faith dziękuję pięknie :kwiatek: i zachwycam się Twoją siwą! Super wygląda, jestem w szoku, jak bardzo się zmieniła, odkąd ją tutaj pokazujesz 👍
gryglodor pokazuję, ile mogę, ale tak jak już pisałam - fotografa najczęściej brak... 😉
vanille czuję się wywołana do tablicy 😡 Dziękuję za miłe słowo na temat mnie i Muskata, nie wiem, czy jestem super 🤣 , ale koń na pewno był dobry i trochę jest tak, jak piszesz, że nie zagrało, a trochę tak, że tam było za dużo emocji, i owszem - decyzja, kiedy już ją podjęłam, okazała się bardzo trafna.
Mąka super! Skoki też pokazuj 😀
wymodelowana dobrze wyglądacie 🙂
tulipan dobrze, że tylko stłuczenie! Ostatni koń, jaki kopnął w mojej stajni w metalowe rurki, miał L4 na bite pół roku...
A my pracujemy ciężko. Ruda miała ostatnio chwilowy moment buntu - rośnie jej kondycja, rośnie też poczucie własnej siły. Poza tym wiosna, więc ma ochotę brykać i biegać, a nie deptać kapuchę... 🙄 Pozytywne jest to, że gdy położyłam nacisk na posłuszeństwo, odpowiedziała zwiększoną uwagą i powoli ten jej mały bunt zostawiamy za sobą. Dziś podczas pracy oglądała ją koleżanka i moja mama, miło było popracować na luzie i usłyszeć, że dobrze to wygląda 😀 Mam nadzieję, że teraz złapiemy już "dobrą falę" i będzie tylko lepiej i lepiej 🙂
Fotki z dzisiaj (te w kłusie z filmiku, więc z góry przepraszam za jakość)