Końska rewia mody cz. 3

caroline   siwek złotogrzywek :)
18 marca 2009 09:31
Kucunio dawaj fotki w tym padziku! bardzo ciekawa jestem jak on na woich horsach wyglada 😀

Lena kusi róż, ok, rozumiem 😉 ale tak od siebie powiem, ze jesli już mialabym wydawac kase na nowy czaprak, to nie szukalabym bawelniaka, tylko wzięla np. maxa.
a skoro róż... to tak mi sie wlasnie wymyslilo - ten ES max grafitowy z wyhaftowanym duzym różowym logo/napisem albo doszytą lamóweczką różową plus różowe owijki... oj, widzi mi się coś takiego  😜
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
18 marca 2009 09:33
Narazie będzie ciężko, bo nie mam żadnych zdjęć w tym padzie. Mogę postarać się zrobić w najbliższym czasie, ale to potrwa kilka dni:-)
wątek zamknięty
Caro na pewno byłoby super. Jeszcze nad tym pomyślę 🙂
wątek zamknięty
18 marca 2009 10:16
Kucunio, to poczekam, ale się postaraj, pliiiiis 😉

Lena, myśl, myśl, na pewno w koncu coś fajnego wymyslisz 🙂
wątek zamknięty
Właśnie zamówiłam derkę treningową na tą fajną pogodę co się ostatnio zrobiła.. 👿

http://www.allegro.pl/item561948386_derka_treningowa_przeciwdeszczowa_pewny_kroj.html

Ale rozmowa z tym Panem bardzo trudna... 👿

Ale bede miała fotek z nowym sprzętem  😅
wątek zamknięty
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
18 marca 2009 12:03
aurel, racja, tutaj jakoś dziwnie podjechał... i siodło też było do d.  🙄
Jak będę miała aparat i fotografa to popykam marzepana, deepblue i nugata ( o ile będę go już miała :P ) pod nowym siodłem.

wątek zamknięty
asds   Life goes on...
18 marca 2009 12:31
A ja szczerze mówiac strasznie się zawiodłam czapraczkiem Tatyini w rybia łezke . Miałam okazje zobaczyc i dotknąc w realu i powiem że mało pozytywne wrazenia..strasznie cienkie te czapraki są...Juz nawet cottony Eskadrona są grubsze jak one  😲
wątek zamknięty
a co myslicie o (s)karym w takiej blekitnej kratce ? 🙂
wątek zamknięty
Angeel
Mam taki czaprak z jakiejś chyba poprzedniej kolekcji ico z tego, że jest ładny jak jakościowo jest beznadziejny  :/ Od spodu ma jakiś taki materiał (chyba bawełna) bardzo kiepski jakościowo - cienki i strasznie włosy się wbijają i nie da się go doczyścić. Nie używałam go zbyt dużo więc cieżko mi powiedzieć jak po wiekszej ilości prania (ja go prałam chyba ze 2 czy 3 razy) ale na grubości też stracił.

Tutaj mój (lepszego zdjęcia nie mam)
wątek zamknięty
zgrzeszyłam  😉
poszłam do Mustanga tylko pooglądać, a wyszłam z czymś takim:

kolory przekłamują, bo jakość komórkowa w kiepskim świetle, niedługo będą fotki na modelu.
zakochałam się. Był wczterech kolorach i wszystkie piękne, 20 min się zastanawiałąm, który wybrać. Dawno już nic tak bardzo mi się nie podobało.
Kolekcja Eskadrona za to nie bardzo mi się podoba, oprócz żółtego (potwierdzam, że jest jak gelb),ale już mam

edit: zjedzona literka
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
18 marca 2009 16:14
Forta a jak się burnt orange tej wersji prezentuje? No i jakie są jeszcze kolorki?
wątek zamknięty
Nie wiecie kiedy w Konskim Świecie (na stronie) bedzie nowa kolekcja Eskadrona lub Anky lub Euro Stara?

