Stajnie na Śląsku

wtrącam się z trochę inną tematyką- a są jeszcze wolne miejsca na konsultację z A. Piasecką?

z tego co wiem to są jeszcze jakieś miejsca wolne
Ja tam przeprosin się nawet nie spodziewam, chciałabym jednak nie odczuwać na każdym kroku, że jestem "ta gorsza", bo wkurzam ikarinę (wątek w towarzyskich i każdy jej post związany ze mną dają mi to dobitnie do zrozumienia).

Jeny, Eterowa, ja ci NIGDY nie powiedziałam, że jesteś gorsza. Powiedziałam w ostrych słowach, że nie podobało mi się twoje zachowanie, ale nigdy, przenigdy nie uważałam cię za coś gorszego. Naprawdę źle ci nie życzę. Nie przypisujcie mi czarnych cech charakteru. Nawet specjalnie kilka dni poczekałam, bo wiedziałam, że posądzisz mnie o pobudki osobiste, chciałam, aby decyzję podjął inny mod, ale niestety, wszyscy są zajęci. Wykasowanie twojego postu było wywołane tylko i wyłącznie tym, że już naprawdę kilka osób mnie ponagliło i napisało mi, że czuje się nie fair.

nine, przecież nie dyskutowaliśmy 2 strony, zaledwie kilka postów było. Serio, jestem tylko człowiekiem - nie zdążyłam wczoraj, bo pracuję na noc i po prostu coś ważnego oderwało mnie od telefonu. Rano, po całej nocy pracy i 24 godzinach na nogach bez zmrużenia oka, zamiast iśc spac, specjalnie się zalogowałam, żeby byc wobec was fair, jakby co sprostowac - i koniec końców usunęłam to ogłoszenie. Późno, bo jeszcze robiłam kilka innych ważnych rzeczy - ale w końcu to zrobiłam. Przepraszam bardzo, że jako pierwsze wykonałam włączenie się do dyskusji, a nie usunięcie ogłoszenia, a nie na odwrót, nie wiedziałam, że pół godziny tak mocno obrazi forumowiczów.

Cierpliwości.
Elfik   Piękny rudy sens życia:)
17 marca 2014 12:14
ale szybko zareagowałaś co do uwagi o zamknięciu wątku o siwej piękności  🏇 myśle że mogłbyście zakończyć wszystkie dyskusję na ten temat bo robi się podobnie jak w wątku krakowskim tylko że pani weterynarz występowała 🙂 po co się denerwować  😅
Elfik, akurat od dentysty wróciłam 😉 Wciąż 28 godzin na nogach 😅
17 marca 2014 12:20
haha ja w okresie pisania pracy magisterskiej zrobiłam się bardzo aktywna na forum jak nigdy🙂 także dlatego to zauważyłam! ale rozumiem że moderatorzy mają swoje życie po za forum  😁
Już widzę mojego dentystę, jak mu mówię "niech pan zatrzyma wiertło, ja posta na revolcie muszę napisac" 😁

żarcik 😉
17 marca 2014 12:24
ee myślisz że by się nie zgodził?! dziwny by był  🤔
może sam by coś dopisał od siebie 😀 Wiecie, w wątku o zębach 🙂

Wedle życzenia 😉 Proszę kończyc off top 😉
17 marca 2014 18:04
w ogóle to ponawiam moje pytanie czy ktoś z was coś wie na temat stajni Karna ( czy jakoś tak) w okolicach Bolesławia?
desire   Druhu nieoceniony...
17 marca 2014 21:49
edit:
Proponowałabym też przeprosić Eterową i magicznie [ha, nie da się co? Q. może.] przywrócić jej zdjęcia, które były pokazaniem ośrodka w którym stoi, które każdy oglądnął z zaciekawieniem, nie przypominam sobie tam informacji o wolnych boksach, a ona sama nie czerpie z tego korzyści materialnych.

"- 3 stajnie (tylko jedna, główna jest zapełniona. Druga 8-boksowa i trzecia 2-boksowa jest pusta)"   
jak dla mnie to jest informacja o wolnym miejscu.
i tak samo treść wypisana przez eterową miała formę wręcz katalogową, jak z ogłoszenia.
zresztą można wszystko wciąż przeczytać w jej galerii. 
i nie dziwię się, że post Donii został przeoczony, a na post eterowej zareagowało sporo osób klikając 'zgłoś'.  🙄
17 marca 2014 21:50
desire nie wywołuj wilka z lasu jak dziewczyny sie już uspokoiły  😅
17 marca 2014 21:55
Elfik, sorki, ale irytuje mnie mówienie, że czegoś nie ma skoro jest 😉  🤬  dla mnie eot, już będę siedzieć cicho i grzecznie.  😀
Elfik, a wracając do Twojego pytania o konsultacje - planujesz się wybrać? Ja z Unisono będę jak najbardziej🙂
17 marca 2014 22:00
a ty z bolęcina będiesz jechać może?wiesz co zastanawiam się, muszę jutro jechać zobaczyć co z autem będę miała a po za tym mój rudy wraca do formy po kulawiznie a druga młoda się jeszcze nie nadaje bo zero równowagi ma dopiero zaczynam coś robić
Tak będę Unisona z Bolęcina wiozła w sam raz przed sezonem przyda nam sie wycisk ujeżdżeniowy🙂
17 marca 2014 22:49
pozazdrościć ja się jeszcze zastanawiam 🙂 póki co podjełam współprace z nowym trenerem i jestem mega zadowolona więc nim się gdzieś będe ruszać z rudym chce zobaczyć opinie 🙂 a co tam u was w Bolęcinie?robicie jakieś ujezdzenie w sezonie?  😍
A no to super, że pozytywnie🙂

