijki  http://amigo-konie.pl/sklep/product_info.php?cPath=13_78&products_id=905
Tylko nie wiem dokładnie jaki to kolor bo kupowałam w stacjonarnym 😉 Owijki pasują idealnie.
A zdjęcia z boku brak 😉 Może uda mi się to nadrobić w weekend.
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
19 marca 2009 16:18
KuCuNiO kuc świetnie wygląda w tej derce

m0niSka bardzo ładny czaprak i konio też  😉

A mi się te Euro Stary z jebutnym logo w ogóle nie podobają.
Chciałabym zobaczyć na żywo dralon Eskadrona w różową kratkę, bo na zdjęciu mi sie podoba  🙂
No i czaję się na Anky hortensję ciekawa jestem ja na żywo wygląda
wątek zamknięty
Nie wiecie przypadkiem jakie owijki bedą pasować do Niciaka limonki??  🤔
wątek zamknięty
19 marca 2009 16:51
Dzięki:-)
Ja do Nici limonkowego mam Loesdau:-)
Bardzo fajne swoją drogą. Są o ton jaśniejsze, ale i tak super pasują;-)
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
19 marca 2009 16:55
Fantazja-no troszke przyszalalam, ale skoro sobie nie kupuje teraz ubran to koniska poubieram, a Etnie chce kupic rozowego eskadrona no i moze zoltego.Poza tym wszystkie szmatki maja wspolne 😉-no w sumie ten roz daruje Zwiastunowi 😁

a oto terra na rudym
wątek zamknięty
milusia fajnie rudemu w czerwonym 🙂
KuCuNiO masz może jakieś zdjecie?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.