Zdjęcia z Mustanga z Wawy

wątek zamknięty
wszystkie są piękne, na prawdę nie mogłam sie zdecydować, jest jeszcze ciemnobrązowy z beżowymi paskami i pomarańczowm herbem i jasnobrazowy z ciemnobrązowymi pasami.
wątek zamknięty
18 marca 2009 17:09
wszystkie są piękne, na prawdę nie mogłam sie zdecydować, jest jeszcze ciemnobrązowy z beżowymi paskami i pomarańczowm herbem i jasnobrazowy z ciemnobrązowymi pasami.

te pasiaki mają paski też z prawej strony? czy tylko z lewej?

dręczycie tym hebanowym z ecru straaaaaasznie... już nawet zaczynam się łamac, ze moze to logo nie jest az takie oczodajne i je jednak zdzierżę... 😵

(niestety, mam teraz przemożną wizję na ciemny czaprak, do ktorego pasowałyby jasne owijki... wiec te ES wchodzą mi idealnie w wizję... tylko to jebutne, pomaranczowe logo.... buuu!)
wątek zamknięty
paski mają z obu stron,a brązowy z ciemnobrązowymi pasami nie ma pomarańczowego loga, tylko chyba beżowe (poza tym logo jest tylko z jednej strony).
wątek zamknięty
18 marca 2009 17:20
paski mają z obu stron,a brązowy z ciemnobrązowymi pasami nie ma pomarańczowego loga, tylko chyba beżowe (poza tym logo jest tylko z jednej strony).

nie, nie, ja chce ciemny brąz + bezowe paski (pierwszy na fotce zalinkowanej przez Fantazje) 😉

a skoro paski są z obu stron... to zaczynam oszczedzać na nowy padzik 😜
bo sie zdecydowalam. Forta i Fantazja - jesteście współwinne!  😁
wątek zamknięty
Specjalnie dla Was zrobiłam sesje swoich nowych nabytków (kantar, czaprak, siodło, oglowie)  😍

Nad ogłowiem (Doebbert) się zastanawiam..
wątek zamknięty
caroline z jasnymi owijami będzie extra na Glutku  🏇
wątek zamknięty
caroline ja chętnie wezmę na siebie tą odpowiedzialność, bo jest naprawdę bosssski... teraz zbieram na drugi, właśnie ten z beżowymi pasami  😜
wątek zamknięty
sorka jeśli już było ale ile to jest S (eskadrona) chodzi mi o derkę polarową.... 135 ??? czy mniej?
wątek zamknięty
derka eskadrona S to 125cm
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
18 marca 2009 18:38
do mnie dzis dotarl euro-star max w kolorze terra+ owijki 😜
Na rudym wyglada bardzo fajnie, a na c.gniadej rewelacja.Jestem zachwycona tymi czaprakami.
wątek zamknięty
18 marca 2009 18:39
caroline z jasnymi owijami będzie extra na Glutku  🏇

ja nie mam Glutka 😉 ja mam Melepete/Gniadego Gada/SP/etc 😉

ale domyslam sie, ze to o niego ci chodzilo 😉

caroline ja chętnie wezmę na siebie tą odpowiedzialność, bo jest naprawdę bosssski... teraz zbieram na drugi, właśnie ten z beżowymi pasami  😜

bede cie trzymac za slowo  😁
wątek zamknięty

Fanga wielkie dzięki  🙇

A tu macie gniadosza w wine 🙂 (Photo by Pursat)
wątek zamknięty
czy ktos mogłby mi Holde ubrac w anke - larix, coral, cobalt?
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
18 marca 2009 19:30
Tak S Eskadrona to 125 cm.
Mam i potwierdzam:-)
wątek zamknięty
milusia szalejesz kobieto z zakupami, a dla Etny jakiś padzik/czaprak się znajdzie?  😉
wątek zamknięty
Super te Eurostary!! Ale ja czekam na fioletową Ankę 😜
A tu mamy Ankę-Banankę 😉
zdjęcie by Brzask
wątek zamknięty
Słuchajcie -a jest jakas oficjalna strona eskadrona i euro - stara? Szukalam w googlach, ale jakos nie znalazlam.
wątek zamknięty
forta - sliiiiczny  😜
gemma - to az dziwne, bo tani wcale nie jest ;/ a;e wyleczylas mnie (chyba) z niego ;]
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.