Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

no dooooobra  😵 chcialam sie z wami podzielic moją radoscią  🥂
ikarina moge usunąć?
Znasz zasady - jeśli edytujesz całe, to dostaniesz uciszenie.
czyli musi ten wyraz poziomu i podejscia dyskutantki zostac po wsze czasy? 😉
no cóż...powinna wiedzieć, że za włąsne słowa sie odpowiada i nie tylko napadnieta osoba je zobaczy i zareaguje.
a tu chyba tajemnicy korespondencji nie ma. to nie tajemnica lekarska/inna chroniona prawem, a internet, forum... (?)
-bibi22-   Czasy się zmieniają i my też się zmieniamy.
20 marca 2014 13:31
Może i dobrze się stało, wszyscy zobaczyli poziom wypowiedzi pewnej osóbki. Przynajmniej będzie miała nauczkę na przyszłość.
Poziom jej wypowiedzi widać juz po postach 😉
horse_art, oczywiście, że nie. Jednak, tak samo, jak sędzia się trzyma prawa, tak samo ja muszę się trzymac zasad. Myślę, że uciszenie na kilka dni nie będzie tak bolało, jak wezwanie do sądu. Całkiem niedawno mieliśmy podobną sytuację, dziewczyna podjęła dorosłą decyzję i stwierdziła, że jej dobro jest ważniejsze, niż jej obecnośc na forum 😉
Ale przecież OBIBOK nie musi usuwać calego posta 😉 Nie wystarczy w miejsce treści wpisać "treść wiadomości" a pod spodem wyjaśnienie? 🙂
Zmieniłoby to sens całej dyskusji
[quote author=-bibi22- link=topic=190.msg2045635#msg2045635 date=1395322288]
Może i dobrze się stało, wszyscy zobaczyli poziom wypowiedzi pewnej osóbki. Przynajmniej będzie miała nauczkę na przyszłość.
[/quote]

A skąd ty wiesz jak się zachowała OBIBOK ? Może ta druga miała swoje powody, żeby napisać takie pw.
monia, sorry, ale żaden powód nie jest dobry, żeby popisywać się taką elokwencją  🙄
Trzyma poziom dziewczyna, nie ma co...
To już nie chodzi o elokwencję, ale dzielenie się publicznie prywatną korespondencją bez zgody autora jest po prostu nielegalna. Nic, daję jej czas do końca dnia, jeśli nic nie zrobi, będę musiała coś z tym fantem zrobic.
ekhem sorry, ale wiesz jaka treść pw. była od OBIBOK ?  Za mało piszesz z ludźmi, nawet nie masz pojęcia jak ludzie potrafią wyprowadzić z równowagi.
To nie moja sprawa, pw. jak pw. jeden ma nerwy ze stali, drugi swoją złość wywali. To są sprawy prywatne, jedną poniosło z pw. drugą z pokazywaniu prywatnych wiadomości światu.
monia, ja myślę, że pw od Paula-Konik było reakcją na to, że OBIBOK napisała na forum, że zna Kwidzyn doskonale i może do niech zadzwonić 😉
ikarina, a może po prostu ty jako mod wykasuj? z adnotacją co było. przecież takie rzeczy już były robione (np gdy mnie i moich pracodawców szkalowano, pw cytowano - stąd pamietam). nikt nie bedzie wtedy ukarany, a wiadomość (znaczy ten pw zniknie. zgodne z zasadami.
tak mi się wydaję, ze to najlepsze wyjście skoro faktycznie wyciągnięcie pw to przestępstwo.
(czeste na forach zresztą)
Libeerte oczywiscie ze sie zdenerwowala wlasnie z tego powodu  😀iabeł:

monia pw tej osoby bylo odp na moj post, ze jej kon na zdjeciu nie jest poprawnie zebrany... nie dostala ode mnie pw w tej sprawie i nie dostanie, bo co mam jej napisac, ze jest nienormalna i ma zaczać brac persen?  🥂

pomijając ze chyba pomylila czesc postow innych uzytkownikow z moimi, bo ponad polowa nie jest w zasadzie na temt na ktory sie wypowiadalam 😉

do sadu to moze ja ją tez powinnam podac za obrazanie i napasc słowną bez powodu....  👀

no nic, przepraszam was za niesmak jaki wywołałam i dobrowolnie zglaszam sie do uciszenia mnie  🙁

cytat z posta usuwam, do zobaczenia nie dlugo (mam nadzieje 😉 )

ikarina  :kwiatek: bede juz grzeczna  :kwiatek:

horse_art dziękuję za wsparcie  :emota200609316:
OBIBOK wiem, że już nie możesz odpisać, ale takie sprawy powinnaś załatwiać na pw. wiem, że nie raz to boli, ale mogłaś zacytować kilka inf. a nie wywalać całą wiadomość.
Osobiście miała ostatnio taką sytuacje i nie wkleiłam pw. tylko przytoczyłam część pw. wiem, że takie sytuacje są bolesne i człowiek ciężko znosi oszczerstwa, jeszcze jak jest nie winny.
Nie lubię oceniać ludzi, inni są za komputerem a jeszcze inni w realu, więc dałam sobie spokój i nie oceniam, nie chce, zeby mnie oceniano.
Wg mnie ta cała Paula jest nieźle nawiedzona.
i wlasnie zeby nie oceniać, tylko pokazać całość - O. wkleiła całość. bez komentarzy i oceniania. aby jej słowa świadczyły same o niej.

no nic - OBIBOK, do zobaczenia wkrótce 😉
Jestem zazwyczaj bardzo opanowaną osobą, ale jeśli ktoś wyzwie mnie pierwszy jak OBIBOK to zrobiła to nie odpuszczę, dlatego będąc w stanie ogromnego wzburzenia napisałam co o niej myślałam. Wątpie, że wstawiła Wam całą wiadomość, którą do niej wysłałam, bo pewnie jej się głupio zrobiło to powybierała co pasowało...

