#1 nie ma mojego zdjęcia w deepblue w odpowiedniej zakładce, jest w royalblau
#2 deepblue nie jest granatem a raczej granatową czernią
#3 Schoko / petrol / creme to nie tylko czekolada, złamane brązy i szarości, bo petrol to ciemny turkus.
#4 to już będzie czepianie się, ale jakoś niespójnie wyglądają nazwy kolekcji. Tzn pierwsze słowo jest z wielkiej litery, a reszta z małej (Aqua / brown / white), to samo z Jesień/zima. Czy dałoby radę to ujednolicić?
Sierra widzę że mnie ubiegła 😉 - i prawdopodobnie ma rację, ten kolor na pewno nie zalicza się do toffi/gelb, w oryglinale niemieckim nazywał się 'rost'.
Zrobiłam trochę nowych zdjęć: deepblue-nougat-creme (derka): derka Nici hazel: kantar cognac-navy-bordeaux (zima 03) z uwiązem: czaprak z kolekcji schlamm-rost 06:
Ja kocham po prostu ten GELB..... Tak żałuje że przegapiłam tą kolekcje. No cóz... Mam nadzieję ze ten nowy jest bardzo podobny. Jak tylko uzbieram kasę to zamawiam 😀
Klami, to bylo by troche dziwne bo jak wgralam ostatnie zdjecia to wszytsko bylo ok i zdjecia byly widoczne (libelkowe) od tamtego czasu nic nie wgrywałam.
wiem o co chodzi, przekroczylam limit a i owczem ale miesieczny wrzucania fotek i "za kare" moje fotki nie beda wyświetlac sie przez nastepny miesiąc 🤔
a mi nie pasuje , to że .. Hm nie wiem jak to powiedzieć :P jak jest Eskadron i wchodze Jesień/zima 2008 to mam Deepblue / nougat / marzipan a tam jest czapraczek niciowy 😀 moim zdaniem to powinno być jakoś rozdzielone ... i to że fotki nie są podpisane które to który kolor ... w sensie , że nawet jak ktoś wchodzi w (wezmy przykład u góry) w jesien/zima 08 to nie wie który to jest np deepblue , bo fotki są orzechowego niciaka