naana, szukałam, głównie sam kicz... 🙁 Dlatego szukam jakiejś strony (coś w stylu tego kokoswag) żeby nie przedzierać się przez dziesiątki stron z okropnymi drukowanymi bluzami w stylu szalonego gimba z głupimi memami albo coś w tym stylu 🤣
Ostatnio kupiłam ostatnio w H&M bluzkę, zwykłą z krótkim rękawkiem ---> http://www.hm.com/pl/product/13938?article=13938-I . Wyprałam 1 raz , po wyschnięciu zobaczyłam takie ciemniejsze plamy. Podłożyłam rękę pod spód i okazało się, że w miejscach tych plam materiał jest jakby bardziej...rzadki, prześwitujący. To możliwe, żeby po JEDNYM wypraniu w 30 stopniach bluzka się aż tak zniszczyła? Jest to podstawa do reklamacji?
Dziewczyny, wiecie może czy dostanę gdzieś jeszcze tą kurtkę ze zdjęcia? Wiem, że była dostępna w H&M, ale na stronie już jej nie ma, na allegro także, więc nie mam pojęcia, gdzie mogłabym ją kupić 🙁
Ostatnio kupiłam ostatnio w H&M bluzkę, zwykłą z krótkim rękawkiem ---> http://www.hm.com/pl/product/13938?article=13938-I . Wyprałam 1 raz , po wyschnięciu zobaczyłam takie ciemniejsze plamy. Podłożyłam rękę pod spód i okazało się, że w miejscach tych plam materiał jest jakby bardziej...rzadki, prześwitujący. To możliwe, żeby po JEDNYM wypraniu w 30 stopniach bluzka się aż tak zniszczyła? Jest to podstawa do reklamacji?
Dziewczyny, widziałyście może gdzieś takie pończochy? Dokładnie kolor (grafitowe) i żeby były bez żadnych koronek tylko delikatnie ciemniejsze u góry? Pomijam, że biustonosz przepiękny, ale to na inny temat 😁
Rozumiem tylko nie wiem czy nie będzie zaraz gadania, że przyszła sobie paniusia na pogrzeb, nie umie się cieszyć szczęściem młodej pary bo nosi czarne sukienki (tok rozumowania starszych kobiet) 🤬
Ten temat był już wielokrotnie wałkowany. Według mnie nie wypada przyjść w bieli, a każdy inny kolor jest ok. Ja byłam na 4 weselach w czarnych sukienkach.
Rozumiem tylko nie wiem czy nie będzie zaraz gadania, że przyszła sobie paniusia na pogrzeb, nie umie się cieszyć szczęściem młodej pary bo nosi czarne sukienki (tok rozumowania starszych kobiet) 🤬
Takie gadanie zawsze będzie. Są dwie opcje - jeśli Cię to rusza idź w innej sukience, jeśli nie - idź w czarnej. Ile ludzi tyle opinii.