A w Bolęcinie w porządku, ostatnio ruszyły prace 'renowacyjne' w stajni (malowanie boksówy, wymienianie zużytych desek itd) więc działamy. W tym sezonie zawodów raczej nie będzie, przez problemy z krosem (tzn z terenem), wkkw odpadły a te były zawsze priorytetem i napędem do działania, zaś na ujeżdżeniowe różnie to z frekwencją bywało. Ale mam nadzieję, że nawet jeśli nie w tym to w kolejnym sezonie uda się powrócić do organizowania zawodów🙂
17 marca 2014 22:55
a to crosik się wam zmienia trochę? szkoda bo u was zawody fajne były 🙂
Crossu w tej chwili praktycznie nie ma🙁 część terenu, na którym były przeszkody była tylko dzierżawiona od gminy. Po zmianie burmistrza i generalnie jego nieciekawym nastawieniu do tematu koni i zawodów pojawiły się spore problemy z kontynuowaniem tej dzierżawy i korzystaniem z terenu, tak wiec w chwilii obecnej nie możemy z niego korzystać. A akurat ta część 'gminna' jest niezbędna aby dojechać na dalszą część już 'naszą'.
Wiec nie dość, że nie organizujemy zawodów to nawet poskakać krosówki trzeba jechać najbliżej do Facimiecha w chwilii obecnej🙁.
Będzie ktoś jechał na konsultacje z P. Anią przez Jawiszowice (koło Brzeszczy)? Może udałoby się połączyć transporty 😉
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
18 marca 2014 07:32
Elfik, sorki, ale irytuje mnie mówienie, że czegoś nie ma skoro jest 😉   🤬  dla mnie eot, już będę siedzieć cicho i grzecznie.  😀

Różnica tak, że Donia jest właścicielem stajni, a eterowa pensjonariuszem. Teraz jak ktoś zapyta o konkretną stajnie to będzie strach napisać, że jest hala, padoki itp. czyli podstawowe rzeczy o jakie tutaj ludzie pytają 😉

Czy w okolicach Będzina jest ktoś prowadzący treningi w zakresie ujeżdżenia?
blad
Livia   ...z innego świata
18 marca 2014 11:55
Co do postu Donii, sama kiedyś pisałam identyczne informacje - oczywiście za pozwoleniem modów. Jeśli jest tylko informacja, że "ma się wolny boks, więcej info na PW" to nie uważam, żeby było trzeba takie posty wycinać. Co innego, jeśli post wykracza poza powyższy przykład.
Mamy na śląsku jakiegoś rymarza godnego polecenia?
19 marca 2014 21:56
hej polecam współpracę z tymi Paniami 🙂   CIACH!

Ogłoszenie
Elfik,
Ty chyba w jakimś marketingu powinnaś pracować i zajmować się promocją...  😁

Jakie osiągnięcia mają te Panie?
Bo ceny za trening są dosyć wysokie - a jeszcze trzeba doliczyć dojazd. Owszem, znam trenerów biorących więcej niż 100zł, ale ich podopieczni mają niemałe wyniki w sporcie. Znam też takich (na śląsku oczywiście), którzy nie biorą nawet 80zł a ich podopiecznych można zobaczyć na arenie krajowej a nawet międzynarodowej.
Starałam się coś znaleźć w necie, ale jakoś nic sensownego nie znalazłam (oprócz pięknych zdań na papierze 😉 ), więc?
Może masz dostęp do jakichś konkretnych informacji? 👀
20 marca 2014 08:51
poszło n PW 🙂 no własnie w trakcie pisania pracy magisterskiej odkrywam w sobie różne talenty z innego zakresu 🙂
Owszem, znam trenerów biorących więcej niż 100zł, ale ich podopieczni mają niemałe wyniki w sporcie. Znam też takich (na śląsku oczywiście), którzy nie biorą nawet 80zł a ich podopiecznych można zobaczyć na arenie krajowej a nawet międzynarodowej.

Daj namiary, bo ja za nic nie mogłam trenera namierzyć 😉
Ile obecnie kosztuje pensjonat w KJ Lider?
23 marca 2014 17:38
ladydill, zmroził mnie opis na ich stronie, taki troche w stylu 'tylko dla wybranych'.  😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się