produkty ANKY

Dziewczyny powiecie mi co to za kolekcja Anky? Pierwszy raz spotkałam się na żywo z tym padem i niezbyt się na nich znam. : ) Spotkałam go w cenie 140 zł na targach w Skaryszewie. Wzięłam ostatni. Zgarnęłam też komplet ochraniaczy a'la Veredusy za 250 zł. 😎

Londstreet   Biszkopt z czekoladą
10 marca 2014 11:41
Wygląda na chocolate ze standartów, ale głowy nie dam.
Livia   ...z innego świata
10 marca 2014 13:03
oollaa, jak to jest nowy pad, to na metce powinna być nazwa koloru. Tak po wyglądzie to albo Chocolate, albo może Aspen brown?

Przepraszam za spamowanie, pozwolę sobie tu wrzucić jednego Twilighta 🙂

Livia, Lansiaro... kask na głowę i powiem że rządzicie 😉

Jakie owijki pasują do Butterscotch? ktoś wie? oryginalnych racze nigdzie już nie dostanę.
vissenna   Turecki niewolnik
10 marca 2014 13:52
Cobrinha owijki z busse pasują idealnie.
Livia pad super, ale ubieraj kask  🤬
10 marca 2014 14:15
Cobrinha, vissenna, dziołszki, znacie mnie, od jakiegoś czasu mam zawsze kask na głowie, na placyku i w lesie - poza typowymi sesjami 🙂 Żeby was uspokoić - konia przelonżowałam zanim wsiadłam bez kasku, był przegrzeczny 🙂
Livia dziękuję 🙂 Sprawdziłam i to chocolate. 😉
10 marca 2014 19:24
Livia, bardzo ładnie. 🙂 I jaką twój koń ma piękną grzywę! Nawet u fryzów zdecydowanie wolę krótką, twój prezentuje się w takiej świetnie. 🙂

Czy ktoś dopasowywał owijki do Cobalta lub wie jakie mogą pasować?
11 marca 2014 08:06
oollaa, cieszę się, że pomogłam 🙂

Londstreet, dziękuję pięknie 🙂 Ja bym wprawdzie wolała taką długą grzywę, ale zobaczymy, jak mój koń przetrwa tegoroczne lato, wszystko zależy od stopnia nasilenia uczulenia...
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
11 marca 2014 08:12
🚫 rozumiem, że od dziś będzie zwracać uwagę KAŻDEJ osobie, która tu (czy w KRM) wstawi zdjęcie z jazdy bez kasku?  👀

PS. Żeby nie było, uważam że powinno się jeździć w kasku, ale jak już sie "czepiacie" jednej osoby, to innych też  😉
Ma może ktoś zdjęcia Anky elephant na koniu?
11 marca 2014 10:28
Rudzielc, takie znalazłam na googlach:
11 marca 2014 10:32
Rudzielc_23 coś takiego znalazłam  😉
Anky elephant
Ehhh, myślałam że będzie trochę inny, a to taki fioletowo szary 🙁

Jak by ktoś chciała fajne wyprzedaże: http://arcus-konie.pl/promocje-wyprzedaze-c-1.html

Mnie z tej kolekcji przypadła do gustu mandarynka, ale ujeżdzeniowych już brak 🙁
Cobrinha owijki z busse pasują idealnie.
Wielkie dzięki. Próbuję znaleźć ale coś mi nie idzie...
12 marca 2014 08:50
Nasturcja-Renata, dzięki ale pojęcia nie mam... York chyba ma ciut inny kolor.
12 marca 2014 14:32
Cobrinha możliwe  😉 a nie masz możliwości podjechać z padem do sklepu i przyłożyć owijki? Ja tak kilka razy  robiłam  😉
Nasturcja-Renata, nie ma mnie w Pl a w dodatku w okolicznych sklepach raczej Busse nie uświadczysz.
Nie chcę być niegrzeczna, ale strasznie przynudzacie z tym kaskiem... nie musicie komentować jak wam się nie podoba
16 marca 2014 11:59
Ktoś może wie, kiedy nowe Anki pojawią się u nas w sklepach? 🙂
Nigna   Warto mieć marzenia...
17 marca 2014 18:08
Dziewczyny bo teraz zgłupiałam... Kupiłam pad jako Pink Lilac... muszę sprzedać bo jednak mi do siwej nie pasuje. Ale tak teraz oglądam sobie zdjęcia i oglądam i już sama nie wiem...

To mi bardziej wygląda na madeire albo dusty lilac niż pink...Ciężko oddać kolor. W rzeczywistości jest minimalnie bardziej intensywny... Ale raczej nie jest tak intensywny jak Pink.

ps. Nigdzie nie mogę znaleźć roku w którym zostały wydane Pink Lilac i Dusty Lilac 😉 Zna ktoś ?
17 marca 2014 19:30
Nigna, a jaki ma materiał wierzchni? Madeira i Dusty Lilac były z tej "papierowej" kolekcji, a Pink Lilac to stara anka z kolekcji w której był jeszcze Larix, Oxblood, Cobalt, Sky i Graphite.
sakura   Najważniejsze to nie przyzwyczajać się....
17 marca 2014 21:02
Anky moglyby miec gdzies malutka meteczke z nazwa 🙂 i by nie bylo problemu...
18 marca 2014 08:06
Nigna, a masz zdjęcie w dziennym świetle? Tak czy siak, wygląda mi to na Dusty Lilac, a nie na Pink.
19 marca 2014 15:51
ma ktos Denim na koniu?
19 marca 2014 16:08
19 marca 2014 16:12
a jakies inne ?
19 marca 2014 16:31
19 marca 2014 16:35
:kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się