NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

korysindex4, mam wrażenie, że robisz tutaj aferę pod publikę... Najpierw oskarżasz, później kręcisz, dosyłasz pieniądze... Naprawdę nie można tego załatwić na pw?
-bibi22-   Czasy się zmieniają i my też się zmieniamy.
20 marca 2014 13:20
Skoro TYLE osób nacięła, to po co ty też się na to pisałeś? Nie uważasz, że to trochę dziwne.
-bibi22- no widzisz, bo ja jestem oszustką wtedy, kiedy jemu to pasuje. Tylko zapomniał chyba, że za bezpodstawne oszczerstwa mogę wyciągnąć dużo poważniejsze konsekwencje. Tabliczki ode mnie zamówiło już przeszło 70 osób, realizowałam im nawet hurtowe zamówienia (np. po 50 sztuk) i jeszcze NIKT nie pisał tak zadymiarskich postów i nie oczerniał mnie tak, jak to robi korysindex.
ash   Sukces jest koloru blond....
20 marca 2014 13:22
Nie wydaje wam się, że korysindex4 kręci?
Miota się w zeznaniach.... kasa wysłana, zapłacone za 2 tabliczki, ale jak doszła kasa za jedną to chce tylko jedną.  👍 🤔wirek:
Akcja z dosyłaniem 10 zł, które zapomniał zapłacić też dziwna.

20 marca 2014 13:25
Otóż to, dlatego właśnie napisałam, że skoro wiedział, że ktoś już kogoś oszukiwał, to po co brał od tej osoby. Z deka dziwne  🤔.
Podpisuję się pod słowami ash. Dodam jeszcze, że celowe nie odbieranie przesyłki żeby tylko zrobić zadymę to po prostu wiocha i wstyd. Wielki wstyd.. Ja nie mam pytań.
20 marca 2014 13:27
Ja bym to już zostawiła bez komentarza. Wszyscy widzą jak jest.
bo 70 zł wysyłałem z poczty.Skoro eterowa pisała mi, że doszło tylko 50 zł dosłałem 10 zł żeby  być kwita na bieżąco. Jakie oczernianie shilton ? Zamawiałem tabliczkę z ogłoszenia eterowej nie od Ciebie. A to różnica. Zupełnie jakbym kupił siodło np. od Ash, a dostałbym je od Burzy czy Dworciki

nadal proszę o nadanie wysyłki wcześniejsze, nie wiem kogo teraz Shiltona czy eterową. Jakie nie odbieranie przesyłki ?  😲 trzeba najpierw ją mieć w domu, żeby odebrać + w domu u mnie zawsze ktoś jest
btw - a co to ma do rzeczy skąd kasa była wysyłana?  🤔
ash   Sukces jest koloru blond....
20 marca 2014 13:31
korysindex4, wstaw potwierdzenie wysłania drugiej kwoty z poczty!
shilton, wstaw potwierdzenie nadania paczki, która nie została odebrana.
ok, ale informuję, że w domu będę dopiero jutro.. (wyjeżdżam do Katowic dziś na wystawę tuż po pracy). Także z moim potwierdzeniem niestety będziecie musieli poczekać do jutra wieczora, bo tak planuję wrócić.
bo 70 zł wysyłałem z poczty.Skoro eterowa pisała mi, że doszło tylko 50 zł dosłałem 10 zł żeby  być kwita na bieżąco.
(...)

70 wysłane, dociera 50, dosyłasz 10 - to w sumie 80 było.
Korysindex, co do drugiej tabliczki - poszukaj sobie innego wykonawcy, ja odmawiam po sytuacji z tą pierwszą.
Shilton, ma być potwierdzenie nadania tej paczki sprzed 21 dni. ( skoro tabliczka została rzeczywiście nadana wcześniej, nie dzisiaj -dopiero po moim wpisie) Wtedy ja wystawię dokonanie przelewu.

Najlepsze jest to, że tabliczki nie zamawiałem od Shiltona, tylko z ogłoszenia eterowej, gdzie było napisane, że ona tabliczki robi ( ona- eterowa). Dopiero na 2 dzień shilton napisała mi, że " słyszała, że zamówiłem u nich tabliczkę "  ( myslę sobie, spoko... co mi tam.)

Nie mam potwierdzenia nadania tych 70 zł,  ( nie chomikuję  takich świstków - co świadczy w sumie na moja niekorzyśc w tym momencie)ale mam dowód, że eterowa otrzymała pieniądze za jedną tabliczkę ( przy pierwszym przelewie zapomniałem wysłać za przesyłkę - przesłałem 50 zł ) stwierdziłem, że skoro te tabliczki są piękne ( a rzeczywiście takie są ) to zamówię sobie kolejną- tym razem do mojego konia i poszedłem na pocztę- przelałem 70 zł ( nie wiem dlaczego przez pocztę- nie pamiętam już )( 60 zł za drugą + brakujące 10 zł za wysyłkę pierwszej ) Skoro 70 zł nie doszło( poczta  😍 )- dziś wysłałem 10 zł brakujące do tej pierwszej. ot cała sytuacja.

Żadnej przesyłki nie było- więc też nie miałem jak NIE odebrać. Poza tym od 4,5 roku mieszkam na wsi- listonosz sam przynosi paczki- nie mam awizo.

Jak można zamówić tabliczkę u eterowej- a dostać od shiltona  kasa przelana na konto eterowej  🤔

Jeśli nie wierzycie- nie musicie. Mogę wstawić screeany rozmów z eterową- gdzie ona te tabliczki " robiła "

Shilton- przypominam, że wykonawcą tej pierwszej tabliczki miałabyć eterowa, nie Ty- taka mała różnica.
No bo eterowa je robi (projektuje), a ja drukuję, tak ciężko to pojąć? Seriously?! Po sytuacji kiedy eterowa potrzebowała pieniędzy (kolka Etera), zaoferowałam swoją pomoc i dałam jej przysłowiową "wędkę".