Niczego się nie boję- osobiście mogę sama wydrukować i pokazać te "przepychanki" Jackowi i dyrektorowi, czy reszcie chłopaków (a wiem, że machnął tylko na to ręką i powiedzą, że ich te Wasze zdania nie interesują i po co im głowe takimi pierdołkami zawracam), tym bardziej, że nic złego nie napisałam tylko próbowałam wyprostować sytuację ukazując prawdę. To, że tam wszyscy jeżdżą na czarnej to nie mój interes i nie wtrącam się w ich techniki, bo wiedzą co robią i po co ją stosują a ja się w to nie wtrącam.

Kto mnie zna to zna i wie jaka jestem, ale nienawidzę jak ktoś na mnie, na nasze konie i moich znajomych psy wiesza.

Pozdrawiam pomimo wszystko
Wątpie, że wstawiła Wam całą wiadomość, którą do niej wysłałam, bo pewnie jej się głupio zrobiło to powybierała co pasowało...

i to jest dowód, dlaczego warto było wstawić CAŁĄ wiadomość ;] z epitetami, poziomem, bzdurami itd jakie zawierała.
uważasz, że była ok - to wstaw sama. ty możesz. w końcu sama ja napisałaś, a Obibok pewnie nie ma nic przeciwko, skoro sama to zrobiła ;]

uciszenie pozwala na pisane, odpisywanie pw?
Paula Myszka, do ciebie cały czas nie dociera, że zwyzywałaś od półgłówków ludzi, o których nie masz bladego pojęcia jak jeżdżą, co wiedzą i ile umieją, a sama czujesz się wielce poszkodowana taką oceną? Przy czym niedorzeczne argumenty i poziom, na którym próbujesz udowodnić swoje racje potwierdzają, że niewiele jeszcze  wiesz i umiesz, i na dodatek sprowadzasz do swojego poziomu ludzi z Miłosnej, którzy zdecydowanie na to nie zasługują. Mam nadzieje, że wszyscy czytający to wyraźnie widzą, bo tak się składa, że jestem z Kwidzyna i jest mi zwyczajnie wstyd, jak czytam co za bzdury wypisujesz. Trochę pokory by ci się przydało.
Paula z całym szacunkiem, ale to ogłoszenie serio odpychało  😕 Koń może i ładny, skoki pod Jackiem super- ale Ty na kazdym zdjęciu wisiałaś na jej pysku w skoku- lepiej oddac trochę rekę i zdjęcia byłby ładniutkie  😉 Może wstaw inne ogłoszenie z innymi zdjęciami ?
O, widzę, że Paula Myszka ma chyba hopla na punkcie ścigania na PW ludzi, którzy ośmielą się skomentować jakiekolwiek wstawione przez nią ogłoszenie... Kiedyś już nad jakimś jej ogłoszeniem debatowaliśmy (a nawet kilkoma - było takie ze źrebną klaczą skaczącą 130, jakieś z ogierkiem Matrixem też skaczącym za dużo jak na swój wiek i coś tam jeszcze) - i też dostawałam jakieś bezsensowne PW (mimo, że pisałam, że sobie nie życzę z nią dyskutować). Jedno z nich zawierało wulgaryzmy i wyzwiska pod adresem jednej z użytkowniczek udzielającej się w ogólnej dyskusji w wątku... W sumie jakoś nie pomyślałam wtedy, żeby to zgłosić do moda, to było ponad rok temu - ale może jeszcze mogę? 😂
Pewnie teraz też coś dostanę (choć nie widzę sensu komentowania ogłoszenia i wypowiedzi na temat "wszyscy znani i szanowani jeżdżą na czarnej wodzy na każdym koniu", już wszystko zostało powiedziane)... Czekaaam z utęsknieniem! 😁
Słuchajcie, ale na notoryczne obrażanie, bluźnienie, straszenie wielu ludzi też są odpowiednie paragrafy. Nie bójcie się o tym mówic
ba..nawet za spamowanie można trafić do paki.

to jak już tu mamy "sędzię anne marie...."
to wnoszę o ukaranie karą porządkową za obrażanie użytkowników i pomawianie innych osób, użytkowniczkę Paula Myszka,
oraz o najniższy wymiar kary i zawieszenie jej wymierzenia na okres 7 dni, dla ofiary, swiadka koronnego użytkowniczki OBIBOK,
🙂
Popieram horse_art!
Libeerte, musisz się "przychylić do wniosku prokuratora" :P
horse_art, dobre 👍, tyle lat na volcie, a coraz bardziej mnie zadziwia. Wkurzają mnie ludzie którzy wymagają dla siebie szacunku, a nie okazują go innym za grosz.
sumire dobrze pamiętasz, ja też wtedy dostałam epistołę bogato okraszoną rynsztokową gwarą B)

http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,190.9720.html
Mam wrażenie, że Paulla Myszka tylko siedzi w tym wątku i czeka, aż ktoś wstawi jej ogłoszenie 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się