Beladonna, dziękujemy :kwiatek: Angeel, to raczej jak już, do wątku "ogłowia". A jeśli chodzi o przeróbki. Przede wszystkim takie porównanie nie bardzo Ci wyjdzie, z racji tego, że na Twoim zdjęciu koń wyszedł na dość ciemnego. Zaś zdjęcie z ogłowiem jest podświetlone, więc kolorystycznie i tak będzie Ci przekłamywać 😉
to nie kolor dla niego 😉 ładnie mu w jego ogłowiu a czy kotś wie gdzie znajdę jeszcze Eskadron Next Generation "UK Style" czaprak z falgą?? na niemieckim e bayu 80 euro 🙄
Kastorkowa, co to jest za koleś? Oni są na jakimś kwasie niezłym jak to projektują, serio. Błyszczące kaloszki są tylko śmieszne. quanta, jak milion dolarów. Uwielbiam Zombiaka, we wszystkim mu ładnie.
Dzisiejszy Cesi w blacberry i owijkach Caball bakłażan
owijki zawijałam pierwszy raz w życiu więc wybaczcie jakość wykonania, po pierwsze są za długie i muszę je trochę przyciąć. Mam nadzieję, że kiedyś dojdę do wprawy w zawijaniu 🤣
Komplet czaprak i owijki Mustang Ecru (niestety aparat zrobił mi psikusa, i strasznie naświetlił komplet. Wygląda jak biały :P Na ostatnim zdjęciu mniej więcej najlepiej widać kolorek 😉 )
anil22 , w Milanówku pod Warszawą jest w sklepie stacjonarnym, profil DR (a przynajmniej był jeszcze 2 tyg. temu). Tylko, że pewnie daleko od Ciebie :c
Burza Dzięki, ja akurat bym wolała nieco ciemniejszego, albo jaśniejszego. Choć konik linieje to odcień się na ciut jaśniejszy zmieni ;P tak 🚫 on jest rudo siwy, bo matka siwa i on pomiędzy swoimi rudymi włoskami ma masę siwych czego z daleka wgl nie widać 🙂