Dyskusje ignorowanych
Jeeeej, dzisiaj dostałam kolejnego ignora - ciekaweeee od kogoooo 🥂
To na pewno dla tego, że wszyscy chcą Cię na moda 😂
Nieee, chodzi o to, misia-pysia-buziaczka-niuniuńka-słitaśnego-dziubulka nie można zbytnio denerwowac 😁
wypraszam sobie "anię ch." *, wcale nie dałam ikarinie ignora. 😂
*zbieżność inicjałów. 😉
sumire, przyznaj się, to twoje alter ego 😁
Ja mam 4, ciągle tyle samo, w sumie nie za bardzo interesuje mnie za co i od kogo 😀
Jeeeej, dzisiaj dostałam kolejnego ignora - ciekaweeee od kogoooo 🥂
Będziesz modem to się dowiesz 😉
sumire, przyznaj się, to twoje alter ego 😁
przestaje się zgadzać po trzeciej literze nazwiska. 😀iabeł:
nine, dobre. 😉
nine, to morzu wiedza, kto kogo ignoruje? 😉
Wiedzą tylko o sobie.
Nikomu nie mogą sprawdzić ale swoje widzą 😉
zmieniłam zdanie. chcę być modem. 😂
Dziękuję, eterowa, za ignora. Prawda w oczy kole
Na prawdę za takie rzeczy ludzie dają ignory? 🤔wirek:
Ja bym bardzo chciała wiedzieć, kto mnie ignoruje - tak z czystej ciekawości 😉 Ale coś mi świta, że były jakieś potyczki słowne z małolatką będącą na forum kilka dni.. chyba zignorowała wszystkich a potem i tak porzuciła r-v 🙂
W sumie ignorować może kto chce, ale faktycznie, jest ciekawość 😀
smarcik, ach, to podejrzewam, że spora większośc revoltowiczów ma właśnie takie ignory - od jednorazowych użytkowników 😉
A co w ogóle się dzieje, kiedy kogoś zignoruję? Przestają mi się wyświetlać jego posty, tak? Dyskusja nie sprawia wtedy wrażenia niekompletnej? Jakoś nigdy nie ciągnęło mnie do ignorowania nikogo.. 😉
smarcik, chowają ci się posty tej osoby, ale zawsze możesz kliknąc, aby je zobaczyc
A jeśli ktoś ignoruje mnie, to ja i tak widze posty tej osoby?
A jeśli ktoś ignoruje mnie, to ja i tak widze posty tej osoby?
Tak .
Edit. całe to ignorawie powinno wyglądać inaczej, masz staż np. rok, dostajesz funkcje ignorowania . Obecnie wygląda to tak, wpada tu jakiś małolat, nawali ignorów, bo ktoś zwróci jej/jemu uwagę i nigdy już tu nie wraca a ignory zostają.
Ale w sumie, to co to komu szkodzi? 😀 Ja mam ileś tam, trudno, nie chce ktoś czytać i ma do tego pełne prawo 😀 A taki ignor od jednorazowych tym bardziej nie szkodzi nikomu chyba 😉 Chyba, że to ma jakieś znaczenie, to przepraszam :kwiatek:
To jakbym chciała kupić od Ciebie jakąś rzecz a wchodzę na forum pierwszy raz, zaglądam Ci w profil i widzę kilkanaście ignorów. Co mam sobie pomyśleć, ze chyba oszustka i niegodna zaufania, ludzie wierzą w to co widzą .
No tak, to faktycznie masz racje 😉
To jeszcze przypomnę tym, co przegapili zjawisko, że jakoś tak jest na forum, że każdy wpis w tym wątku z automatu dodaje ignora 🤣
Ja już dawno zauważyłam te zjawisko 😉 ale to nie ja tracę, tylko osoby co ignorują, bardzo dużo osób ma tu ogromną wiedzę, która może się przydać. Ignorując mozna nie doczytać i można stracić cenne informacje 😉
Tylko że ja Cię nie ignoruję ikarina...
eterowa, pewnie przez pomyłkę, bo widzę, że mnie odignorowałaś 😉 Jeżeli tak, to zwracam honor
Wznawiam watek bo od czasu kiedy zaczęłam pisać w wątku o ciążach zarobiłam całkiem sporo ignorów. Nie wiem czym sobie "zapracowałam" na nie ale widać, jak człowiek siedzi cicho jest ok, a jak się odezwie i to w normalny sposób jest źle 🤣
slojma, ale przeciez Ty nie wyglaszasz kontrowersyjnych pogladow? A to nie z dzisiaj? :P