Fakt, brak "tego świstka" BARDZO znaczy na twoją niekorzyść 🙂

Nie mam potwierdzenia nadania tych 70 zł,  ( nie chomikuję  takich świstków - co świadczy w sumie na moja niekorzyśc w tym momencie)ale mam dowód, że eterowa otrzymała pieniądze za jedną tabliczkę ( przy pierwszym przelewie zapomniałem wysłać za przesyłkę - przesłałem 50 zł ) stwierdziłem, że skoro te tabliczki są piękne ( a rzeczywiście takie są ) to zamówię sobie kolejną- tym razem do mojego konia i poszedłem na pocztę- przelałem 70 zł ( nie wiem dlaczego przez pocztę- nie pamiętam już )( 60 zł za drugą + brakujące 10 zł za wysyłkę pierwszej ) Skoro 70 zł nie doszło( poczta  😍 )- dziś wysłałem 10 zł brakujące do tej pierwszej. ot cała sytuacja. Coooo? Jak wysłałeś przy tych 70 brakujące 10 to po co wczoraj znowu te same 10 wysyłałeś? Weź ty się chłopie zastanów co piszesz....  🤔 (albo co robisz). Tak, od razu mi się chce wierzyć, że fakt nie dojścia 70 zł spłynął po tobie i bez problemu dosłałeś "kolejne" 10 zł.

Jak już pisałam wcześniej - nie będziemy robić ci kolejnej tabliczki, ani ja ani eterowa, więc poszukaj sobie kogoś innego.

PS. Dlaczego non stop mój nick odmieniany jest per "shiltona"? shilton. Po prostu.

Już mi się naprawdę nie chce wypowiadać w tym wątku w tej sprawie i myślę, że na tym zakończę. Korysindex masz mi napisać czy jutro tabliczka się u ciebie pojawiła.
stwierdziłaś, że nie odebrałem tej przesyłki  😎 więc chcę zobaczyć kartkę,że ją w ogóle nadałaś
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
20 marca 2014 15:32
Ja naprawdę nie chcę być niemiła, bo to nie w moim stylu... Ale proszę Cię korysindex4, nie oskarżaj mnie o nieuczciwość jeśli Ty sam nie jesteś w porządku. Bo 70zł wysyłałeś już ponoć 2 albo i 3 razy i nadal nie doszło. Nie mówiąc o tym, że 50zł też "szło" na moje konto ponad tydzień. Przypominam, że pisałeś, że skoro za pierwszą tabliczkę nie doszło po zdaje się 5 dniach (upomniałam się na facebook'u, bo wyłożyłam za Ciebie w drukarni i na wysyłkę) to "wysyłasz jeszcze raz z konta kolegi". Jeśli tak to powinnam mieć dziś minimum 250zł (50+50+70+70+10) od Ciebie, a dostałam tylko 50 (10 wierzę, że dojdzie do jutra)... Jaki z tego wniosek? Ja naprawdę mogę zrobić screeny wiadomości z facebook'a i uznania rachunku, ale może zrobić się wtedy już całkowita zadyma, na Twoją niekorzyść. A pierwsza tabliczka dziś wróciła do shilton 🙁
że co ?  🤔

Okej. Jestem nieuczciwy  😂 wyslałem tysiąc razy 50 zł + 70  😂
Czy możecie zamiast tu się wykłócać jak dzieci z podstawówki przejść na pw? Albo WSTAWIĆ skany przelewów/nadań/wciągu z konta i zakończyć tę że przepychankę?
Już skończyliśmy 🙂 Załatwiłem wszystko z etorową przez PW. Sprawa wyjaśniona. Przepraszam/y  😉
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
20 marca 2014 19:21
Ja wstawiam uznania rachunku, żeby nie być gołosłowną, i znikam. Jak widać 10zł doszło tempem ekspresowym od wczoraj.
desire   Druhu nieoceniony...
21 marca 2014 10:15
eterowa, nie uważasz, że imiona i nazwiska innych osób powinny być zamazane?  🙄
Dworcika   Fantasmagoria
21 marca 2014 10:46
desire, a Twoje tam jest?
desire   Druhu nieoceniony...
21 marca 2014 10:56
Dworcika, nie, ale wątpie żeby osoby które są tam wyszczególnione były zadowolone, że ktoś upublicznia ich dane i to ile kto wpłacił eterowej..  Ty byłabyś z czegoś takiego zadowolona? nie sądze..  😉
Dworcika   Fantasmagoria
21 marca 2014 11:10
Myślę, że każdy ma swój rozum. Eterowej trochę tu zabrakło (bo moje zdanie jest takie, jak Twoje - ja bym zamazała).
21 marca 2014 11:12
Wszystko wszystkim ale powinnaś zamazać dane osobowe.
czy ktos juz slyszal o uzytkowniczce sportpony?  🤔 , zostałam wyr*chana...  😤
Dworcika   Fantasmagoria
21 marca 2014 20:53
czy ktos juz slyszal o uzytkowniczce sportpony?  🤔 , zostałam wy**chana...  😤

Co proszę? 🤔
Dworcika, sorki za moje zachowanie, ale już nie mogę... czekam na paczkę, która 'rzekomo' poszła w poniedziałek. Ale ani słychu, ani widu, choć re-voltowiczka przesiaduje u nas  🙁 Żadnego odzewu, żadnego nic...
Solaoke, od poniedziałku to nie tak długo 😉 Mógł się zdarzyć jakiś poślizg, poczekaj trochę 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się