Mam wszystkie dzikusy 🙂 brakuje mi tylko tych nowych 2, co będą w skrzyni 🙂
kolebka, chętnie wymienię fortuny krezusa na chmurki, mogłabyś wystawić na kuciaczek ? Najlepiej od razu dwie na dwie fortuny 🙂
Cierp1enie, gratuluję wytrwałości, ja sobie zakupiłam dwa jedynie i mi starczy póki co. Tak czy siak, loteria jest najlepszą promocją na Howrse 🙂
Dementek, konia już zakupiłam, przedmioty są gotowe, dałam Ci już współdzielenie więc jak tylko znajdziesz chwilę to działaj. Wszystko Ci odpisałam na poczcie howrse. 😀
Ja kupiłam 6, w tym 2 w skrzyni, mam ochotę na jeszcze jednego, ten dzisiejszy niezbyt mi się podoba, zobaczymy jaki będzie jutro, jeżeli ten o którym myślę 🙂, to kupię. No i jeszcze czekam na te dwa w skrzyni, diamenty uzbierane.
Watrusia, zostały jeszcze Nanghen i Banker. te ze skrzyni też muszę mieć 😀
calore, dzięki, a to chodzi mi o tego Bankera, podoba mi się 🙂
[s]Mam prośbę- kto poratuje mnie punktem dorastania? Oczywiście oddam, gdy będę miała 🙂[/s]
Nieaktualne. Dzięki Miyako :kwiatek:
dar - ja do trofeów zbierałam 🙂
jutro może będzie skrzynia
Czemu nie chcesz sprzedać ? Po co trzymać bezużyteczne ? No bo do schroniska nie opłaca się raczej oddawać.
Napisałam na kontakt, że skoro jest schronisko a to gra popularna wśród miłośników koni to by było realniej powinni wprowadzić rzeź w dodatku gdzie ceny będą przeliczane na kg. 🤣 Odpowiedzieli że dziękują za sugestię. No bo kurde.. taka super gra a schronisko dla koni ? Pf..
Każdy koń (z dopiskiem ,,Wielki mix Dementek" są hodowane z jakimś tam zamysłem hodowlanym 😉 Czasem coś fajnego mi wyjdzie, ale sporo czasu trzeba wtedy poświęcać.
Zbędne konie przekażę na konto koleżanki- będą na trofea. Może kiedyś z nich skorzystam 😉
Co do rzeźni- napisałam o tym pomyśle na forum gry- prawie mnie zjedzono żywcem 😜
Dopiero mam prąd w domu- jak zabrali po 13. tak dopiero mamy go z powrotem 👿
Wymienię konto na howrse ( ponad 1 300 000, 6 kuponów, dużo rzeczy z CR) na drobny sprzęt dla jeźdźca lub konia 🙂
najlepsze losowanie jak dotad
Witaj, ChemiK,
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 13 losami.
Wygrywasz:
1 x Róg Obfitości 😍
2 x Zestaw Hery z 2 losami 😍
1 x Zestaw Harmonii 😍
1 x Kamień Filozoficzny 😍
3 losy na następne losowanie z 3 losami
2 x Punkt dorastania
2 000 Equus z 2 losami
3 x Podkowy FK
1 x Siodło MG
Gratulacje i udanej gry!
Zespół Howrse
ChemiK, wow! gratki! 🙂
wymienię kupon na pass 🙂
calore- Polecam się na przyszłość- mam 4 passy do wymiany na kupony.
Dobra passa trwa nadal ❓
Witaj, ChemiK,
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 9 losami.
Wygrywasz:
1 x Róg Obfitości 😅
1 x Krew Meduzy 😅
1 x Promień Heliosa 😅
2 losy na następne losowanie z 2 losami
3 x Punkt dorastania z 2 losami
1 000 Equus
5 x Rzepa
Gratulacje i udanej gry!
Zespół Howrse
ja objęcia wygrałam teraz 🙂 w końcu, bo ostatnio same śmieci
SPRZEDAM 3xOM ZA 6 KUPONÓW!
Pomocy! Czy 10 diamentami można kupić konia? Czyli, jeśli koń kosztuje jeden kupon, to czy moge go kupić za 10 diamentów? 🤔
No i mam Bankera 😍, teraz czekam już tylko na skrzynię.
No i mam Bankera 😍, teraz czekam już tylko na skrzynię.
Faktycznie ładny ^^
A i mam konto z konikiem dulneńskim na sprzedaż, konik - małolata ^^
Hehe w żadnej promocji nie wydałam tylu kuponów co w tej, ale było warto, wbrew pozorom lubię dzikusy, szkoda tylko że dają diamenty do pewnego wieku.
Dementek, wystawiłam na com za passa, wystaw na pl 🙂
calore- Wystawiłam.
dar- Koń wytrenowany.
Od jutra mam na wymianę na PL na to samo/eq/kupony/konie powyżej 28lat (oferta do negocjacji):
sprzedam 4x KF cena za szt 1 kupon 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇
Dementek, mam ZJ i KF, które mogłabym spróbować wymienić na 2 RO. ale jeśli interesowałoby cię 2 HoPy za ZJ i KF to możemy się jutro dogadać 🙂
zaproście mnie gracze co grają w ZOO mój nick rosolowa 🙂
ChemiK, jeśli Promienie Heliosa cię cieszą, to mogę Ci kilka odsprzedać 🙂
Dementek, dzięki Ci kochana ! Jesteś wielka ! :kwiatek:
Ja od pon-pt rzadko jestem na howrse, więc najlepiej żebyśmy dzisiaj załatwiły sprawę zapłaty.. Jeśli jednak nie zdążymy, to proszę nie krzycz ale naprawdę mam z czego zapłacić 😀
Taka sytuacja: podobno cena OM przed loterię spadła bo tak fantastycznie to nie tylko nam idzie i jedna laska powiedziała, że teraz to OM się sprzedają w sposób 2OM za 3Kupony.. 🙄
ChemiK, jeśli Promienie Heliosa cię cieszą, to mogę Ci kilka odsprzedać 🙂
[b]
Cieszą, cieszą, ale obecnie mam 45 😀 bo promienie daje tylko nieśmiertelnym koniom a chwilowo mało kamieni mam 😀 Najcześciej używam tego do rogaczy/boskich